2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیز دلم.خدا کنه همینطور باشه ک میگی. کاش منم مثه خاله جونتون.سوپرایز بشم.الهی ک خدا دل خودتم شاد ک ...

ببین احتمال داره مثبت باشیا آخه روز دهمم هستی هنوز، برای من بی بی چک همیشه یجوری سفید بود یعنی برق میزد اصلا😅 عزیزم تو خیلی ساله منتظری انشاالله مثبت بشی همینجا واست جشن بگیریم😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به منم گفتن تو بازو ولی من دوست ندارم. یعنی نمی تونم میخوام رو شکم بزنم

ذخیرت چند بود عزیزم؟؟؟ مکمل به تو هم نداد؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این همه بی بی زدم حتی ی هاله هم ندیدم برا همین متنفرم از بی بی چک .. شاید این هاله با بقیه فرق دا ...

الهی که همینطکر باشه.و معجزه شو در حقم نازل کرده باشه.اتفاقا من همیشه مدیکور میزنم و۸۰درثدم مثبت بوده اما‌کاذب

انشالله ایندفه واقعی مثبت باشه.بحق پنج تن آل عبا

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
ببین احتمال داره مثبت باشیا آخه روز دهمم هستی هنوز، برای من بی بی چک همیشه یجوری سفید بود یعنی برق م ...

فدات بشم شادن جون.انشالله.خدا با دعا های شما مهربونا شادم کنه

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
الهی که همینطکر باشه.و معجزه شو در حقم نازل کرده باشه.اتفاقا من همیشه مدیکور میزنم و۸۰درثدم مثبت بود ...

ناامید نباش عزیزم انشاله مثبتی 

الان میرم سر آشم برات دعا می کنم🙏🙏🤲

خدایابه امیدخودت🌺
فدات بشم شادن جون.انشالله.خدا با دعا های شما مهربونا شادم کنه

زنده باشی عزیزدلم، شما اینقدر صبور بودی که این کمترین پاداشته😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عید شما و همگی دوستان عزیز مبارک و با خبرهای شاد و خوش ان شا الله. دیروز عصر  دوتاش رو با ...

سلام عزیزم عیدتون مبارک باشه

خودتون تزریق کردین؟

ایشالله تو سونو نتیجه عالی رو می بینید.

دیگه توکلمون به خداست هیچ کس جز خدا نمی تونه دستمون رو بگیره

عزیزم شما اینسری قرار با اسپرم اهدایی امتحان کنید یانه؟ مگه کیفیت تخمک رو زیر دستگاه نمیبینن موقع پ ...

میگن تخمکها ظاهرشون خوب بوده ولی بعضیهاشون یکذره حباب داشتن،  جنین هم شدند و تا ۴ روزگی موندن ولی به ۵ نرسیدند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیز دلم.خدا کنه همینطور باشه ک میگی. کاش منم مثه خاله جونتون.سوپرایز بشم.الهی ک خدا دل خودتم شاد ک ...

وایی عزیزم این که قشنگ هاله افتاده انشاالله مثبتی توکلت به خدا باشه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
ناامید نباش عزیزم انشاله مثبتی  الان میرم سر آشم برات دعا می کنم🙏🙏🤲

ممنونم عزیزدلم انشالله با دعای شما خوبان و یاری خداوند بزرگ.ممنونم گلم.

زنده باشی عزیزدلم، شما اینقدر صبور بودی که این کمترین پاداشته😙

ممنونم.الهی که همینطور باشه و خدا دلشادم کنه