2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
استرس که ندارم خداروشکر. یسوال فرایندpgd یاpgsچقدر طول میکشه؟؟من دوست داشتم قندوقم ایشالا مرداد یا ت ...

نفیسه تو چون از  فرزند مبتلات پاتولوژی داشتی و در واقع ژن معیوب رو مشخص کردی،۸۰ درصد راه رو رفتی، الان فقط هم خودت و هم همسرت باید باید از بدین تا دقیق مشخص شه ناقلین یا خیر، اگر باشین که حله و فرایند pgdرو من دیدم همون روزی که جنین بلاست میشه انجام میدن،یعنی خیلی زمان نمیبره

خواهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا درهای رحمت الهی یکی یکی به روت باز بشه عزیزم

ممنونم گلم

الهی آمین

برای خودتم انشالله همینطور بشه و خیلی زود نتیجه بگیری❤👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
واقعا روز سوم پريود سونو ميکنن؟؟ يا فقط ويزيته؟ شلوار سونو چيه؟ من اصلا نشنيدم و نديدم

سونو عزبزم شلوار سونو ی شلواره ک قسمت بکبنبس پارست و راحته دبگه سریع سونو میسی و اگر چیزی بریزه جایی دیگه کثیف نسه مثلا یبار مصرفه ولی من ده بار استفاده میکردم

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ من روز چهاردهم انتقال تیتر بتام ۸۰۰ بود امروز که روز شانزدهمه شد ...

عزیزم مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍 واسه چی استرس آخه از این لحظه به بعد فقط لذت ببر

گلم میگن تو 48 ساعت حداقل 60 درصد افزایش، کسی نگفته نباید بیشتر از دو برابر بشه😃😃😃😃

امکان دو قلویی هم هستا😍😍😍😍

منم بتا اولم 500 بود، 48 ساعت بعد شد 1700

نازنینم شما که الان دیگه به امید خدا باید آزمایش بدین نیاز به بی بی چک نیست ولی حق دارین خیلی حال س ...

اتفاقا از اشنا هیچ وقت اهدایی نگیر

طرف غریبه ست،بعد از چند سال میاد بچه رو پیدا میکنه و کلی دردسر درست میکنه،اشنا که جای خود داره 🤐🤐

خواهش 
دکتر داد یا خودتون‌خوردین؟تخمک هاتون چقدربود؟

چون پلی کیستیکم و تنبلی تخمدان دارم قاعدگیم نامنظمه و ناچارم مرتب بخورم، 36 تا تخمک، 17 جنین، 6 جنین بلاست

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام دوستای عزیزم من همسرم ازواسپرمه چند ماه پیش نمونه برداری بیضه کردن بیضه سمت چپ هیچی بیضه سمت راست دکتر گفت حدود چهارملیون اسپرم تحرک صفر ،،،من رویان میرم قراره این ماه پریود شدم برم سیکل میکرو 

دوست جونیا توروخدا هرکس متن منو میخونه بگه منم میتونم با این شرایط مامان شم؟

خوب شد پیدات کردم طوطیا جون حالت خوبه؟ من بخاطر اینکه شما گفتین برا همسرم شیره خرنوب گرفتم بخوره منم ...

سلام عزیزم اونجایی که من گرفتم گفتن شیرش بهتره هر دوتا هم داشتن 

همسرم یک شیشه کامل خورد 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستای عزیزم من همسرم ازواسپرمه چند ماه پیش نمونه برداری بیضه کردن بیضه سمت چپ هیچی بیضه سمت را ...

اره عزیزم چرا نتونی 

یه دونه اسپرم کافیه تا مامان بشی 

اسپرم شستشو میدن با سوزن وارد تخمک میکنن میشه جنین تپل مپل

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود