2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045762 بازدید | 684483 پست
عزیزم به همسرم من سینال اف داده و قرص فرتیل اید

توی دوره درمانی بهشون این داروهارو داده، یا فقط برای شروع سیکل؟ منظورم دو سه ماه آخر ک میخاید میکرو کنید این داروهارو داده؟

قبلا سینال استفاده کردن؟ چند تا آمپول؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی دوره درمانی بهشون این داروهارو داده، یا فقط برای شروع سیکل؟ منظورم دو سه ماه آخر ک میخاید میکرو ...

گفت برای بهتر شدن شرایط برای شروع میکرو داده ۵روز یک بار باید بزنه.هر روز نیست.اما پررنگ ترین اتفاقی که این مدت براش افتاده تعداد اسپرمه که زیاد شده اما رو بقیه چیزها تاثیر قابل توجه ای نداشته.

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
گفت برای بهتر شدن شرایط برای شروع میکرو داده ۵روز یک بار باید بزنه.هر روز نیست.اما پررنگ ترین اتفاقی ...

همسر منم میکروی قبلی سینال استفاده کرد تاثیر خیلی کمی گذاشت

فاکتورای اسپرموگرام شوهرت رو میتونی بهم بگی؟ تعداد، مورفو، تحرک

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان سلام هایپر شدن بعد از پانکچر مشخص میشه؟ از قبل علائمی نداره؟ من روز پنجمه سیکل هستم و چهارش ...

سلام

با سونو دکتر فولیکولارو میبینه و میشماره

وقتی تعداد زیاد باشه میتونه حدس بزنه ک هایپر میشی بعد از پانکچر

یعنی احتمال میده و قبل از پانکچر اتفاق نمیفته

ااا تیکرت ابیه گفتم دختر که عالیههه واقعا روزی هزار بار خداروشکر می کنم خدا انقدر دوسم‌داشت که بهم ا ...

اهان خیلی وقته نیومدم اولاش نمیدونستم چیه😆 بسلامتی اره واقعا خدا روهزار بار شکر الهی هرکی انتقال داده و میخواد بدخگه دلش شاد بشه😍😍

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
خوب همینی که اسمش دوفاستونه هست تو داروخونه ها؟ الان داروخونه به من دوفامد یه همچین اسمیه داده.ایرا ...

اره باید باشه برو مراکز ناباروری داروخونه های اونجا رو ببین اونا دارن. از دکترتم سوال کن فکر نکنم ایرانیش چیز بدی باشه

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
همسر منم میکروی قبلی سینال استفاده کرد تاثیر خیلی کمی گذاشت فاکتورای اسپرموگرام شوهرت رو میتونی بهم ...

شما مشکل همسرتون چی بود؟

۴۸میلیون اسپرم

شکل نرمال۰

تحرم aهم۰

B۲۵

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام با سونو دکتر فولیکولارو میبینه و میشماره وقتی تعداد زیاد باشه میتونه حدس بزنه ک هایپر میشی بع ...

مرسی عزیز دلم ممنونم که وقت گذاشتین و پاسخ دادین. شما توی سیکل ترشح هم داشتین؟ ترشحات معمولا از کی شروع میشه؟ 

شما مشکل همسرتون چی بود؟ ۴۸میلیون اسپرم شکل نرمال۰ تحرم aهم۰ B۲۵

تعداد زیر یک میلیون

مورفو هم بین صفر و یک

تحرک بین ۱۰ و ۱۵

مرسی عزیز دلم ممنونم که وقت گذاشتین و پاسخ دادین. شما توی سیکل ترشح هم داشتین؟ ترشحات معمولا از کی ش ...

خواهش میکنم کاری نکردم

اون یه باری که انجام دادم ب این موضوع توجه نکردم اصلا.