2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
اره اینطوری نوشته ولی به نطرم توتوصیح گفت صبح وعصر پودرارو ولی نمیدونم چرااینطورنوشته  انقدرم ...

حتما زنگ بزن بپرس بالاخره این همه هزینه میخوای کنی از اون مهم تر جونت هست پس دقیق بپرس.

از طرفی هم نگران نباش خداروشکر یه بچه داری پس استرس ماها رو نداری شدن نشدنش هم دست خداست این حالت هم بخاطر اینکه نزدیک پریودت هست خیلی شاد و با صبوری سیکلتو شروع کن ان شاءالله که نتیجه می گیری.

خدایا شکرت
چقدر خوب، برای من با لاپارا هم باز نشدن😕

چرا من لیزری انجام دادم 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیزنه میشناسمش باید خودم یادبگیرم نمیدونم چرا ازغروب دلم میخواد جیغ بزنم گریه کنم نمیدونم چمه  ...

بخاطر ال دی هست که خوردی ال دی آدمو عصبی میکنه ولی سعی کن آروم باشی توکل کن به خدا

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بله عزيزم ، ريسك سندروم داون رو بالا زده برام البته براي ٢ تا بچه ديگه من هم بالا بود ، حالا وقت دكت ...

انشاالله که خیره عزیزم 

واسه لک بینی استراحت کن شیاف بزار سنگینی بلند نکن عزیزم 

سل فری هم که چیزی نیست میدی خیالت راحت میشه فقط بدیش این هزینشه که بالاست نگران نباش  اصلا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وای همش میگم کاش تا ۳ماه باشه  ۴شنبه وارد ۹ هفته میشم خدا کنه منم تا ۱۳ هفته باشم بزاق دهنم زی ...

ببین ۹هفته دگه اوجش هستش این هفته یه خورده سخته بعد آروم آروم خوب میشی لواشک بخور من با لواشک حالم خوب بود

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید، من ۵صفحه اول خوندم ولی اصطلاحات برام غریبه بود، و نمیدونم مراحل ...

اگه خود ایمنی باشه یعنی بدنت جنین رو نمیشناسه و پسش میزنه فکر میکنه مثلا ویروسی چیزیه بعد بهتون سرم ای وی ای جی میدن که از قبل از بارداری بزنید 

اگه خود ایمنی هم نباشه ممکنه مشکل کروموزمی باشه 

یا اینکه اسپرم همسرتون ضعیف باشه 

خلاصه بررسی میشین مشکل پیدا میشه نگران نباش

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید، من ۵صفحه اول خوندم ولی اصطلاحات برام غریبه بود، و نمیدونم مراحل ...

سلام عزیزم خوبی

گلم مشکل خودایمنی محسوب نمیشه و حتما اول باید یک سری آزمایش بدی که معروف ترینش تومور مارکر ها هستن و بر اساس جواب اون تصمیم میگیرن چه راهی رو برای شما انتخاب کنن

و اگر مشکل از سیستم ایمنی بدن شما باشه که جنین رو پس میزنه با انواع روش های ایمونومدولاتور همه چی درست میشه، درسته این مورد نادر هست ولی راه درمان داره، باز اگر سوالی داری در حدی که بلد باشم در خدمتم 

خواهش عزیزم.اگه آزمایشات جدید باشه فک کنم نمیخواد انجام بدی،دقیق نمیدونم،ولی آقا حتما باید همون روز ...

ممنونم🙏🙏🙏

امیدوارم شما هم چهارشنبه بسلامتی پانکچر بشی و نتیجه اش خوب باشه برات👶👶💕

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون طوطیا جون حتما میرم تو پیجش میبینم اسمش رو میدونی ؟  اره بعضیا میگن پستونک بد بعضیا میگن ...

عزیزم آونت سرچ کنی میاره خودش فروش هم دارن

حتما زنگ بزن بپرس بالاخره این همه هزینه میخوای کنی از اون مهم تر جونت هست پس دقیق بپرس. از طرفی هم ...

ممنون عزیزم

اره شایدبرای اون هست 

انشاله شماهم نتیجه بگیری🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
بخاطر ال دی هست که خوردی ال دی آدمو عصبی میکنه ولی سعی کن آروم باشی توکل کن به خدا

پس براهمونه 

خودمم تعجب کردم اصلا اینطوری نبودم

ممنون گلم🌹🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم خداییش خیلی گیج کننده نوشته حق داری من تا حالا ندیدم گونال اف رو بگن صبح ها

میبینی توروخدا 

اخلاقم نداره فردازنگ بزنم دادمیزنه

یعنی اصلانباید گونالو صبح زد؟

خدایابه امیدخودت🌺
نمیزنه میشناسمش باید خودم یادبگیرم نمیدونم چرا ازغروب دلم میخواد جیغ بزنم گریه کنم نمیدونم چمه  ...

عزیزم فکر زیاد هم تو روحیه آدم تاثیر داره خب،  سعی کن ذهنتو آروم کنی بخدا آرامش بهترین کاره تو اين شرایط،  خودتو بزن به بیخیالی و بسپر به خدا،،  خداروشکر شما یه بچه دارید آن شالله با اولین پانکچر هم خدا بهتون یه گل پسر میده و دلتون شاد میشه، خیلی ها اینجا با اولین انتقال نتیجه گرفتن،  به باقی مسایل مثل تزریق و تغذیه و چیزهای دیگه هم فکر نکنید و ذهنتونو درگیر نکنید همه این موارد به راحتی حل میشن فقط توکل و انرژی مثبت داشته باشید

چرا من لیزری انجام دادم 

لیزری چجوریه؟ بخیه نمیخوری دیگه؟ نمیدونم گفتن هردوش بسته بوده بازم نشده، تو عکس رنگی که قبلش انداختم گفتن یکیش بستست ولی هردوش بود شانس من

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...