2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم فکر زیاد هم تو روحیه آدم تاثیر داره خب،  سعی کن ذهنتو آروم کنی بخدا آرامش بهترین کاره تو ...

ممنون گلم 

خیلی لطف کردی 

خداروشکر شماهستید والا دیوونه میشدم

به دخترم که نمیشه چیزی گفت میگم براکلیه ام میرم دکتر مادرم ومادرشوهرمم بفهمن همه خواهرام وجاریم فهمیدن 

خودمم سردرنمیارم یه چیز میشه استرس میگیرم

بازخداروشکر این تایپیک ودوستای گلی مثل شما هستن

توروخداببخشید اذیتتون کردم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم خوبی گلم مشکل خودایمنی محسوب نمیشه و حتما اول باید یک سری آزمایش بدی که معروف ترینش تومو ...

سلام زینبی جون

به خاطر لک بینی که تو این دو سه روز داشتم مرکز گفت آسپرین رو قطع کنم که دیگه نمیخورم.

امشب که آنوکسا زدم سرنگ رو که درآوردم توش خون بود محل سرنگ هم یکم خون اومد به نظرت دیگه زیادی خونم رقیق نشده چون من زیادم استراحتی نیستم کارای خونمو خودم میکنم

البته دو سه دفعه هم خون اومده بود فقط محل تزریق اونم یه قطره

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم  خیلی لطف کردی  خداروشکر شماهستید والا دیوونه میشدم به دخترم که نمیشه چیزی گف ...

به هیچکس نگو عزیزم اینطوری خیلی بهتره اصلا شک نکن نباید به کسی بگی،،  هیچ اذیتی هم نه شما نه بقیه دوستان برای همدیگه نداریم، هممون موقع استرسمون اومدیم اینجا و کلی انرژی گرفتیم،  من کاملا درک میکنم خودم بعد از هربار منفی فقط تونستم اینجا خودمو تخلیه کنم و غممو درمیون بزارم،  فقط قصدم انرژی مثبت دادن به شما بود وگرنه هرچه دل تنگت میخواد بگو

ممنونم🙏🙏🙏 امیدوارم شما هم چهارشنبه بسلامتی پانکچر بشی و نتیجه اش خوب باشه برات👶👶💕

ممنون عزیزم.

انشاله پایان این راه برای همه ماخوش باشه و دلمون شاد شه🌷🌷

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
انشاالله که خیره عزیزم  واسه لک بینی استراحت کن شیاف بزار سنگینی بلند نکن عزیزم  سل ...

ممنونم عزيزم ، ان شا الله كه مشكلي نباشه ، هزينه رو از آزمايشگاه نيلو زنگ زدم پرسيدم حدود ٢ ميليون و ٩٠٠ بود اينجا كرج گفت ٣ ميليون و ٨٠٠ حالا شنبه ميام تهران انجام ميدم ، بيمه تكميلي هم بعدا هزينه اش رو بهمون ميده ، ديگه توكل به خدا .

میبینی توروخدا  اخلاقم نداره فردازنگ بزنم دادمیزنه یعنی اصلانباید گونالو صبح زد؟

عزیزم منظورم این نیست اصلا نباید صبح زد، ولی خب برام جدید بود اینکه گفته صبح بزنی

حالا یا اشتباه نوشته یا نه مورد دیگه ایی مد نظرشه

برات صلوات میفرستم بد اخلاق نباشه فردا🤪🤪🤪🤪

لیزری چجوریه؟ بخیه نمیخوری دیگه؟ نمیدونم گفتن هردوش بسته بوده بازم نشده، تو عکس رنگی که قبلش انداختم ...

ببین من ۳بار عکس رنگی دادم🥴🥴🥴 مردم و زنده شدم

اصلا اون مایع عکس رنگی داخل نمیرفت

ساری خانم دکتر مهتاب کریمی انجام داد خدارو شکر باز شد

از نافت یه سوراخ به اندازه نی انجام میدن 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
سلام بچه ها بنظرتون آمپول آنوکساپارین تو دمای اتاق که هوا خیلی گرم بمونه خراب نمیشه؟

فقط فقط فقط تو بخچال بزار

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍