2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام عزیز جان شما کدوم قسمت رون میزنید انوکسارو

برای اینکه بهتر جواب بگیرین کلا میگن دور ناف بهتره

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ، من پيش دكتر مرضيه وحيد دستجردي ميرم هموني كه قبلا وزير بهداشت بود ، ٢ بار هم با ايشون سزارين ...

مامان سبحان جواب آزمایشت اومد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان دکتر ب من گفته بود قبل پروسه میکرو باید شستشوی رحم انجام بدی کسی میدونه چه مزایایی داره این ک ...

ممظورشون همون عکس رنگی رحم؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
من هیچ تجربه ای ندارم ولی اکه دردات منظم شده به زایمان نزدیکی ببین هر چقدر دردت میگیره و فقط استراحت ...

ممنون طوطیا جون حتما میرم تو پیجش میبینم اسمش رو میدونی ؟ 

اره بعضیا میگن پستونک بد بعضیا میگن اشکالی نداره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
حق داری من انتقال دادم بار اول مثبت شد اما تو 10 هفته متوقف شد با اینکه انوکسا 4000 میزدم بعد از سقط ...

ان شالله اینبار که باردار شدید بسلامتی بدنیا میارید و بغلش میکنید نی نی تونو،،، منم آسپرین دارم ولی چون مشکل انعقادی ندارم و غلظت خون هم ندارم دلم میخواست دکنر انوکسا رو قطع کنه ولی اصلا پافشاری نکردم که خدایی نکرده پشیمون نشم

دوران میزنید؟به جنین نمیرسه

خودمم از همین میترسم البته درسته هنوز شکمم تا اون حد بزرگ نشده ولی خب بهرحال از حالت قبل بارداری بزرگتره. والا هربار میرم دکتر بهش میگم به جنین نمیخوره اونم میگه نه بابا نگران نباش، این سری آخر بهم گفت اگه اینقدر نگرانی بزن به بازو یا ران پا، آخه همسرمم خیلی استرس داره همش موقع تزریق میگه پس با مسیولیت خودت میزنم این الان میخوره به کیسه آب و یا به بچه، هر دفعه هم میرم دکتر تمام سفارش همسرم اینه که این سوال بپرسم که به جنین نمیخوره

به سلامتی  گلم .ازمایش بتادادی؟ اخه میگن بعدش گرمی نخورین شمافرمودیدگردومیخوریدسوال کردم

عزیزم من روزی که انتقال دادم و اومدم خونه نهار فسنجان خوردم، بنظرم تپ هیچی زیاده روی نشه اشکالی نداره همون تغذیه عادی و همیشگی خوبه

من لوله هام کاملا بسته بو بله تو هیستروسکوپی خراش میدن من دوماه بعد انتقال جنین دادم ۲قلو بود یعن ...

منم دقیقا شرایط شما رو‌داشتم فقط یه لوله ام بسته بود

همسرم هم کم تحریکی و کمبود اسپرم داره

برای منم الان خراش دادن

وگفتند دومین پریود که میشه آخرای مرداد بیا برای انتقال!

یه سوالم اینکه شما که دو تا جنین انتقال  دادید منفی شد؟بنظرتون علتشی داشت؟با اینهمه تلاش؟

و اینکه میگن آندومتریوز برمیگرده،توی این مدت چیکار کردید که  دوباره درگیر نشد بدنتون!وخداروشکر طبیعی باردار شدید؟

ببخشید میپرسم