2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
اخ اخ پس چقدر هزینه کردید اره باید زیاد بمونی من میخوام ۲ ماه بمونم حداقل هواپیما که خیلیا رفتن می ...

من ۳۸ سالمه

شما چند سالته؟

آخه میترسم مامان و بابام رو خدای نکرده مریض کنم ...

خدا کنه اینبار انجام بشه 

شما تاحالا ivf کردین؟ ایران یا اینجا؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

خانوما من شیاف واژینال رو هرجور میزارم بازم بیرون میریزه چیکار کنم😐طبیعیه؟؟عصابم خورد شدا😑

بعد من با دکترم س ساعت فاصله دارم ب نظرتون ی شب خونه بگیرم بمون اون شهر یا اگه خیلیییی آروم با ماشین برگردم اشکالی نداره،،؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما 

من یکشنبه پانکچر شدم و هایپر شدم شکمم ورم داره مثل روز اول بیشتر نشده الان دوروزه حالت تهوع گرفتم تا یه بویی میخوره به دماغم فوری حالم بد میشه.به نظرتون خطرناکه؟

@مامان_ماهک10    

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانوما  من یکشنبه پانکچر شدم و هایپر شدم شکمم ورم داره مثل روز اول بیشتر نشده الان دوروزه ...

انشاالله هر چه زودتر خوب میشی وجواب تلاشتو میبینی ..ببخشید قبل از تخمک کشی چه علامتهایی داشتی برایه هایپری من دکترمم پرسیدم سنو کرد هیچی نگفت بهم که هایپر میشم یانه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
پس این یه ماه رو خیلی رعایت کن ایشالا مثبت‌میشی❤️🙏🏻

شما کپسول رویال رو مصرف میکنید؟ دوستان تعریف میکنن

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

دوستان من مشکل خاصی نداره رحمم کپسول رویال واسه منم خوبه؟؟ داغون نشم بیشتر 😬چند وقت قبل از ای وی اف باید خورد؟ 

انشاالله هر چه زودتر خوب میشی وجواب تلاشتو میبینی ..ببخشید قبل از تخمک کشی چه علامتهایی داشتی برایه ...

ممنونم هیچ علامتی نداشتم.فقط دو روز مونده بود تخمک کشی دکتر سونو کرد گفت هایپره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانوما  من یکشنبه پانکچر شدم و هایپر شدم شکمم ورم داره مثل روز اول بیشتر نشده الان دوروزه ...

نه عزیزم من بار اول ده روز بار دوم یه هفته حالت تهوع شدید و سرگیجه داشتم استراحت کردم داروهامم خوردم خوب شدم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه عزیزم من بار اول ده روز بار دوم یه هفته حالت تهوع شدید و سرگیجه داشتم استراحت کردم داروهامم خوردم ...

ممنونم عزیزم

سلام دوستان خوبی؟ به سلامتی 

ببین اگر زیاد باشه و بالا بیاری خطر داره

کم شدن حجم ادرار  و تیره شدنش و زیاد شدن وزن و سایز به طور ناگهانی هم خطر داره 

نه عزیزم نگران نباش آب بخور پروتئینم‌یادت نره خوب میشی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دوستان من مشکل خاصی نداره رحمم کپسول رویال واسه منم خوبه؟؟ داغون نشم بیشتر 😬چند وقت قبل از ای وی اف ...

عزیزم چیزی نیست که داغون بشی هرکسی بخوره خوبه بزای ایمنی بدن خیلی فواید داره سرچ کن بخون 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم چیزی نیست که داغون بشی هرکسی بخوره خوبه بزای ایمنی بدن خیلی فواید داره سرچ کن بخون 

ممنون عزیزم اخه سابقه کیست اوردن دارم گفتم یهو زیاد تقویت نشه کیست بشه