2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من ۹ صبح انتقال دادم کلا دوتاجنین برام موند همون دوتارو انتقال دادن سرم دردمیکنه فشارم ا ...

نازنین جان انشاالله نی نی ها محکم بچسبن به دلت 

وقتی از خواب بیدار شدی بیا بگو این دوتا جنین که واست موند دختر بودن ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من امروز 16 روز از انتقال جنینم می‌گذشت دکتر بهم گفته بود 21 روز بعد برو آزمایش بده من دوتا بی بی چک استفاده کردم هاله انداخت رفتم ازمایش دادم متاسفانه منفی شد همینجور به ریز دارم گریه میکنم اشکم بند نمیاد کسی بوده بعد از چند روز آزمایشش مثبت باشه یا نه؟ تو رو خدا بهم ج بدید هرچند که خدا منو اصلا نمیبینه خدا به من بچه نمیده منو لایق مادر شدن ندید 

سلام من امروز 16 روز از انتقال جنینم می‌گذشت دکتر بهم گفته بود 21 روز بعد برو آزمایش بده من دوتا بی ...

سلام عزیزم عدد بتات چند بود ؟ شاید بتات پایینه ، یکم دیگه صبر کن ۲۱ ام برو ازمایش بده ،چندمین بار انتقال میدی؟ آروم باش عزیزم ، میدونم خیلی سخته ما هم هر وقت انتقالمون منفی میشد همین حالو داشتیم ولی خب بالاخره این انتظار بسر میاد عزیزم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام من امروز 16 روز از انتقال جنینم می‌گذشت دکتر بهم گفته بود 21 روز بعد برو آزمایش بده من دوتا بی ...

سلام عزیزممم خیلی ناراحت شدم بتات چند بود ؟ باز بی بی زوی هاله ت پرنگ شد؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم عدد بتات چند بود ؟ شاید بتات پایینه ، یکم دیگه صبر کن ۲۱ ام برو ازمایش بده ،چندمین بار ان ...

وای نمیدونی آروم اصلا نیستم همش میگم خدا مگه چه گناهی کردم که منو داری با مادر شدنم امتحان میکنی بتام 2 بود بار اولم هست انتقال دادم من دیگه جنینی ندارم که بخوام به انتقال بعدی فکر کنم من کلا ذخیره تخمدانم پایینه 4تا تخمک بیشتر نداشتم اونم با دارو قوی که 2تاش جنین شد انتقال دادن من دیگه هیچی ندارم من به چه امیدی زنده باشم وای دارم میمیرم بخدا شکمم کبود کبوده بخاطر دارو کلگزان همه جام داغون شد چرا خدا با اینجور کرد مگه من بندش نیستم چی ازش خواستم جز یه بچه 

سلام عزیزممم خیلی ناراحت شدم بتات چند بود ؟ باز بی بی زوی هاله ت پرنگ شد؟

مامان ماهک من خیلی داغونم نمیتونم نفس بکشم. بی بی چک امروز زدم هاله انداخت یکمی پررنگتر از قبلي بود ولی چه فایده که ازمایش خونم منفی بود 

مامان ماهک من خیلی داغونم نمیتونم نفس بکشم. بی بی چک امروز زدم هاله انداخت یکمی پررنگتر از قبلي بود ...

گفتم امروز نرو از بده هاله بی بی خیلی کمرنگه چرا گوش نمیدی

سلام خانوما  من یکشنبه پانکچر شدم و هایپر شدم شکمم ورم داره مثل روز اول بیشتر نشده الان دوروزه ...

عزيزم هنوز رعايت ميکني رژيم پروتيينتو؟؟؟ قرصاتو مرتب ميخوري؟؟تا وختي پريود بشي اين علاعم همراته سعي کن رعايت کني تا خوب بشي 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
وای نمیدونی آروم اصلا نیستم همش میگم خدا مگه چه گناهی کردم که منو داری با مادر شدنم امتحان میکنی بتا ...

ای وای الان دیدم ۲ بود 😔😔😔😔ولی اگه دیدی بی بیت داره پرنگ میشه باز تا ۲۰ صبر کن ایشالا مثبت میشه

گفتم امروز نرو از بده هاله بی بی خیلی کمرنگه چرا گوش نمیدی

خب گفتم امروز 16 روز گذشته اگه جنینی تشکیل شده باشه نشون میده که نداد من دیگه مادر نمیشم خدا اصلا منو دوست نداره صدامو نمیشنوه چقد صداش کردم چقدر دعا خوندم چقدر التماسش کردم بازم منو ندید

خب گفتم امروز 16 روز گذشته اگه جنینی تشکیل شده باشه نشون میده که نداد من دیگه مادر نمیشم خدا اصلا من ...

اینطکری نگووو جنینات دو روزه بودن؟

ای وای الان دیدم ۲ بود 😔😔😔😔ولی اگه دیدی بی بیت داره پرنگ میشه باز تا ۲۰ صبر کن ایشالا مثبت میشه

برام خیلی دعا کن هرچند که دیگه خدا منو نمیبینه من لایق مادر شدن نمیبینه که بخواد بهم بچه بده