2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045686 بازدید | 684477 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالتون منکه پدرم در اومده از بس هر روز دارم امپول میزنم برم با دکترم صحبت کنم شاید رضایت بده که ...

من ایستاده امپول هارو میزنم هردوتاشو همزمان .اصلا اذیت نشدم .شما هم امتحان کنید

سلام دوستان من ۹ صبح انتقال دادم کلا دوتاجنین برام موند همون دوتارو انتقال دادن سرم دردمیکنه فشارم ا ...

خداروشکر عزیزم 😍انشالله چهار ده روز دیگه  آزمایشتم  مثبت میشه و نی نی هات اعلام موجودیت میکنن😍😍🤲🤲❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
اره واقعا اذیت میشم بمبه شده جای تزریقام هرچی هم گرم میکنم و ماساژ میدم بازم فایده نداره

عزیزم نباید ماساژ بدی این بیشتر اذیتت میکنه .بعدشم موقع تزریق بگو خیلی اروم موادشو خالی کنن

خوشبحالتون منکه پدرم در اومده از بس هر روز دارم امپول میزنم برم با دکترم صحبت کنم شاید رضایت بده که ...

عزیزم شرایط بدنی هر کسی فرق میکنه مهم اینه که نی نیت بیاد تو دلت به امید خدا آزمایشت مثبت میشه و همه این سختیا یادت میره🤲🤲🌷🌷

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام. عزیزم بنظرتون قبل از انتقال، مصرف کپسول رویال برا خانومایی ک مشکلی ندارن خوبه؟

اره عزیزم منم مشکلی ندارم خوردم و بنظرم خیلی خوب بود

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرحله سختش قسمت غذا هست که خیلی سفت و سخت باید باشه و تقلب نداره،من خودم امروز روز ۳۹هستم  ده ...

عزیزم درسته ک موز کربوهیدرات بالایی داره. ولی بخاطر پتاسیم زیادش میگن مردها در روز یک یا دوتا موز بخورن.. بنظرتون روی کیفیت اسپرم تاثیر منفی نمیزاره؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره عزیزم منم مشکلی ندارم خوردم و بنظرم خیلی خوب بود

چ عالی ممنون 😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان من ۹ صبح انتقال دادم کلا دوتاجنین برام موند همون دوتارو انتقال دادن سرم دردمیکنه فشارم ا ...

سلام عزیزم ...خداروشکر 😍😍😍😍دخملات خیلییی ناز دارن😍😍😍😍😍😍😍😍حتما از استرسه ....برو بخواب عزیزم❤

عزیزم درسته ک موز کربوهیدرات بالایی داره. ولی بخاطر پتاسیم زیادش میگن مردها در روز یک یا دوتا موز بخ ...

هر روز پیاز داغ کن با روغن زیتون دوتا تخم مرغ محلی و ۵ تا خرما رو  هم بنداز توش تفت بده صبح به صبح همسرت بخوره 

شبا هم دارچین و عسل رو مخلوط کن زیر زبونش میک بزنه 

چای زعفرونی هم عالیه 

هر روز پیاز داغ کن با روغن زیتون دوتا تخم مرغ محلی و ۵ تا خرما رو  هم بنداز توش تفت بده صبح به ...

همین الان رفتم برنج قهوه ای ک توی ظرف پلاستیکی گذاشته بودم خیس بخوره رو عوض کردم همینطور ظرف عسل و خرما رو 😍 ممنون از اطلاع رسانیتون❤ یک ماه هم هست برای یخچال لیوان لاکی گذاشته بودم😭😡 و از فردا صبح صبونه ای ک گفتید رو آماده میکنم😘😘😘

همین الان رفتم برنج قهوه ای ک توی ظرف پلاستیکی گذاشته بودم خیس بخوره رو عوض کردم همینطور ظرف عسل و خ ...

عالی عزیزم

باور کن اگه کسی بتونه تا ۸۰ درصد این‌کارارو انجام بده طبیعی حامله میشه

مشکل من باردار شدن نیست مشکل من سقط مکرر هست

با این حال دارم خیلی رعایت میکنم تا حداقل تخمکهام برای تی وی اف با کیفیت بشن همینطور تعدادشون بیشتر بشه تو ای وی اف

در مورد مولتی ویتامینها هم فردا میگم چه چیزایی میخورم 

البته اگه کسی علاقه مند باشه