2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
انشاله اینبار جواب میگیری عزیزم ...جنین داری؟تا حالا مثبت نشده؟

انشالله 

جنین که نه دوباره از صفر باید شروع کنم

نه مثبت نشدم

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
سلام عزیزم من بیمارستان زینبیه بودم خداروشکر پسرم الان 6ماهشه...فک کنم الان بخاطر کرونا تعطیل باشه ا ...

الهی  شکر مبارکتون باشه

ممنون عزیزم

شما فکر کنم با زینب جون بودید 

خبری دارید ازشون؟

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از حرفای قشنگت عزیزم ایشالله مادر بشی واست دعا میکنم ، واقعا درکت میکنم

به امید خدا دل همه منتظرا شاد میشه

نمونه از بیضه میگیرن؟

اره عزیزم

گلم بافت فیبروکیستیک با کیست وتوده سینه فرق داره ها.. شما قبل از میکرو فقط بافتش فیبروکیستیک بود ...

والله دقیق یادم نیست الان حدود ۵ سال هست که از عمل جراحی میگذره....نمیدنم چی بود🙄🤔

یادمه گفتن کیسته 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام عزیزم عید شمام مبارک  یه سوال چرا قبل انتقال میگن ال دی باید خورد؟ دلیلش چیه؟

عزیزم من تنبلی تخمدان داشتم.بهم دادن ال دی رو که هورمونام تنظیم شه.

فکرکنم شما هم چون ماه پیش تاخیر داشتی ،ال دی رو دادن که هورمونات تنظیم شه و بدنت نرمال شه واسه یه انتقال جنین موفق ان شاء الله 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستان من ۷فروردین یک سوم  دکاپتیل زدم ۱۶ فروردین پری شدم دیگه نشدم هفته ی پیش رفتم دکتر س ...

حدود دو هفته بعداز پایان تخمک گذاری پری میاد.اگر هفته پیش تخمک گذاری داشتی هنوز 8-10روز دیگه وقت داری تا پری بعدی.

الان دو ماه میشه همسرم داره دارو میخوره اول آندروفرتی میخورد الان پروفرتیل روزی دو تا سلن پلاس رو ...

تو ابن سینا رفتی؟دکترشوهرت کیه؟

آخه به شما بیشتر دارو دادن.دلم میخواد یه دکتر دیگه تو ابن سینا که خوبه بریم برا شوهرم.

ما ابن سینا رفتیم پیش جنتی.تشخیصش روخیلی قبول داشتم تنها دکتری بود که ریشه مشکل اسپرمش روفهمید یاحداقل به ماگفت.ولی خیلی کم دارو داد.فقط ویتامین سی و ای.خودمم یه سری مکمل سرخود گرفتم یکیش ول من کانسپشن بود.آب نخود پخته ویه سری داروهای گیاهی هم یه دکتر طب سنتی بسیار معتبرمعرفی کرد ولی تمام اینا به مدت بیش از3ماه جواب نداد.آزمایش اسپرمش دقیقا همون قبلی بود.انگار این سه ماه رواصلا دارونخورده   

سلام خواهری خوبی عزیزم جواب آزمایشت چیشد گلم

سلام عزیزجان،مثبت شد عزیزم ۱۸ همین ماه میرم سونو قلب،ایشالا دامن همه منتظرا سبزشه🤲

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
حدود دو هفته بعداز پایان تخمک گذاری پری میاد.اگر هفته پیش تخمک گذاری داشتی هنوز 8-10روز دیگه وقت دار ...

اره خودمم همین فکرو میکنم کلا فکرمیکردم تاپری نشم تخمک گذاری نمیشه دکتر گفت میشه 

سلام عزیزجان،مثبت شد عزیزم ۱۸ همین ماه میرم سونو قلب،ایشالا دامن همه منتظرا سبزشه🤲

سلام‌عسل‌بانوجان

مبارک‌‌عزیزم

دوستم‌میشه‌بگی‌چه‌داروگیاهی‌خوردی..

دستورشو‌ازکجاآوردی..

مشکلتون‌چی‌بود..

حیف‌برامن‌دیگ‌دیرشده..ماه‌بعد‌بایدبرم‌انتقال

اینجابنویس‌‌‌شایدبه‌دردخیلی‌هابخوره

خواهری‌منم‌دعاکن‌نتیجه‌بگیرم..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

ای جان دلم بسیار خوشحال شدم انشاالله گلم صدای قلب قشنگشم بشنوی خیالت راحت بشه♥ فدات التماس دعا😘

خیلی کم پیدا میشه دکتر خوب بیچاره خواهرتون چی کشیده عزیزم خیلی ناراحت شدم  بیچاره اونایی که ...

اره فداتشم انشاالله خدا معجزش رو نشونت بده اصلا نگران نباش درست میشه گلم خیلی ها بودن بعد از مصرف دارو خیلی بهتر شده همسرشون فقط از لحاظ تغذیه ای هم باید خیلی رعایت کنید که تأثیر خوبی بذاره. برا منم اوابوست نوشت ولی از گرونی هنوز نتونستم بخرم.