2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
واقعا خدا ازشون نگذره.. ولی باز خوبه با منفی اول فهمیدی خیلی ها بعد از ۳بار منفی شدن تازه مشکلشون رو ...

خیلی کم پیدا میشه دکتر خوب

بیچاره خواهرتون چی کشیده عزیزم

خیلی ناراحت شدم 

بیچاره اونایی که بعد ۴ بار بهشون تازه میگن

چرا گفت بخرم و پیدا هم کردم خداروشکر ،اما منتظرم پول دستم بیاد این ماه بخرم ،چون داروهای همسرم خیلی گرون بود هر بسته پروفرتیل رو ۶۰۰ هزار تومن خریدیم، این ماه ایشالله داروهای خودمو میخرم پود اینوفولیک با اووبوست یا فرتیلکر گفت بخورم

قربونت برم خیلی خوشحالم میبینمت داشتن دوستایی مثل شماهم نعمته هم انرژی, اره فعلاتعطیله منم رفتم گفتن ...

عزیزم❤❤❤ انشاالله که این بار نتیجه بگیریم هردومون😙

راستی قراره پانکچر بشی، نه؟ آره حتما تقویت کن چون خیلی موثره، من اونموقع اوابوست گیرم نیومد اینوفولیک خوردم بازم خوب بود

راستش منم اضافه وزنم زیاده تقریبا ده کیلو، ببینم میتونم یه مقدار کم کنم، امیدوارم زودتر شروع کنن چون تابستون رو فرصت داریم پاییز بیاد بازم همین بساطه😕😕😕 خدا کنه خودت طبیعی باردار بشی دیگه کارت به این چیزا نکشه، من اگه لوله هام بسته نبود به طبیعی خیییلی امید داشتم بالاخره میگرفت ولی چه کنم که مسیرش بستست😥

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حداقل دو ماه باید داروهاشو بخوره.ویتامین E هم حتما بخورید هم خودت هم شوهرت.هم برای مقاومت بدن وسلامت ...

الان دو ماه میشه همسرم داره دارو میخوره

اول آندروفرتی میخورد

الان پروفرتیل روزی دو تا

سلن پلاس روزی یدونه

بعضی اوقات هم ویتامین ای ،سی ،... هی میدم بخوره

خودمم میخورم

آره‌فقط‌آب‌نخود..‌.نخود‌خیس‌کردی‌بزاریخچال ۳روزبمونه..بعدش‌یه‌همش‌بزن‌..قشنگ‌آبش‌زرد‌شده جداکن‌‌.. ...

عزیزم برای نفخش باید چکار کنیم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم❤❤❤ انشاالله که این بار نتیجه بگیریم هردومون😙 راستی قراره پانکچر بشی، نه؟ آره حتما تقویت کن چ ...

اره ولی کی رو نمی دونم فعلابسته ان الانم میخوام تالاغرنشدم20کیلونرم. ازطرفیم تاامپولایادم میادگریم میگیره روحیه ام ضعیف شده. 

بیخیال حتما که حکمتی توش هست یادت باشه اگر برای من کلایک جنین تشکیل شد, قربون خدابرم

عزیزم تو سونو اولیه که تو پریود میریم کاملا برسی میکنن که کیست نداشته باشیم دکترت خیلی بی دقت بوده.. ...

خیلی واقعا 

اصلا انقدر مریض اونجا هست حواسشون نیست

مثلا رفتم مرکز خوب پیش دکتر خوب

راستی یه سوال عزیزم

من الان چند ماهه که حجم پریودم کم شده و حتی تعداد روزشم کم شده ،خطرناکه؟؟

نخود رو خیس میکنی میذاری تو یخچال  ۲۴ساعت...بعد .روزی یک لیوان آبشو بده بخوره نخودشم بپز بخورید ...

حتما انجام میدم 

مرسی که تجربه خوبت رو بهم گفتی

همین دیشب نخود خیس کردم

حتما انجام میدم  مرسی که تجربه خوبت رو بهم گفتی همین دیشب نخود خیس کردم

خواهش میکنم گلم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
نخود رو خیس میکنی میذاری تو یخچال  ۲۴ساعت...بعد .روزی یک لیوان آبشو بده بخوره نخودشم بپز بخورید ...

عکس آزمایش همسرم رو بفرستم میتونی متوجه بشی dfa چنده؟ چون من خوندم ولی متوجه نمیشم

عکس آزمایش همسرم رو بفرستم میتونی متوجه بشی dfa چنده؟ چون من خوندم ولی متوجه نمیشم

بفرست گلم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
خیلی واقعا  اصلا انقدر مریض اونجا هست حواسشون نیست مثلا رفتم مرکز خوب پیش دکتر خوب راستی یه ...

قرص ال دی خوردی اگه خوردی طبیعیه که کم باشه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین