2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
من تا الان تنها کار مثبتی که انجام دادم تو این سه ماه وزنم رو آوردم پایین البته بازم باید کم کنم ولی ...

چرا مرکز دولتی نمیری کدوم شهری عزیزم؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
میشه به جای این روش نخود و کشمش خورد ؟

فک نکنم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما اگه کسی مثل من بود و میخواست برای اولین بار بره برای آی وی اف. خواهش میکنم قبلش همه آزمایشات ...

عزیزم تو سونو اولیه که تو پریود میریم کاملا برسی میکنن که کیست نداشته باشیم دکترت خیلی بی دقت بوده...حتما جز ویتامینهات ویتامین د3 بخور

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
عزیزم‌میشه‌بگی‌کدوم‌شهری؟؟ عجب‌دکترهای‌نادان‌وبه‌دردنخوری‌هستن.. عزیزم‌اسپرم‌همسرمن‌لب‌مرض‌بود مث ...

علاوه بر ویتامینهایی که این دوستمون گفت ویتامین ای و ال کارنیتین و ویتامین سی جویدنی عالیه برای اسپرم همسرت 

من یکی دوبار اینطوری شدم.یه روزپاک شدم ولی بعدش پری شروع شده.بیشتر ازیکی دو روز شد وقت بگیر ازدکترت ...

ممنونم⚘⚘ اره اتفاقا اولین لک رو غروب جمعه دیدم و دیگه خبری نبود تا امروز صبح که خونریزی شروع شد..

میشه به جای این روش نخود و کشمش خورد ؟

منظورت‌نخودچی‌باکشمش‌هس

نه‌نمیشه..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام دوستان گلم  ی مدتی نبودم  انشالله کسانی که انتقال داشتن چندماه گذشته جواب گرفته باش ...

سلام عزیزم من بیمارستان زینبیه بودم خداروشکر پسرم الان 6ماهشه...فک کنم الان بخاطر کرونا تعطیل باشه البته تا 20روز پیش تعطیل بود الانو خبر ندارم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلاممم عزیزم خوبی؟ خوش خبرباشی الهی. باز رفتی پانکچر؟ مال من مونده

سلام مهربون جون😍😍😍 خوبم قربونت، خودت خوبی؟

نه عزیزم جنین دارم فعلا 6تاش مونده، رفتم برای انتقال که دکترم گفت فعلا ال دی بخور چون ممنوعه انتقال تا ببینیم خدا چی میخواد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من مورفولوژی یک بود هرررشب نخود گردو انار دادم شد ۳ میوه های قرمز مثل توت فرنگی انار پرتقال گریپ فر ...

ممنون که گفتی عزیزم 

نخود رو فقط نمیدونم چه مدلی باید بدم بخوره؟

یه نفر گفت فقط آبش، یعنی ۳ روز بزارم تو آب بمونه و بدون پختن گفتن فقط آبش رو بدم، درسته؟

Dfa برای همسرم 

البته نمیدونم الان خوندم نوشته dfa   ۴٪

سلام مهربون جون😍😍😍 خوبم قربونت، خودت خوبی؟ نه عزیزم جنین دارم فعلا 6تاش مونده، رفتم برای انتقال ...

قربونت برم خیلی خوشحالم میبینمت داشتن دوستایی مثل شماهم نعمته هم انرژی, اره فعلاتعطیله منم رفتم گفتن نمیشه فرتیل ایدواووبوست دادن بلکه تقویت شم. میخوام لاغرکنم ایشالله این چندماهو. خودت چیکارامیکنی؟ ایشالله این جوجه هابمونن توشکم مامانشون

آره‌فقط‌آب‌نخود..‌.نخود‌خیس‌کردی‌بزاریخچال ۳روزبمونه..بعدش‌یه‌همش‌بزن‌..قشنگ‌آبش‌زرد‌شده جداکن‌‌.. ...

ممنون که گفتی حتما درست میکنم همین دیشب گذاشتم تو آب

ممنون که گفتی عزیزم  نخود رو فقط نمیدونم چه مدلی باید بدم بخوره؟ یه نفر گفت فقط آبش، یعنی ۳ ر ...

نخود رو خیس میکنی میذاری تو یخچال  ۲۴ساعت...بعد .روزی یک لیوان آبشو بده بخوره نخودشم بپز بخورید 

گردو هم شبی ۳عدد

انار هم معجزه مورفو هست 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
انشالله عزیزم مادر میشی نگران نباش توکل بخدا  منم ۴بار اقدام کردم و جواب نگرفتم کاری به حرف مر ...

ممنون از حرفای قشنگت عزیزم

ایشالله مادر بشی واست دعا میکنم ، واقعا درکت میکنم