2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045692 بازدید | 684478 پست
وای خوشبحالت من تازه از فردا شب ال دی باید بخورم گفت ۲۱ قاعدگیتم آمپول بزن  من همیشه بعد تموم ...

خیلی قرص مزخرفیه من همش معده درد وتهوع دارم روزا.بخاطر خالی بودن معده و روزه داری یه کم سخت تر هم میشه.ولی دیگه داره تموم میشه.

برای من آمپولشو نوشت که 20پری نصفشو بزنم ولی نگرفتم.بخاطر همون قضیه کیست که گفت اگرمیخوای یه ماه دیگه هم ال دی بخور.

الان حساب کردم دیدم باید فردا بزنم اگرمیخوام.فکرامو بکنم باشوهرم مشورت کنم اگر اونم موافق بود که شروع کنیم فردامیرم آمپولشو میگیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی قرص مزخرفیه من همش معده درد وتهوع دارم روزا.بخاطر خالی بودن معده و روزه داری یه کم سخت تر هم می ...

اهااا روزه نگیر بنظرم می خوای انتقال بدی بدنت ضعیف میشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم من کاملا درکت می کنم، به امید خدا زود باردار میشی  من تکلیفم با خودم روشنه، من به خانمها ...

اره واقعا... حتی درک اطرافیان نمیرسه که وقتی ما هستیم انقدر دور بچه ی طرف نباشن و قربون صدقه ش نرن...بخدا ما هم آدمیم دل داریم..چقدر بریزم تو خودم

سلام عزیزم،  میشه بگید من که ۲۶ بهمن اولین روز آخرین پری بوده ۲۲ اردیبهشت چند هفته م میشه؟؟

سلام عزیزم، 12 هفته و 2 روز میشی به امید خدا 

اگه برای ان تی میخوای زمانش عالیه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرسی عزیزممم  دکتر به من ۴ تا  ویتامین Dداد گفت هفته ای یبار بخور ویتامین E هم داد هر رو ...

من ماهی که میخواستم انتقال بدم آسپرین داد و از 6 روز قبل از انتقال هم آمپول آنوکسا شروع کرد تا 3 ماهگی، فعلا که قطع کرده طبق سونو سلامت، آسپرین خیییلی خوبه و برا محکم کاری و اطمینان بیشتر هست چون استرادیول باعث غلیظ شدن خون میشه، مایعات زیاد هم تو برنامت داشته باشه که ان شاالله خونرسانی به رحم عااالی بشه و هر چی خیر هست برات اتفاق بیوفته🙏😘

خودم ۳۱ همسرم ۳۳. حالا به امیدخدا ۲۲ این ماه رویان وقت دارم ببینم چی پیشنهاد میکنن بهم. بازم ممنون ک ...

ببین عزیزم نمیشه بگی ذخیره بالا خوبه و بهتر از ذخیره پایین هست، چون ذخیره بالا هم باعث ناباروری میشه، همینکه شما میگی فولیکول 27 داری و باردار نمیشی بخاطر اینکه این سایز دیگه بدرد بارداری نمیخوره و ممکنه به کیست تبدیل بشه، از طرفی هم تو اصطلاحا به این ذخیره بالا میگن لونه زنبور، یعنی اینقدر متراکم هست که فولیکول ها جای کافی برای رشد ندارن و معمولاً تو اندازه های کوچک میمونن، تو این موارد معمولاً با لاپاراسکوپی مقداری از این ذخیره رو میسوزنن تا تعدادش کم بشه، حتی توی دادن داروی تحریک تخمدان هم باید احتیاط بشه چون خطرهای خاص خودشو داره، ببخشید امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
شیاف و پروژسترون.بعدش پرولوتون اسید فولیک و فمیبیون پره ناتال، کلسیم. هپارین ، بعدش آنوکسا تا ۳ م ...

من که

پدرم در اومده، 14 هفته هستم و هر روز بدتر از دیروز، 5 کیلو کم کردم، ان شاالله این روزا هم به خیر بگذره 

عزیزم از 26 بهمن هفته هارو بشمر تهش 2 هفته اضافه کن.... 

سلام آنا جون، ببخشید فضولی کردم، 26 بهمن تاریخ اولی روز آخرین قاعدگیشون هست، نه تاریخ انتقال، اگر با تاریخ انتقال حساب بشه باید بعلاوه دو هفته کنن، ولی وقتی با قاعدگی حساب میشه دیگه نیازی نیست با دو هفته جمع بشه 

من ماهی که میخواستم انتقال بدم آسپرین داد و از 6 روز قبل از انتقال هم آمپول آنوکسا شروع کرد تا 3 ماه ...

مرسی عزیزم اره دارم سعی می کنم هر روز اب زیاد بخورم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام بچه هامن یه سوال دارم من ۱۲اسفندانتقال جنین داشتم خب اگربه حساب اون برم جلوالان بایدتازه ۱۲هفته باشم اماطبق سونوان تی ۱۲هفته ۵روزمه چراااادرضمن اخرین پریودم ۲۶اسفندبوده

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
با دکتر مشورت کن ، احتمالا بتونی با کلومیفن یا لترزول ک تخمکگذاری رو زیاد میکنه ، چند قلو بشی. البت ...

میشه منم ادکنید گروه دوقلوها و یاتاپیک دوقلوهارو بفرستین واسم ممنونتون میشم🙏🙏🙏🙏 شما با ای وی اف دوقلو باردارشدید؟؟؟؟؟

خداجون شکرت🙏