2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045855 بازدید | 684486 پست

سلام دوستان من روز دوازده انتقالم بالاخره نتونستم صبر کنم رفتم بی بی چک زدم مثبت شد میخوام بدونم واقعیه یا به خاطر داروهاست؟امپول پروژسترون و قرص استرادیول دارم هر روز ، میشه اطفا جواب بدین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=128215614]سلام دوستان من روز دوازده انتقالم بالاخره نتونستم صبر کنم رفتم بی بی چک زدم مثبت شد میخوام بدونم واق ...[/QUOسلام عزیزم اگه آمپول ازاد سازی نزدی...مبارکه مامان شدی😍

سلام دوستان من روز دوازده انتقالم بالاخره نتونستم صبر کنم رفتم بی بی چک زدم مثبت شد میخوام بدونم واق ...

پروژسترون و استرادیول مثبت کاذب نشون نمیدن و تاثیری ندارن عزیزم، مامان شدی دیگه، تبریک میگم

سلام دوست جونیا. من ساعت ۴ و ۴ ربع زایمان کردم. خدا رو شکر بچه ها خوبن. خودمم خستم.

سلام دوستان ، ان شا الله كه همگي خوب باشيد ، مباركت باشه عزيزم ، ان شا الله قسمت همه دوستان عزيز بشه .

وقتي داري به گل پسرهات شير ميدي دعا كن اين روزهاي سخت زودتر تمام بشه .

سلام دوست جونیا. من ساعت ۴ و ۴ ربع زایمان کردم. خدا رو شکر بچه ها خوبن. خودمم خستم.

سلام عزیزم خداروشکر قدمشون مبارک گل پسرا🌼🌼

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلامممم عزیزدلممممم باورم نمیشه مثبت شدم😭😭 خدایا شکرت

رها ازمایش دادی  

واااایخداروشکر عزیزم خیلی خیلی مبارکت. چقد ذوق کردم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹