2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ممنون جانم، بله من سیکلم نچرال بودش، از روز 3 پریود تا هفت شبی دوتا لتروزول،روزهای 8 و 9و 10 و 11 هم ...

ممنم از روز انتقال هر سه روز یه نصف hcgزدم اخریش روز هفت انتقالم بود الانروز دهم هستم میخوام زود تر ازمایش بدم به نظرت فردا نشون میده 

۱۵تومن که خیلی خوبه،،بس جرا میگن رستمی بخوای بری باید یه گونی بول با خودت ببری، والا من دوبار بیش دک ...

نه دیگه اینجوریا هم نیست، منم قبل از اینکه برم دقیقا بهم گفتن، ولی واقعا روند کارشون و نظمشون وتشخیص و درمان خود دکتر رستمی عااالیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنم از روز انتقال هر سه روز یه نصف hcgزدم اخریش روز هفت انتقالم بود الانروز دهم هستم میخوام زود تر ...

سه روز بعدش نشون میده، اول بی بی چک بزن برای احتیاط بعد برو آزمایش، گفتن چه تاریخی آزمایش بدین؟ 

سلام عزیزم مبارکهههههه ان شاء الله به سلامتی بغل بگیری نازنینتو وقسمت همهی مامنتظرام بشه.  عزی ...

قربونت برم عزیزم ممنون ،نه گلم لکه بینی که اصلا ، علائم که از اول سینه درد خیلی خفیف داشتم  ولی روز هفتم تا الان یکم تخمدانهام تیر میکشه و حالت گرفتگی داره یکمم پهلوهام تیر میکشه خیلی کم هر وقتی نه دائم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خیلی خیلی تبریک میگممم مامان رهااا دیدی گفتم مثبتی خیلی خوشحال شدم برات

قربونت برم عزیزدلم ممنونتم😍😍😍 الهی دلت شاد باشه گلم الهی حاجت روا بشی

ممنون جانم، بله من سیکلم نچرال بودش، از روز 3 پریود تا هفت شبی دوتا لتروزول،روزهای 8 و 9و 10 و 11 هم ...

به من گفتن بعد مثبت شدن آنوکسا بزنم ، الان هر چی زنگ میزنم جواب نمیدن 

به من گفتن بعد مثبت شدن آنوکسا بزنم ، الان هر چی زنگ میزنم جواب نمیدن 

من از 6 روز قبل انتقال برام شروع کردن خب اگه گفتن، شروع کن به تزریق‌، دیگه زنگ لازم نیست

من از 6 روز قبل انتقال برام شروع کردن خب اگه گفتن، شروع کن به تزریق‌، دیگه زنگ لازم نیست

نمیدونم اخه چون زود از دادم میترسم 

رها جون مباركت باشه عزيزم دفعه چندم بود انتقال ميدادي و مشكلت چي بود

ممنونم عزیزم دفعه سوم ،همسرم مشکل داره تحرک ،تعداد خیلی کم مورفو ۱