2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045887 بازدید | 684488 پست
بچه ها آزمایش روز دهم انتقال جنین ۵روزه مورد اعتماده؟

بله.

من روز ۹ آزمایش دادم (جنین ۵ روزه) بتام ۴ بود بهم گفتن داروهات رو قطع کن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیز دلم خیلی خیلی بهت تبریک میگم انشاالله ۹ماه بارداری راحتی داشته باشی خیلی برات خوشحالم  خا ...

مرسی قربونت برم انشاالله به زودی قسمت خودتم بشه

من واقعا به دعاهایی که بقیه در حق آدم میکنن اعتقاد دارم، ممنون واسه همه چی

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون ایشالا واقعا تا روز ۱۴ انتقالت کلا علایم نداشتی هیچی هیچی چون منم علایم ندارم نگرانم بر هم ...

آره واقعا هیچی هیچی

اصلا نگران نباش اگه تو قسمت آدم باشه به هیچ علائمی نیاز نیس

بعد 3 سال دوا و دکتر اصلا باورم نمیشد حتی قبل اینکه شوهرم جواب آزمایشو بگیره تو ماشین واسه جواب منفی گریه میکردم  

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
غصه نخور عزیزم، ان شاالله با همین روحیه بری جلو طبیعی باردار میشی

مجبورم فعلا روحیه خودمو حفظ کنم چون انقدر مشکلات زیاده که خدا میدونه . اگه بخوایم خودمونم بدتر و تلخ ترش کنیم که نابود میشم 😔 کاشکی خدا یه نگاهی هم به من بندازه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بیمارستان سینا تو اراک 😐

مشکلتون چيه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
مجبورم فعلا روحیه خودمو حفظ کنم چون انقدر مشکلات زیاده که خدا میدونه . اگه بخوایم خودمونم بدتر و تلخ ...

خدا خیلی مهربونه عزبزم، ان شاالله بهترین موقع معجزش را بهت نشون میده

بعید میدونم عزیزم ۴دیگه خیلی پایینه مگر سه روز چقد می‌خواد بالا بره

عزیزم واسه من 11 انتقال بیبی زدم هیچیییی نبود حتی یه هاله کمرنگ سفییید سفید

فعلا امیدتو از دست نده انشاالله یکی دو روز دیگه باز تکرار کنی مثبت میشه

یلام گلم . بله متاسفانه منفی شد ‌. 😂😂😂😂 حالا برم با خیال راحت کار عید کنم و نگران کر ونا نب ...

عزیزم خییلییی ناراحت شدم واست  حتما تو قسمتت هست که طبیعی مامان بشی

از ته دلم از خدا میخوام ماه بعد بیای خبر مامان شدنتو بهمون بدی

سلام عزیزم برای من که منفی شد . امیدوارم برای شما مثبت باشه . دوستان واقعا به علایم داشتن نیست . یعن ...

ماشالله به روحیت عزیزم ...خداروشکر که حالت خوبه ..انشالله طبیعی باردار بشی به امید خدا🙏🙏❤❤❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
خدا خیلی مهربونه عزبزم، ان شاالله بهترین موقع معجزش را بهت نشون میده

ممنونم عزیزم . امیدوارم شما زودتر بیای بگی مامان شدی و همه خوشحال بشن 🥰🥰

عزیزم خییلییی ناراحت شدم واست   حتما تو قسمتت هست که طبیعی مامان بشی از ته دلم از خدا میخوام ...

ممنونم گلم . همین که برام دعا میکنید خیلی حس خوبیه 

همین که کنار شما هستم خیلی ارامش بخشه 😍😍😍😇😇🥰