2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
من روز ۱۴ هستم و دارم میرم آزمایش خون  ولی صبح اول بی بی چک گزاشتم و منفی شد 😔😔😔  با ...

سلام عزيزم از دادي

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبید.من ۲۸بهمن قراربود پریود شم و برم برای سیکل انتقال که عقب انداختم.هرچی جوشوندی بگید ...

چرا ي سنو نميري

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

سلام دوستان.من آزمایش ویتامین دی دادم پایین بود ۱۸ بود.الان هفته ای یه دونه ویتامین دی پنجاه هزار بخورم خوبه؟از دکتر پرسیدم گفت تا ده هفته‌،هفته ای یکی بخور ولی شنیدم میگن این دوزش خوب نیست خطرناکه روزی یکی ۱۰۰۰ بخوری بهتره حالا نمیدونم چیکار کنم کسی دوز ۵۰۰۰۰ استفاده میکنه؟

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
بله منفی  تو برگمون نوشته اگر جنین ۵روزه ست روز ۱۰یا ۱۱انتقال نشون میده منم آز دادم زده ۴

ببین ۱۳ انتقالت بی بی بزن اگه مثبت شد باز برو از بده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله منفی  تو برگمون نوشته اگر جنین ۵روزه ست روز ۱۰یا ۱۱انتقال نشون میده منم آز دادم زده ۴

به من گفتن قبل از روز ۱۵ آزمایش نده تکرار هم روز ۱۷

منم ۵ روزه هست جنین ام.

کاش عجله نمیکردی حالا که الان ۴ نشون داده حتما باید تکرار کنی ممکنه بتات دیر بره بالا خصوصا اگه جنین پسر باشه روز ۱۰ خیلی زوده

عزيزم لک گاهي خيلي خوبه استرس برات سمه شياف امپول ميزني

بهم شیاف دادن روزی دوتا،،،  آخه من اون دفعه روز ۱۲ به خونریزی افتادم کلا از لک و خونریزی وحشت دارم چون میدونم همه چی تموم میشه، ولی اینبار یک روز بعد انتقال هول شدم که چرا لک دارم اخه نه وقت لانه گزینی هست نه وقت پریودم کلا سکته کردم، دوستان گفتن دو سه روزه خوب میشه انگار آرامش گرفتم.  والا من با خودم عهد بسته بودم که اینبار کاملا ریلکس باشم ولی اون از دیروز تو رویان که عصبی شدم اینم از امروز صبح و اینم از نیم ساعت پیش 

نیم ساعت پیش از رویان بهم زنگ زدن گفتن دوتا از جنین هاتون رشد کردن بیاید رضایت نامه پر کنید و پولشو پرداخت کنید فریز کنیم ¡!!!!!!!!!!!!! یعنی از تعجب دارم شاخ درمیارم منتظرم همسرمو ببینم که نظرش چیه یکدفعه ما جنین دار شدیم چرا دیروز اینو به ما نگفتن