2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046035 بازدید | 684498 پست
خوب خدا رو شکر اینکه خیلی عالیه  حتما به فال نیک بگیر

به فال نیک میگیرم ولی خیلی بهشون مشکوک شدم، من خودم رشته م حقوقه میدونم از نظر حقوقی شکایت از مراکز درمانی خیلی سخت و زمانبر و اکثرا بی نتیجه هست ولی واقعا شک برانگیزه، میخوام فعلا تمرکزم رو این دوتا جنین باشه که انتقال دادم و آرامش خودمو حفظ کنم بعدش ببینم قضیه چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یلام گلم . بله متاسفانه منفی شد ‌. 😂😂😂😂 حالا برم با خیال راحت کار عید کنم و نگران کر ونا نب ...

چي بگم خدايا حکمتتو شکر چي بگم اعصابم بهم ريخت

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
یلام گلم . بله متاسفانه منفی شد ‌. 😂😂😂😂 حالا برم با خیال راحت کار عید کنم و نگران کر ونا نب ...

اشکال نداره عزیزممم ایشالا بعد عید میری انتقال میدی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم چی شد؟ رفتی آز بدی؟ کی گفتن جواب میدن؟ 

سلام عزیزم برای من که منفی شد . امیدوارم برای شما مثبت باشه . دوستان واقعا به علایم داشتن نیست . یعنی من هر علامتی که بگید داشتم 😂😂😂😂 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
به من گفتن قبل از روز ۱۵ آزمایش نده تکرار هم روز ۱۷ منم ۵ روزه هست جنین ام. کاش عجله نمیکردی حالا ...

تو برگه مون نوشته بود عزیزم 

دکتر برای ۱۷اسفند نوشتن تسلیم تقدیریم توکل بر خدا

بهم شیاف دادن روزی دوتا،،،  آخه من اون دفعه روز ۱۲ به خونریزی افتادم کلا از لک و خونریزی وحشت د ...

هاااااا؟؟؟، راس ميگي ؟؟؟؟چقد عجيب تا حالا نديده بودم اينطوري

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
چي بگم خدايا حکمتتو شکر چي بگم اعصابم بهم ريخت

مه عزیزم اعصابتو خورد نکن . خوب شد قبلش بی بی چک گذاشتم . وگرنه خیلی سخت تر میشد قبول کردنش برام . ولی حالا میگم حتما حکمتی بوده . چه میدونم 

احتمال گرفتنش ۳۰ درصد بود که از شانس من نگرفت

فقط کاش جنین داشتم . دعا کنید خدا همینجوری بهم نی نی بده 🙃

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
جنین ندارم دوباره باید از اول شروع کنم 😔

کدوم مرکزي

بله منفی  تو برگمون نوشته اگر جنین ۵روزه ست روز ۱۰یا ۱۱انتقال نشون میده منم آز دادم زده ۴

ای بابا، چرا اینقد زود آز دادی عزیزم، حالا ان شاالله همون روز 17 برید و خوش خبر بیاید