2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ناراحت شدم 😔😔علائمم داشتی ؟ باز جنین داری؟

عزیزم نه فقط سینه هام درد داشتن !نه جنین ندارم 

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
سلام دوستان منوراهنمایی کنید من از روز دهم انتقال لکه بینی قهوه دارم الان 12 انتقال هست هنوز ترشح قه ...

عزیزم دوست من روز ۱۰ انتقال لک قهوه ای دید دکتر پروژسترونش را زیاد کرد تا دو سه روز هم ادامه داشت و مثبت شد معلوم شد لک لانهوگزینی بود تو هم به فال نیک بگیر جوجه هات دارن لونه میسازن 

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم باور کن هر کی میزنه ازمایشش منفی قلبم میگیره ایشالا همین ماه ...

عزیزم نه علائمی نداشتم فقط سینه هام درد میکرد انشالله که خدا به همه مون کمک میکنه از لطفش ناامید نشیم

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
عزیزم اصلا به منفی فکر نکن و اصلا این چند روز فکر نکن انتقال داشتی فکر کن کمدگر درد داشتی یا پا درد ...

اشتباه تگ کردیااا.من منفی بافی میکنم وای زعفرون نگو دلم میخوادمامانم میگه عمرابهت بدم.برگه زردالواینهابدنیس??خیلی میخورم.اره من کمرم گاهی میگیره یاشکمم میگم وای دیگه نشد.خودشم فقط همین یدونه تشکیل شدبرام جنین خدارحم کنه وگرنه بعدعیدبازشروع کنم.همشم23سالمه این وضع منه.4تخمک کشیدن یک جنین شد.شکرخدابازهم

عزیزم نه علائمی نداشتم فقط سینه هام درد میکرد انشالله که خدا به همه مون کمک میکنه از لطفش ناامید نشی ...

الهی عزززیزم ، خیلی روز سختیه وقتی بشنوی منفی شده ! خدا بهت طبیعی نی نی بده ، اتفاقا امروز مطب دکتر بودم یه خانومی چند ماه پیش انتقال داده بود منفی شده بود ، میگفت خیلی داغون شدم و .... 

بعداز ۴ ماه اسباب کشی میکنه که بعدش بره انتقال بده ، هرچی منتظر میمونه که پریود بشه نمیشه و میره دکتر میبینه بارداره 

از خدا میخوام به همین زیبایی برات روزای خوبی اتفاق بی افته عزیزم 😍😍 

خدا برای همه ما ارزوی مادرشدنو محقق کنه 😇

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اشتباه تگ کردیااا.من منفی بافی میکنم وای زعفرون نگو دلم میخوادمامانم میگه عمرابهت بدم.برگه زردالواین ...

مهربون جون من که دلم روشنه برات که مامان میشی خیالت راحت 😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم