2777
2789
عنوان

برای کیا پیش اومده ک

176 بازدید | 18 پست

موقع گرفتن ناخن نوزاد گوشت دستشو بزنن و خون بیاد و نوزاد گریه کنه

بعدش چ حسی داشتین 

دیروز برای من پیش اومد خیییییلی ناراحت شدم و خودمو سرزنش کردم

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

برا من پیش اومده دوبار🥹🥹🥹🥹🥹انقد خودمون لعنت کردم بعدش

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی دوبار پیش اومد برام وقتی بچه هام کوچیک بودن الان بزرگ شدن حتی یادشونم نمیاد چرت غصه میخوری عمدی ...

چن وقت شون بود؟ 

یکی دوبار پیش اومد برام وقتی بچه هام کوچیک بودن الان بزرگ شدن حتی یادشونم نمیاد چرت غصه میخوری عمدی ...

عمدی نبود ولی حواسم و بیشتر جمع میکردم اینجوری نمیشد

کلی خون اومد از دستش

من شوهرم ناخون گیرو ازمن گرفت که بده من بزنم توبلد نیستی قشنگ گوشت وباناخن باهم جدا کرد😐بیچاره دخت ...

وای ناراحت شد؟؟ 

چند وقتش بود بچه؟ گریه کرد

عمدی نبود ولی حواسم و بیشتر جمع میکردم اینجوری نمیشدکلی خون اومد از دستش

عیبی نداره هیچی نمیشه مطمئن باش نهایت سه روز بعد کامل خوب میشه کلا بچه داری پر از چالش های این شکلیه نباید هی خودتو سرزنش کنی،بعدم سعی کن تو خواب ناخناشو بگیر همیشه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

من میترسم با ناخنگیر چون همش دستشو تکون میده. الان که ناخنشون نرمه من با دست میگیرم فعلا

فقط 40 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍