2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست

سلام من ۵تابارداری ناموفق داشتم ۳تای اول قلب تشکیل نشدوباراداری چهارم روباکلی دارو و زدن هرروز آمپول هپارین قلب تشکیل شدامامتاسفانه تو۱۸هفته گفتن پسرم هیدروسفالی شدید داره ومبتلابه سندرم دندی واکر هست وسقط کردم وبارداری پنجم هم دوقلو شد که یکی ازجنین هام nt۶.۵داشت وخودش تو۱۴هفته مرد وجنین دیگه ام که گفتن سالم هست بازتو۱۸هفته گفتن دختره وهیدروسفالی شدید داره وسقط کردم وازدخترم نمونه گرفتن وژن هاشو بررسی کردن ومعلوم شدیه ژن معیوب داره  ومن وهمسرم نمونه دادیم بررسی کردن معلوم شد من وهمسرم هردویه ژن مشترک داریم یعنی "ناقل یه ژن "هستیم که باعث میشه بچه هامون مشکل دار بشن وتوهر بارداری ۲۵درصدممکنه بچه مشکل داربشه دکترام گفتن اگ یکی تون از پروسه بارداری کنار بره بچه سالم میشه منم قبول کردم تخمک اهدایی بگیریم همسرم رو به زور راضی کردم ورفتیم برای تخمک اهدایی اول گفتن ۴تا جنین با کیفیت خوب تشکیل شده بعدم که رفتم انتقال گفتن دوتاش از بین رفته ۲تاروهم که بلاست بودن انتقال دادن وامروز آزمایشم منفی شد 

براتون توضیح دادم که خیلی به حرف دکترا اهمیت ندین اونا وسیله ان من فکر میکردم باتخمک اهدایی همه مشکلاتم تموم میشه اما نشدبرام دعا کنین طبیعی اقدام کردم خدا بهم بچه سالم بده 

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزززیزم ، خیلی روز سختیه وقتی بشنوی منفی شده ! خدا بهت طبیعی نی نی بده ، اتفاقا امروز مطب دکتر ...

مرسی عزیزم باهمه سختیش میگذره ممنون انشالله خدابرای همه مون همچین بارداری بخواد

سلام من ۵تابارداری ناموفق داشتم ۳تای اول قلب تشکیل نشدوباراداری چهارم روباکلی دارو و زدن هرروز آمپول ...

انشالله که به حق همین اذان خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده ... 

خدایش خیلی سختی کشیدی خدا بهت صبر بده 😍😍😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
انشالله که به حق همین اذان خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده ...  خدایش خیلی سختی کشیدی خدا بهت ص ...

ممنونم انشالله باامید به خدا مشکل همه مون حل میشه 

سلام من ۵تابارداری ناموفق داشتم ۳تای اول قلب تشکیل نشدوباراداری چهارم روباکلی دارو و زدن هرروز آمپول ...

عزیزم خدا یه خوسگلشو بهت میده این ماه دکتراهم طبابتشونو بزارن لب کوزه ابشو بخورن ..من ذخیره تخمدانیم ۴/۵۷بود نزدیک ۵ اما با این حال ۸ تا تخمک ۴تا جنین ودرنهایت ۳تاش فریز شد انتقال دادم همشو و دیگه فریز ندارم کلا همه چی دست خداست توکلت به خدا باشه فقط💙💙💙

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤