2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
آره عزیزم. فقط استراحت کردم. شیاف داشتم اون موقع و دو هفته یکبار آمپول پرولوتون. از قبل داشتم اینا ...

ممنون عزیزم. برام دعا کنید

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
قربونت عزیزم ممنون از دعای خوبت😍 انشاءالله 😅😅

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شادن جان مثلا این دکتر منصفیه میگند الان پادمهر هزینه عملش 50-40 میلیونه! فکر میکنم آصفجاه هم بالای ...

یا خدا...خدایا خودت رحم کن و کار مارا به که مه وانگذار..چه قیمت هایی 😯😯😯

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
انگار چه عملیه اینقدر زیاد میگیرن😐😐😐 من دوسال پیش میخواستم عمل کنم بیمارستان خصوصی گفتن 8 اینا می ...

شادن جون انشاءالله سالمی و نیاز به این عمل ها نداشته باشی ..انگار میخوان تعویض قلب کنن ..خدا هیچکس رو محتاج این دکترها نکنه😓😓😓😓

یا خدا...خدایا خودت رحم کن و کار مارا به که مه وانگذار..چه قیمت هایی 😯😯😯

دیدی الهام جون؟ هزینه ی لاپارا اینقدره خدا کمک اونایی کنه که بیماری و مشکلای حاد دارن😞😞😞

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دیدی الهام جون؟ هزینه ی لاپارا اینقدره خدا کمک اونایی کنه که بیماری و مشکلای حاد دارن😞😞😞

بابا برید دولتی خب من لاپرا هییسترو شدم ۵ تا عمل همزمان ۹۰۰ تومن البته من محب یاس عمل کردم دکترم رئیس بیمارستانه یاسه خودش تو خصوصی قیمت بالا عمل میکنه ولی تو یاس عملم کرد خودش شانسم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
شادن جون انشاءالله سالمی و نیاز به این عمل ها نداشته باشی ..انگار میخوان تعویض قلب کنن ..خدا هیچکس ر ...

قربونت، انشاالله، والا نیازم باشه در توانم نیست تا الانم کلی خرج کردم😥

آره واقعا خیلی بی انصاف شدن دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره بخدا مغزم سوت کشید اینارو دیدم ..آخه ما چه گناهی کردیم که باید انقداسترس بکشیم چی میشد ماهم مثل بقیه راحت حامله میشدیم ..خدا خودش رحم کنه دیگ هممون مامان شیم من و شما هم دیگ میکرو پنجم مامان بشیم انشاءالله..ای خدا چی میشه بشه🙏🙏

بابا برید دولتی خب من لاپرا هییسترو شدم ۵ تا عمل همزمان ۹۰۰ تومن البته من محب یاس عمل کردم دکترم رئی ...

خب منم دولتی عمل کردم تقریبا دویست اینا شد، ولی الان شک کردم میگم نکنه لوله هام هیدرو بوده این متوجه نشده، هر دفعه یه استرسی میفته به جونم، بیمارستان میگن جنینات ضعیف میشن خودمم گیر دادم به لوله هام، خدا خودش نجاتمون بده از این برزخ😥😥😥

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان منم امروز ۱۵انتقالم بود آزمایش دادم متاسفانه منفی شد 

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم باور کن هر کی میزنه ازمایشش منفی قلبم میگیره ایشالا همین ماه طبیعی تو دلت بیاد اون داروها درمانارم نکنی دیگه برای ما منتظرا دعا...کن...

عزیزم علاعمی هم داشتی مثل کمر درد شدید و دل درد

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
بله با عابدی صحبت کردم متوجه شدم که تمرکزش روی اینه که بیمار سریعتر باردار بشه با هر روش ممکنه البته ...

ميشه بفرماييد مشکلتون چيه؟

چون نصر به من هم گفت آي وي اف برا من جواب نميده چون ذخيرم0/6 بود گفت شش ماه طبيعي اقدام کن با قرص لتروزول نشد برم پيشش احتمالا اهدايي پيشنهاد بده که برا من و همسرم اصلا قابل قبول نيست. عابدي هم گفت دوبار تو يه سيکل پانکچر ميکنم يعني تو يه ماه دوبار تا هربار دوسه تا تخمک بگيرم.که هشت بهمن رفتم برا اولين پانکچر پيش عابدي نه تا تخمک گرفت که هفتاش جنين شد مامايي که دستيارش هست ميگفت خودمون هم تعجب کرديم تو پانکچر انقدر تخمک داشتي چون من ميخواستم دوبار پشت هم پانکچر شم دوز امپولام هم کم بود با اين حال خوب پيش رفت پانکچرم برا همون پانکچر دوم رو نرفتم.

خدایا شکرت
اره بخدا مغزم سوت کشید اینارو دیدم ..آخه ما چه گناهی کردیم که باید انقداسترس بکشیم چی میشد ماهم مثل ...

واقعا منم این چیزارو میبینم کلافه میشم اینقدرم شانس قشنگی دارم همیشه همونی که میگم خدایا اینجوری نشه دقیقا میشه😐😐😐

چه گرفتاری شدیم😥😥😥 ای خدا بی دردسر یه بچه ی سالم بهمون بده هرچند تا الانشم کلی دردسر کشیدیم😔😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از خونریزی خیلی ترسیدم. یعنی ممکنه با خونریزی هم اتفاقی نیافته انشالله؟

آره عزیزم، انشاالله که محکم چسبیده سر جاش.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام دوستان منم امروز ۱۵انتقالم بود آزمایش دادم متاسفانه منفی شد 

عزیزم😔😔😔 شما فکر کنم مرکز مام رفته بودین، درسته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40