2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046356 بازدید | 684509 پست
بله درسته  انشاالله خبر مامان شدنت رو بدي  عابدي واسه پانكچر و انتقال خيلي خوبه به من كم ...

آره خداييش برا پانکچر هم زياد دارو نداد بهم اگه خدا بخواد و انتقالم جواب بده پيش يه دکتر ديگه ميرم چون کرج هستم سخته بخوام همش تهران برم.

ان شاءالله که شما هم زودي بياييد خبر باردار شدنتون بديد 

خدایا شکرت
آره خداييش برا پانکچر هم زياد دارو نداد بهم اگه خدا بخواد و انتقالم جواب بده پيش يه دکتر ديگه ميرم چ ...

انشاالله همه منتظرا ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميشه بفرماييد مشکلتون چيه؟ چون نصر به من هم گفت آي وي اف برا من جواب نميده چون ذخيرم0/6 بود گفت شش ...

انشالله که دوقلو میشه ..پارسال تو مطب دکترم یه خانومه خیلی استرس داشت از اول تا وقتی نوبتش بشه هم یه گوشه نشسته بود تند تند صلوات می فرستاد ...بعد با هم صدامون زدن رفتیم داخل .آماده سونو شدیم .گفتم چرا این قد استرس داری .گفت من هر جا رفتم گفتن اهدایی .اینجا دکتر با ذخیره پنج دهم و کیفیت پایین تخمکام .با تخمکای خودم انتقال داده .اومده بود برای سونو قلب ...رفت سونو شد .دکتر و دستیار دکتر جیغ جیغ دوقلوعه.دوقلوعه.قلبشونم میزنه ... 

منم پشت پرده  بودم بیشتر از مادره هیجان زده شده بودم گریه میکردم ..

اینو گفتم که بگم فقط خدا باید بخواد بقیه همه بهونه و وسیله ان.توکلتون بخدا باشه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من 36 سالم هست . شما قبل پانکچر دارويي چيزي استفاده کرديد. من عابدي بهم اوابوست و فرتيل ايد و کيوت ...

منم دقیقا همینارو میخوردم حدود دوماه

دفعه قبل 7 تا جنین دادم که a, ab, b  بودند اینبار سه تا که a, ab هستند معمولا پانکچر اول بهتر جواب میده. 

از نتیجه راضیم بهرحال سن که بالاتر باشه بدن یاری نمیکنه و کیفیت هم افت میکنه از همین سه تا یکیشم برام بمونه تا اخر دنیا خدارو شکر میکنم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اخه من نمیدونم این کوتاهی سرویکس چی بود گریبان منو گرفت

مگه طول سرویکس تون چند بود سرکلاژ کردی؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
منم دقیقا همینارو میخوردم حدود دوماه  دفعه قبل 7 تا جنین دادم که a, ab, b  بودند اینبار س ...

ان شاءالله که جواب ميده توکل کنيد به اون بالاسري که مطمئنا بهترينو برا بنده هاش ميخواد عزيزم.

شما کدوم مرکز ميريد؟

من تحقيق هايي که کردم بيمارستان بهمن بيشترين آي وي اف هاي مثبت رو بين مراکز ناباروري داشت ميگفتن تو اين سه چهار ماهم خيلي نتايج مثبت شده.

البته همه اينا بهونه اس وگرنه اول و آخر بايد خدا بخواد ان شاءالله که خدا برا همه منتظرا بهترين هارو بخواد .

خدایا شکرت
عزیزم مبارک باشه دسته گلت🌹😚 میشه تا قبل ازمایش از روز ۶ به بعدش بگی کمر درد داشتی زیر دلت درد میکر ...

ممنون.

عزیزم من کلا بر خلاف بقیه ، علائمم زود شروع شد از روز ۸.

ولی خوب تهوع بیشتر شبانه  و ضعف و خواب آلودگی داستم.

نه درد نداشتم.فقط سینه هام بزرگ شده بود و حساس بود ، چیزی بهش میخورد درد میومد.

فقط چون کمردردی ام و سیاتیکم حساسه ، به پشت میخوابیدم تا اذیت نشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم اصلا به منفی فکر نکن و اصلا این چند روز فکر نکن انتقال داشتی فکر کن کمدگر درد داشتی یا پا درد ...

مرسی عزیزممم چشم دیگه اونم نمی خورم ایشالا برام دعا کنین 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قربونت بشم پروانه جون مرررسي انشاالله يعني ميشه طبيعي  واقعا درست گفتن اصلا اين دكترايي كه ما ...

چرا نشه اخه شما مشکل خاصی ندارید امید داشته باش و به خدا توکل کن حتما طبیعی باردار میشی.درمورد هیسترو نمیدونم باید انجام بدی یانه ولی رحم بررسی میشه از بابت فیبروم سپتوم یا چسبندگی خیال ادم راحت میشه.من رو خواستن بیهوش کنن ببخشید اینقدر بالا اوردم دکتر گفت یا کنسل کن یا دردش روتحمل کن بدون بیهوشی برات انجام بدیم.برام هیسترو آفیس انجام دادن دردش در حد عکس رنگی بود.

سلام دوستان الان تقریبا ۱۰ تا ۱۲ روز به موعدم مونده ولی نوک سینه هام بشدت حساس شده و درد میکنه زیر دلمم دیروز تیر میکشید.کسی اینطوری بوده؟یعنی زودتر می خوام پری شم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان الان تقریبا ۱۰ تا ۱۲ روز به موعدم مونده ولی نوک سینه هام بشدت حساس شده و درد میکنه زیر د ...

مگه باردار نبودید شما

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤