2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
برای شما هم فردا روز ۱۵ ؟؟ من که ازمایش روز ۱۳ رفتم منفی شد  ولی ازمایش روز ۱۵ برام نوشته بود ...

عزیزم منفی دیگه به نظر من آزمایش نده البته ببخشید انقد رک گفتم اخه از خودم روز ۱۲ منفی شد داروها رو قطع کردم لک دیدم 

دفعه چندمت بود انتقال دادی من دوتا انتقال منفی داشتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما اینجا کسی بیمارستان بهمن برا پانکچر و انتقال رفته؟ راضی بودین؟ جنین شناسش خوبه؟ می خوام با دک ...

سلام عزیزم من با دکتر فروتن بودم انتقالم و 

ولی اولا کلینیک سارا میرفتم و اونجا انتقال دادم اما بهمن هم ویزیتاش و رفتم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
شنیدم اونجا جنین شناسش خوبه؟ درسته؟  من ماه گذشته ابن سینا میکرو کردم که منفی شد. متاسفانه فقط ...

عزیزم صد در صد مطب بیشتر وقت میزارن اما اگه سوالاتت و بنویسی و بپرسی هر چی بپرسی جواب میدن باید بنویسی یادت نره🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام خانوماي گل ،من فردا وارد هفته ٣٤ميشم...صب ك بلند شدم از خواب ديدم ترشحاتم صورتي شده البته كلا من ترشح زياد ندارم همون يكم ترشح ك دارم صورتي بود😢😢😢😢خيلي ترسيدم از چي متونه باشه؟؟؟بنظرتون جكار كنم؟؟شانسم جمعه هم هست

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
اره بازم شکرخدای متعال یکشنبه انتقال دارم.دعاکن خیلی ناامیدم

انشالله انتقال میدی ، همین انتقال اولم میگیره میای میگی مثبت شدم و همه خوشحال میشیم برات ! 😍😍😍😍

حتما دعات میکنم عزیزم توهم منو دعا کن ، منم این ماه انتقال دارم احتمالا  ۸ تا ۱۴ روز دیگه ، بستگی به دیواره رحمم داره😊

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

سلام بچه‌ها .میگم شما ال دی رو چزوری مصرف کردین ؟چند تا دونه خوردین؟قط کردین پری شدین روز دومش رفتین پیش دکترتون؟؟

@زینبی_بابا    سلام عزیزم میشه کمکم کنی .من قبل عمل دکترم گفت از شبش ال‌دی بخور ۳۰ام بیا مطب بیمارستان ک عمل شدم گفتن ک ۱۵ تا دونشو بخور بعد قطش کن پری شدی روز دومش همرا با جواب آزمایش پاتولوژی  برو پیش دکترت من بهشون گفتم ک دکترم اینطوری گفته بود بعد شوهرم رفت از قسمت پذیرش سوال کرد گفت پری شدی بیا.نظر شما چیه شماها چطوری مصرف کردین!!

سلام عزیزم من با دکتر فروتن بودم انتقالم و  ولی اولا کلینیک سارا میرفتم و اونجا انتقال دادم ام ...

کلینیک سارا هم دکترفروتن ویزیت میکنن؟ به نظرتون کلینیک بهتر بود یا بیمارستان بهمن؟ بیمارستان بهمن میگن جنین شناسش خوبه برا همین گفتم اونجا برم. نظر شما چیه؟

بچه ها لطفا راه حلی میدونید برا درد معده? من درد معده شدید گرفتم چند شبه خواب ندارم😣😣😣

سلام عزیزم ناشتا بادام درختی خام با عسل طبیعی بخور خیلی موثره معده را پانسمان میکنه

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
دوستان کسی تو بارداری پرگنا مکس استفاده کرده ؟؟؟؟ دکترم برام ۳۰ تا پرگنامکس نوشته .اما داروخانه ۶۰ ...

بله روزی 2 تا قرص زله ای با یه کپسوله ولی من هر روز از هرکدوم یکی میخورم

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
عزیزم شما تعیین جنسیت با ivf انجام دادی؟  اسم دکترتو و مرکزی که میری و هزینه که کردی رو میگی،؟ ...

بله عزیزمم 

دکتر مژده ذنوبی مرکز ابن سینا 

همه چی باهم شد ۱۸ تومن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود