2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
میدونی نرمال باید چند باشه ؟

چي؟

اگه ذخيره تخمدون رو ميگي حداقل بايد بالاي يک باشه.البته به کيفيت هم بستگي داره يکي از دوستام چهل سالش هست ذخيرش 5 بود ولي کيفيت نداشت دوبار آي وي اف کرد يه بار که اصلا جنين تشکيل نشد

خدایا شکرت
سلام عزيزم ميشع جوابمو يدي  من به دلايلي قادر به ادامه سيکل پانکچرم نميباشم پنج روز هم هست که ا ...

با مامای بخشتون صحبت کن شاید قطع یکبارش مشکل ساز باشه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها عزیزم شما پس زودتر از من بودی من۱۱ اذر انتقال داشتم

من هفتم نه به اولین روز اخرین پریود مربوطه من ۲۲ابان

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
اخه خودشون دیگه گونال نمینوسین گفتن روشمون عوض شده،داروهامونو عوض کردیم بعدش گفتن گونال دیگه نیست ...

سلام، داروخانه رویان گونال قلمی داره

در ضمن به دوستان عزیز توصیه می کنم، موقع گرفتن دارو از داروخانه حتما فاکتور دریافت کنید و به مندرجاتش توجه کنید، متاسفانه گاهاً داروخانه ها، توی قیمت داروها دست می برن، حتی داروهای تاییدی رو هم یک خط در میون تایید می کنن تا آزاد حساب کنن و ......    (حتی داروخانه کلینیکهای معروف)

با توجه به اینکه هزینه درمان و پروسه اش طولانیه، خودمون بیشتر باید توجه کنبم، تا یه مقداری از کوتاهی پزشکان و داروخانه ها کاسته بشه

از صمیم قلبم آرزو می کنم هر آنچه که خیر و صلاح برای همه دوستانم توی این مسیر پر فراز و نشیب پیش بیاد  

چرا عزيزم ؟

نميدونم بدنم ديگه توان نداره

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
اها عزیزم نه دکتر من به پریود کار نداشت چپن من تازه روز ۱۸ پانکچر و روز ۲۳ انتقال دادم 

اهان من هنوز لکه بینی قهوه ایم تموم نشده کمه اما گاهی بصورت لخته های سفت میاد میترسم باز

ازالان بدم؟باشه بهش میگم بخره.اع چراهمشوخالی نکردن؟؟کوچیک بودن بقیه؟الحمدلله ایشالله همینابرات جوجوه ...

نمیدونم چرا خالی نکردن ! 🤔 فکر کنم کوچی بودن بقیه .انشالله دعا کنید.

فعلا که دارم قرص بهم داده ای اس آ بهم داده و یه قرص دیگه از ۱۰ تا ۱۶ روز دیگه انتقال دارم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اها عزیزم نه دکتر من به پریود کار نداشت چپن من تازه روز ۱۸ پانکچر و روز ۲۳ انتقال دادم 

من سلفری دادم.

طرازی داد، البته ب اکثرا میده.

اکو رو هم همینطور.

سلفری برای دوقلو فقط جنسیت رو نمیگه ، ک اونم از اولش میگن ک امکانش نیست.

بعدش اگر خدای نکرده مورد و مشکلی بود ، خوب باید آمینو داد.

ک توی یک قل هم همینطوره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام بچه ها یه چیزی ذهنمو درگیر کرده بچه هایی ک نزدیک زایمانشونه یا قبلا زایمان کردن .کسی هست کلاس ...

من سر بارداری قبلیم رفتم. از هفته ۲۰.

تقریبا ۱۲تا ۱۵ جلسه. که دو سه تاش همراه همسره.

خوبه، اطلاعات آدم رو میبره بالا و ورزش هایی داره ک مفیده برا بدن.

من ک راضی بودم.

اینبار رفتم پیش ماما گفت چون دوقلو هستن از هفته ۲۴ شروع کن ورزش های ساده  ، و بعد از هفته ۶ ، یک مرحله میریم جلوتر.

ولی فکر میکنم باید زیر نظر دکتر هم باشی جداگانه ، بخاطر داروها و سونو ها و ....

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار