2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام خانوما من امروز رفتم واسه شروع سیکل میکرو تو مرکز دولتی _فقط ۱۴ تا سینال اف واسم نوشت و گفته هف ...

عزیزم فکر کنم داروهای جدید رو هفته آینده بهتون بدن، مثل ستروتاید و HMG 

قیمت هم خدا رو شکر کن عزیزم جای خوب پیدا کردی 

سنال اف دادن بهت درسته؟ سینافکت نبوده؟ 

چقد کله هزينه اي وي افت شد؟ ميتونم جنين هام رو بيارم پيش دکترتون برام انجام بده؟

گلم پارسال بهمن 3400 فریز و پانکچر شد

خرداد 1150 شد انتقال

عزیزم نمیدونم رویان قبول میکنه جنین از بیرون بیاری

بعد هم اول بیا مرکز و دکتر رو ببین شاید خوشت نیاد، یهو از اینجا مونده از اونجا رونده نشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومها به کمکتون احتیاج دارم کسی بوده اینجا با بتای پایین باردار بوده باشه؟ تیتر بتای من ...

مینو جون انشاءالله تا آزمایش بعدی بالا میره بتات ..به حرف اونا استرس نگیر مامان مینو شدی انشاءالله 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
گلم پارسال بهمن 3400 فریز و پانکچر شد خرداد 1150 شد انتقال عزیزم نمیدونم رویان قبول میکنه جنین از ...

من  رويشم زير نظر رويان دکترت کي بود ؟ به من گفتن پانکچر فريز 4/5ميشه انتقالم 1250داروهاي قبل پانکچرت چقدري شد،؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام خانوما من امروز رفتم واسه شروع سیکل میکرو تو مرکز دولتی _فقط ۱۴ تا سینال اف واسم نوشت و گفته هف ...

کجا کدوم داروخونه گرفتي ؟ اين چهارده تا براذچند باره؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام نازنینم امروز ظهر صدای شکسته شدن قلبم رو شنیدم صدای نابود شدنش رو مخصوصا وقتی مامانم پشت تلفن ...

نميدونم چي بگم ارومت کنم اکرم جون بخدا نميدونم خدا قلبتو اروم کنه تو خيلي قوي هستي که تا اين مرحله اومدي خدا دلتو اروم کنه ميشه بپرسم چند سالته ؟

زیاد حال  روحیم خوب نی به مامانم گفتم جای خوشحالی ناراحت شد گفت الان زایمان زودرس میشی😭ینی اطر ...

عاشق مامانت شدم 🤗

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم نوش جونت

قربونت عزیزم ممنونممم❤❤

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام ليلا جون ممنووون نه خوب نيستم روزام سخت ميگذره ولي خدارو شكر ميكنم نميدونم چه حكمتي بود كه اين ...

لیانای عزیزم.دوست خوش قلبم. از خدا میخام کمک کنه گذر زمان دردتو کم کنه و هر چ زودتر ارامشتو ب دست بیاری ..انشاءالله ب وقتش خدا برات جبران میکنه عزیزم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی عزیزم چشم حتمن ممنونم

عزیزم تو دلم یه چیزی اومد گفتم بهت بگم ایام فاطمیه نزدیکه محسن حضرت زهرا جنین شهید شد 😔حضرت زهرا رو به محسنش قسم بده ان شاءالله به زودی از بین بره هماتومت

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕