2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
اين سن سونو ها زياد اعتباري نيست بهشون تا ان تي برسي  نگران نباش هماتوم هم ديگه الان همه د ...

قربونت برم

مرسی عزیزم از دلگرمیت

ایشالله خیر

ممنونم از دعای قشنگت

خدا عسلای تو دلت رو حفظ کنه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکرم جون عزیزم متاسفم ولی این آخر راه نیست یلکه باید قوی باشی و راهتو ادامه بدی نا امید نشو فک نکن م ...

مامان ماهک جون خیلی برام سخته

تا دیروز قوی تر بودم امروز چنان ضعیف شدم ک نگو اصلا نمیخوام باورش کنم

هنوز نتونستم باهاش کنار بیام

روزا و لحظات سختیه نمیدونم چی میشه آخرش

الهی عزیزم یکم استراحت کن زیر شکمت هم به خاطر ناراحتیه هم به خاطر داروهاست. فدای سرت دنیا دو رو ...

آرام خیلی سختمه خیلی

شبیه عذاب شب اول قبر میمونه

چه گناهی کردیم تاوانش شده این امتحان

چرا زمان امتحان تموم نمیشهههههه

اکرم جان خیلی ناراحت کننده بود وقتی خوندم  ولی بدون بزرگترین سرمایه تو الان کم بودن سنته  ...

سلام نازنینم

امروز ظهر صدای شکسته شدن قلبم رو شنیدم صدای نابود شدنش رو

مخصوصا وقتی مامانم پشت تلفننننننن ....... بیشتر شکستم بیشتر داغون شدم خورد شدمممم😢😢😢😭😭😭

درسته سنم کمه اما ۸ ساله منتظر بچه ام و ازدواج کردم‌حرف ها کنایه ها هیچکدوم سن نمیشناسه داغونم‌کردن

من نمیدونم چی بگم نمیدونم فقط از خدا میخوام حالا ک معجزه نکرد برام حداقل آرومم کنه

آرام خیلی سختمه خیلی شبیه عذاب شب اول قبر میمونه چه گناهی کردیم تاوانش شده این امتحان چرا زمان ام ...

عزیزم صبور باش خدا جواب صبرتو میده فامیل ما ۱۲سال بچه دار نشد خیلی آزارش دادن بیچاره رو.بعد یهویی دوتا بچه شیر به شیر حامله شد مثل معجزه.روابطشم با هرکی آزارش میداد قطع کرد.ان شالله توام قسمتت بهتریناس بالاخره وقت مادر شدنت تعیین شده و به وقتش اتفاق میافته.هممون تو این راه اذیت شدیم خدا هوامونو داره توکل کن به خودش.نذار افسرده بشی روحیه تو حفظ کن حداقل بخاطر خانوادت من سر سقط آخرم خیلی حالم بود تا دوسال زار میزدم با زحمت خودمو جمع کردم.داشتم ذکر میگفتم پستتو دیدم اشکام اومد خیلی دعات کردم هم شما رو هم بقیه ان شالله دلت آروم بشه و زود مامان شی

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

دخترا...من روز ۱۰انتقال هستم جنین سه روزه ...حالا لکه بینی دارم نیم ساعته  اولش قهوه ای بود الان قرمز زنگ...۵ روز به وقت خودم مونده ....این لکه ها چیه ؟لک لانه گزینی چه رنگیه ؟الان بی بی بزنم ؟

عزیزم همه مثل همیم .....منم دارم پریود میشم حداقل تا روز آزمایش کاش دلخوشی می موند تو دلم ....۵روز ز ...

عزیزم پریود چیه.خب تو آی وی اف و میکرو لک بینی عادیه.اینجور مواقع میگن آممول پروژسترون بزن یا شیاف رو دوتا کن.و اگه اسپرین یا آنوکسا یا هپارین داری موقتا قطع کن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دخترا...من روز ۱۰انتقال هستم جنین سه روزه ...حالا لکه بینی دارم نیم ساعته  اولش قهوه ای بود الا ...

حتما لانه گزینی😍

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
چرا عزیزم رفتم همونجا و پرونده تشکیل دادم الان پرونده دارم اونجا دوباره هم باید برم شما چند بار زدی ...

من یکبار زدم 4روز قبل انتقالم 5تازدم.حال نداشتم دنبال تائیدیش برم گفت به محض +شدن باز باید بزنم امیدوارم +شم فقط اینبار.خسته شدم از دربدری توی دکترا 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نمی دونم چی بگم امیدم و از دست دادم ....

تو مرکز به ما گفتن لکه بینی داشتید شیاف دوبرابر قطع نشد آسپرین قطع کنید.نگران نباش