2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم الان همین کار رو با همسرم انجام دادیم رفتیم رستوران  الانم اومدیم خونه  الانم بغلم ...

ای جونم. ایشالا خیلی زود نی نی وسط تو و همسرت دراز کشیده باشه و ورجه وورجه کنه. کار خیلی خوبی کردی. برات یه دنیا آرامش و دل خوش آرزو میکنم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم آزمایش بده، ان شاء الله که مامان شدی 🤲🤲🤲🤲🌹🌹🌹🌹

نه زینب جون مطمئنم خبری نیست

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
قربونت برم عزیز دلم. معلومه که سخته و غیر قابل تحمل. دیوونه ام مگه دعوات کنم؟ دارم اینارو میگم که به ...

چی بگم که آروم بشم.

هیچی آرومم نمیکنه.

دکترمم میگه داروهات رو تا آز دوم قطع نکن.

چی بگم که آروم بشم. هیچی آرومم نمیکنه. دکترمم میگه داروهات رو تا آز دوم قطع نکن.

اکرم جون دوباره ازمایش میدی؟رنج نرمال تو برگه ازمایشت چند زده؟ازمایشگاه ما زده از پنج به بالا مثبته

بازم تکرار کن.یکبار

قوی باش.

خودتو نباز.دوباره شروع کن.کجا رفته بودی قبلا؟مرکز دولتی برو اگه دفترچه داری.میکرو من سه تومنم نشد کلش.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
چی بگم که آروم بشم. هیچی آرومم نمیکنه. دکترمم میگه داروهات رو تا آز دوم قطع نکن.

بگو نشد که نشد،حتما وقتش نبوده. ببین خدایی سمانه جون ماهی کوچولو لیانا جون و ...

میدونی چیا کشیدن؟ حالا من خودم هیچی

فکر میکنی ادامه نمیدن؟

چاره ای نیست جز شکر و پذیرش. به نظرم برو زیر دوش آب یه کم آرومت میکنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
از همین تریبون اعلام میکنم به همتون گه خوردم گفتم دلم تهوع میخاد اینقدر حالم بده دل و رودم دروم فقط ...

وایییی خیلی سخته گفتم نگو من کشیدم واقعا بده

انشاللله زوده زود خوب شی و تموم شه⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
تارا جونم ایندفعه انقدر با امید رفته بودم ک هنوز تو شوکم ک چراااااااا زن بودن و سالم بودنم رفت زیر ...

عزیزم همین حسای تو رو منم خرداد داشتم ولی من به خاطر منفی شدنش ناراحت نبودم به خاطر پولش بود که نداشتم کلا ما بیمه پایه هم نداریم حتما باید کمکمون کنن یا پدرم یا مادرشوهرم که بار اول کمک کردن پیش مادرشوهرم زندگی میکردیم هر چی در می اوردیم هم خرج دکتر میکردیم الان به لطف مادرشوهرم و خواهر و برادرشوهرم مجبور شدیم مستاجر بشیم و کلی هزینه دیگه کلا سرمایه زندگیمون هم ده تومن طلا دارم و یه پراید ولی من از همون فرداش افتادم دنبالش ولی شوهرم گفت نمیذاره طلا بفروشم تا همین جمعه که دیگه واقعا زد به سرم و به بابام گفتم کمک کنه اونم بلاعوض یعنی نمیتونم پس بدمش که گفتش باشه خدا بخواد سه شنبه بیام تهران ببینم طرازی چی میگه و هزینه ها چقدر میشه منم جنینام کیفیتسون بالا بود و بلاست شده بودن طوری که طرازی خیلی تعریفشو میکرد بدون اینکه من بپرسم یا چیزی بگم

هما اینا رو گفتم که اگه مساله مالی نداری بی خیال نشو و ادامه بده

و اینکه من با حرکت و مورفو صفر میگم شابد طبیعی باردار شم اگه فقط حرکتش کمه ان شااله طبیعی باردار بشی