2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
عزیزم خیلی سخته خیلی منم بعد ۴ بار مثبت شدم و بعد ۱۰ سال همسرم ۴۰ سالش اما چه میشه گرد قسمت ما هم ا ...

منم شوهرم ۴۰سالشه دوست‌داشتم زودتر پدر بشه ولی خدا نخواست دوست داشتم خودمم قبل سی سال مادر بشم ولی الان ۳۳سالمه نمی دونم چقدر دیگه باید صبر کنیم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه تا سه روزه بودن.کاری نکردم .فقط همه کارهام با حرکت اهسته بود.غذا هم پختم.سر کارم رفتم

چه جالب ❤️

خداروشکر

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
سلام بچه ها من الان ی هفتس انتقال دادم ولی هیچ علایمی ندارم،دفه قبل سینه هام درد داشت☹ کسی بوده بدو ...

والا من هنوز از بارداریم مطمعن نیستم.ازمایشم مثبته.تا دوباره تکرارش کنم

ولی هیچچچچچ علامتی ندارم.هیچی هیچی.عین روزهای معمولیم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
بچه ها توروخدا کمک من دارم سکته میکنم خیر سرم رفتم دکتر سونو بشم رفتم بیمارستان هماتومم از هفته ...

توکل به خدا عزیزم ان شاءالله چیزی نمیشه دعا میکنیم برات خودتم نذر علی اصغر کن

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
الان از نظر جسمي حالم خوبه فقط قرص آهن ميخورم به خاطر خونريزي كه داشتم  ببين من خونريزي زياد د ...

درسته حسابی به خودت برس بزار ۶ماه تا یکسال بدنت استراحت کنه رحمت آماده بشه برو اقدام چون ماهت بالا بوده ایشالا زود بگذره نی نی هاتو بغل کنی عزیزم

منم وقتی بچه تو دلم نرد للبته کم بود هفتم تو بخش بستری شدم بعد کورتاژ پرستار اومد گفت عزیزمم کسی اومده شیر دادن و یادت بده یهو دید من کورتاژ شدم ولی خیلی دلم سوخت پس فرداشم غربالگری داشتم تازه من بچم دارم دخترم خیلی صدمه خورد می فهمم چقدر آدم ناراحت میشه ولی باید خودت و قوی کنی ایشالا برای یه بارداری سالم 😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خانومها به کمکتون احتیاج دارم کسی بوده اینجا با بتای پایین باردار بوده باشه؟ تیتر بتای من ...

مبارکت باشه عزیزم،بتاتوبایدتکرارکنی عزیزم،مهم رشدبتاست،اینجالاله جون بابتای۵۱الان گلپسرش توبغلشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مامان ماهک جون خیلی برام سخته تا دیروز قوی تر بودم امروز چنان ضعیف شدم ک نگو اصلا نمیخوام باورش کنم ...

عزیزمممم حق داری کاملا الانم زوده ولی سعی کن خودت و جمع کنی هم بخاطر خودت و هم بخاطر همسرت این پایان راه نیست حتما بزودی توم مامان میشی و اینا میشه یه خاطره و تمام 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مبارکت باشه عزیزم،بتاتوبایدتکرارکنی عزیزم،مهم رشدبتاست،اینجالاله جون بابتای۵۱الان گلپسرش توبغلشه

ممنون

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
الان از نظر جسمي حالم خوبه فقط قرص آهن ميخورم به خاطر خونريزي كه داشتم  ببين من خونريزي زياد د ...

واقعا حرفت درسته عزیزم. اگه خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته. دیشب خالم از المان اومد رفتیم دیدنش اروم صدام کرد تو اتاق سوغاتی ها رو داد بعد یه کیسه داد دستم گفت میدونم حالتو بهم میریزم الان اما اینها لباس هاییه که برای نی نی سفارش دادی دلم نیومد نیارم برات نگه دار انشالله دوباره باردار میشی استفاده میکنی به خدا هرکدومو نگاه میکردم گوله گوله اشک میریختم میگفتم باید ماه دیگه استفاده میکردم. اما چه میشه کرد!؟ولی خدا نخواد نمیشه انشالله از این به بعدش برامون خیر باشه. 

عزیزم دکترم اعتقاد داره انتقال اول بدون خراش و این چیزا باشه واسه همین نداشتم

چقد کله هزينه اي وي افت شد؟ ميتونم جنين هام رو بيارم پيش دکترتون برام انجام بده؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ببخشید بچه ها نتونستم تک تک جواب تبریک هاتونو بدم لایک کردم.واقعا زیاد بود. ان شالله خدا ب ...

مبارکت باشه انشالله به خوشي بغل بگيري منم دعا کن ني ني دار شم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون