2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
زینب جان 2تا امپول پروژسترون زدم الان 6 روز شده بعد امپول پریود نشدم...داخل تخم دانام درد میادو میره ...

تا۱۰روزبعداز تزریق پرژسترون مشکلی نیست 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم اینجا نگی کجا بگی نگران نباش مراقب خودت باش خیلیها لک بینی داشتند و نی نی شون الان تو بغ ...

ممنونم از دلپاریت عزیزم

ایشالله دامنت سبز میشه و خوشحالمون میکنی

😘

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خانومه به دلم میشینه هم ظاهرش هم اعتقاداتش جسارت به هیچ کس نباشه. بعضی مطلقه ها هی این ور و انو ...

چقد خانومی که اینقدر با احتیاط حرف میزنی که دل کسی رو نشکنی.امیدوارم خدا به این دل مهربون و پاک تو یه شادی بی پایان بده عزیز دلم. برات آرزوی موفقیت و سلامتی دارم دوستم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره پرس و جو هام را کردم فقط سخته خیلی به نظرم باید فرد مقابل شرایط من را بشنوه و فقط بخاطر کمک ک ...

کاملا حرفت درست هست

قبلش باهاش صحبت کن مشکلت رو بگو و توضیح بده چقدر برات سخته بعد بپرس کسی رو میشناسه که خودش قبولش داشته باشه بگو نمی خوای خواهرت هم بدونه شاید خودش پیشنهاد داد که این کارو داوطلبانه انجام بده اگر نگفت بگو میشه خودتون هم بهش فکر کنید

امان از دست این دکترا 😕من که دیگه دادم آزمایشو کاریش نمیشه کرد😔

به دلتون بد راه ندید شاید واقعا برای آزمایشات شما یا من نیازی به رعایت این موارد نبوده که دکتر و آزمایشگاه چیزی بهتون نگفته چون دوستمونم گفتن که آزمایشگاه بهشون گفته به شما آزمایشگاه نگفته پس لازم نبوده،،  وقتی جوابو به دكتر نشون میدید بازم ازش بپرسید 

یه چیزی من وقتی میخواستم آزمایش روتین پرولاکتین انجام بدم اصلا نمیدونستم شرایط خاص داره دکتر هم چیزی نگفته بود هنوز هم با اینجا آشنا نبودم که بپرسم وقتی صبح زود رفتم آزمایشگاه اونجا ازم پرسیدن چند ساعته از خواب بیدار شدم بعدش گفتن باید بشینم تا سر وقت ازم آز بگیرن

شرعی نیست

واقعا؟ولی میگن خیلی از مراجع تایید کردن

خب مرجعتو عوض کن اگه مرجعت اینو میگه نمیشه؟البته منم قبول دارم نباید خلاف شرع و اسلام رفتار کرد ولی اگه غیر قانونی بود که انقدر همه گیر نبود و آزاد

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
ممنونم از دلپاریت عزیزم ایشالله دامنت سبز میشه و خوشحالمون میکنی 😘

مرسی عزیزم

من دیشب انقدر حالم بد بود تا نصفه شب گریه کردم

و کار بدی کردم یه چیزی به شوهرم گفتم که ناراحت شد

حالا از صبح قهر کرده رفته جواب تلفنمم نمیده...

انقدر نا امیدم و اعصابم خورده دیگه از خدا هم قطع امید کردم...

منو نمیبینه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام خانوما من امروز رفتم واسه شروع سیکل میکرو تو مرکز دولتی _فقط ۱۴ تا سینال اف واسم نوشت و گفته هفته بعد بیا واسه سونو 

تمام تهرانو گشتم گونال اف پیدا نکردیم حتی هلال احمر

فقط قیمتش خیلی مناسب شد نزدیکای ۲۰۰ تومن با بیمه تامین اجتمائی خیلی عجیب نیس؟؟ تو هلال احمر قیمت گرفتم همینو گفت ۱۶۰۰ 

فرق دارن اینا؟؟گفت خارجیشو نمیتونی پیدا کنی 

بعدم اینکه داروی مرحله اول همینه؟؟اینجا خیلیارو دیدم ک قرص و داروی مختلف دارن اما من همینو داد

بهم گفت pcoهستی  در صورتی ک ماهای قبل تو سونو حرفی ازش نبود 

اصلا جواب ادمو درست نمیدن هیچ نمیدونم باید این مدت چی بخورم چیکار کنم داروها کافیه احساس میکنم اصلا جدی نگرفتن قیمت داروهام ک اینطور 😖😖😖

واقعا؟ولی میگن خیلی از مراجع تایید کردن خب مرجعتو عوض کن اگه مرجعت اینو میگه نمیشه؟البته منم قبول د ...

قانون حکومت با حکم شرع یکی نیست

مرجع ام را قبول دارم

بعضی مراجع پذیرفتن

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
حتمن الان باخودتون میگید چقدر ناله میکنه

حالا که میکرو اون همه سختی داره کاش لکه بینی و داستانای این شکلی نداشت که میشد یه کمی هم کیف کرد بدون استرس.عزیزم انشالله که به وقتش به دنیا میاد و تو بغل میگیریش. خیلی ها لکه بینی و حتی خونریزی داشتن اما به خیر گذشته.فقط دور از جونت استرسش میکشه آدمو

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
به دلتون بد راه ندید شاید واقعا برای آزمایشات شما یا من نیازی به رعایت این موارد نبوده که دکتر و آزم ...

ممنونم عزیز دلم 

ولی حتما اول برو سازمان انتقال خون از آزمایشگاههای بیرون خلوت تره و ارزون تر خیلی از کارت نمیوفتی و این عماد که گفتمم خیلی خلوت بود و جوابمو اس ام اس داد که حاضره رفتم تو لیک دیدم جوابو همین امروز داده بودم سریع جواب میدن نمیخواد علافم شی بری یه روز جوابشو بگیری

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
الان دارو نخورم یا کرم نزنم سر خود؟

نه سرخود کاری نکن فردا برو دکتر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست