2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
قانون حکومت با حکم شرع یکی نیست مرجع ام را قبول دارم بعضی مراجع پذیرفتن

دوستم شما هم نظر مرجع مورد قبولت رو داری هم در این مورد اطلاعات خوبی بدست آوردی فکر میکنم تصمیم ات درست هست با همون خانم مطرح کن ولی ازش بخواه جایی عنوان نکنه ایشالله موافقت میکنه اگر نکرد هم ایشالله خدا خودش یه آدم خوب سر راهت قرار بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قانون حکومت با حکم شرع یکی نیست مرجع ام را قبول دارم بعضی مراجع پذیرفتن

توکل به خدا ان شاءالله خدا بهترین راهو جلوی پات بزاره عزیزم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
مرسی عزیزم من دیشب انقدر حالم بد بود تا نصفه شب گریه کردم و کار بدی کردم یه چیزی به شوهرم گفتم که ...

حتما خدا داره شمارو میبینه و یه روز جوری ازش ممنون میشی و شادت میکنه که باورت نمیشه. دلم برای همسرت سوخت اما شمارو واقعا درک میکنم. دست خود آدم نیست که، دردی که ما میکشیم چه مشکل از خودمون باشه چه همسرمون،واقعا اعصاب فولادی میخواد. همسرت اومد از دلش دربیار و بگو توقعت ازش خیلی بیشتر از اینهاست. بگو درسته کار بدی کردم اما تو شرایط روحیم رو درک کن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم من دیشب انقدر حالم بد بود تا نصفه شب گریه کردم و کار بدی کردم یه چیزی به شوهرم گفتم که ...

عزیزم

خیلی شرایطت سخته از خدا میخوام ایشالله بهترین راه سر راهت قرار بده

ایشالله همسرتم اروم میشه برمیگرده

نگران نباش

خدا ایشالله خنده و ارامش رو لبات و تو خونتون دپباره میاره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
حالا که میکرو اون همه سختی داره کاش لکه بینی و داستانای این شکلی نداشت که میشد یه کمی هم کیف کرد بدو ...

قربونت برم مرسی عزیزم

ایشالله با دعاهای شما

واقعا ما میمیریم و زنده میشیم

من همسرم تو از جنین شناسیشون زده مورفو ۲٪ 

تا خون ریزی میکنم انقدر میترسه

میگه حتمن الان شده صفر درصد این بمونه تورو خدا

همش نکرانه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام لطفا ادرسشو بگید 

عزیزم

صادقیه 

خ کاشانی 

بعد از تقاطع  جنت آباد جنوبی 

درمانگاه نظام مافی 

آزمايشگاه طبقه پایینه 

اینجا زیر نظر دانشگاه علوم توانبخشیه 

آزمابشی ک رو ک توی نیلو بمن 204/000 قیمت داد 

و توی آزمایشگاه بها. نزدیک سیصد هزار قیمت داد 

رو من اینجا 89 هزار دادم با تامین اجتماعی 

حتما خدا داره شمارو میبینه و یه روز جوری ازش ممنون میشی و شادت میکنه که باورت نمیشه. دلم برای همسرت ...

امیدوارم که ببینه  ...

من ایران زندگی نمیکنم

هزینه ها اینجا خیلی بالاست

بخوام بیام ایران هم انجام بدم نمیتونم ۵-۶ ماه شوهرمو تنها بذارم 

هر وقت یه جا تو یه تاپیکی درد دل میکنم بهم میگن همه آرزوشونه خارج باشن خدا رو شکر کن ایران نیستی، دیگه برای بچه غر نزن

اما هرچیزی جای خودشه 😔😔😔

برای رفتن از ایران هم کلی درس خوندم و تلاش کردم و تنهایی کشیدم... 

نه دوستی اینجا دارم که بدونه نه حمایت و دلگرمی خانوادمو دارم اینجا... خیلی دلم پره

همه هم اطرافم هی باردار میشن

میگم خدایا تو که بلدی چرا به من نمیدی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

عزیزم خیلی سخته کنار اومدن با اینهمه مشکل 

ولی بهتره تو این راه سخت کنار هم باشید نه مقابل هم 

مطمنا همسرت هم از اینکه تو این شرایطید خیلی ناراحته 

از دلش دربیار 

از خدا میخوام ک خیلی زود ب نتیجه دلخواهت برسی 🙏

ولی الان مراکز این کار رو انجام میدن من نمی دونستم غیر قانونی هست. روز انتقالم یه خانمی با همسرش واس ...

عزیزم یه سری از مراکز تخمکو تعدادی اهدا می کنند مثلا ۵ تا. که اونو نمیدونی مال کی هست و خودشونم می گند مشکلی نداره ولی بعضی اوقات یک شخصو معرفی می کنند که نیازیم نیست همسرتونو ببینه ولی بینشون صیغه ی محرمیت خونده میشه

عزیزم من حتی 21 هفته هم دیدم مونده  ولی این طفل معصوم ها قبل از رسیدن به دستگاه رفتن، طاقت نیا ...

ایکاش میموندن ایکاش 

مصلحت خدارو نمیدونم 

حالا اگه بگم این قضیه ای رو ک برات گفتم چجوری بوده والا شاخ درمیاری 

مادر این بچه با ای یو دی ک تو رحمش بوده با دار شده

و فکر کن تا این بچه دنیا بیاد این دستگاه هم کنار جنین تو رحم ماد. بوده 

فکر کن 550 گرم وزنش بوده 

حتی نرفته بودن واسش شناسنامه بگیرن 

دکتر گفته بود این بچه نمیمونه بیخودی پول خرج نکنید واسه nicu

مادربزرگش گفته بیخود من مطمنم میمونه 

خلاصه نشون ب اون نشون الان میره مدرسه 

ایکاش بچه های لیانا هم میموندن چقدر این دختر سختی کشید چقدر استراحت نگرانی 

خدایا چی بگم حکمتت شکر 

مصلحتت شکر 

این خانوم کاملا غریبه اس فقط یه آشنایی کمی با خواهرم داره خواهرم معرفی کرد برای کار ابرو خانم سالم ...

بنظرم یک روز برو باهاش صحبت کن تنهایی  مراحل رو یهش بگو پیشنهادتم بگو     بهش بگو بریم دکتر و دکتر برات توضیح بده    اگه قبول کرد بگو یک صیعه محرمیت مدت دار می خونیم و حتی همسرم شما رو نمی بینه

امیدوارم که ببینه  ... من ایران زندگی نمیکنم هزینه ها اینجا خیلی بالاست بخوام بیام ایران هم ...

میدونم عزیزم. هرکجا مشکلات خودش رو داره،مثلا ما تو ایران دارو پیدا نمیکنیم از اونطرف شما اونجا دور از دلگرمی هایی که گفتی و با هزینه های نجومی. عزیزم معلومه آدم سخت کوشی هستی( خودم این جمله رو گفتم خنده ام گرفت آخه عین فالگیرا گفتم که تو فیلما نشون میدن).برات آرزوی موفقیت میکنم، اما به نظرم خیلی هم سخت نگیر بلکه خدا هم برات آسون گرفت.به قولی:

گفت برخود آسان گیر کارها کز روی طبع

سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

لیانا خوابم نمیبره 😞😞😞میدونی یاد چی افتادم!واسه پانکچر که رفته بودم مطب یه خانمی کنارم نشسته بود هفته اخر بود بهش گفتم دختره یا پسر گفت دختر گفتم خداروشکر کی میری واسه زایمان گفت اخرین سونو اومدم گفتم اسمشو چی گذاشتی گفت انتخاب نکردم تا نیاد تو بغلم انتخاب نمیکنم تعجب کردم چیزی نگفتم بعدش گفت پارسال بچم پسر بود تو هشت ماه زایمان زودرس داشتم و ..گفت دیگه باور ندارم که اسم انتخاب کنم بهم گفت اتاق بچم اماده بود ولی..به زور خودمو نگه داشتم گریه نکنم بهم گفت واسه دشمنمم ارزو نمیکنم و دوماه بعدش دوباره باردار شده بود مدتها تو فکرش بودم هنوز چهرش جلو چشممه چندوقت بعد عکس خودش و نی نی نازشو تو اینستای دکتر دیدم خداروشکر کردم براش،من اونروز فقط و فقط به خودم گفتم چه زن قوی بود چقدر مقاوم بود و دوباره به دستای خدا خیره شده بود ، عزیزم تنها و تنها به این فکر کن که دوباره باردار میشی و اینبار میان تو بفلت و با بوی تنشون جون دوباره میگیری ،میدونی چیه من از تو خیلی ضعیفترم من دیگه اصلا خدارو هم قبول ندارم الکی مینویسم توکل به خدا ،به نظر من خدا برای بقیه هست ولی برای من نیست وجود نداره ولی مطمئنم برای تو بهترینارو میخواد من نمیدونم خدا چه جوریه ولی میگن بنده های عزیزش امتحانات سختتری دارن ، مطمئنم برای تو هم همینطوره ، کاش میتونستم ببینمت و بغلت کنم دوتایی باهم واسه دل غصه دارت از خدا گله کنیم میدونم میای پیامارو میخونی اون خانمی که تعریف کردمو از یادت نبر ،میبوسمت گلم و برات بهترینارو ارزو میکنم 🥰❤️🥰❤️🥰🤗🤗🤗

بچه ها یه سوال من وقتی منفی شدم دکترم برام آمپول دیفرلین نوشت به خاطر آندومتریوزم پیدا نکردم واریوپپ ...

اره من زدم طبیعی هست   کدوم شهری اگه تهرانی بهت دادوخانه معرفی کنم     من از اون دیفرلین گرفتم