2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

عزیزدلم 

میدونم دردت اینقدر بزرگه ک حس میکنی که روحت مرده و و و به اجبار جسمت دم و بازدم و نفس میکشی 

میدونم الان چشمه اشکت پشت سر هم خالی و پر میشه و 

نفس گاهی یکی درمیون بالا میاد 

میدونم که الان چقدر قلبت شکسته و درد حس میکنی از تمام جونت

منم کمی فقط کمی دردت و کشیدم 

و حس میکنم تو اوج بودن و سقوط یعنی چی 

عزیزدلم صبور باش و تنها چاره و مرهم روز دلت صبره خواهر گلم 😞😞😞

انشاءالله خدا به بهترین شکل برات جبران میکنه 

و سختی ها رو به راحتی برات تبدیل نیکنه

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب جان 2تا امپول پروژسترون زدم الان 6 روز شده بعد امپول پریود نشدم...داخل تخم دانام درد میادو میره ولی خبری از پریودی نیست...چیکار کنم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام میخوام یه مطلبی بگم . امیدوارم که قضاوت نشم. برام خیلی سخته . سخت ترش اینه که کسی نیست درک ...

عزیزم بهت پیشنهاد می کنم از کسی بگیرید که ناشناس باشه.اون موقع هم صیغه ی محرمیت خونده میشه.

اگر از یک آشنا بگیرید آخرش همه میفهمند امسال نه چند سال دیگه

سلام عزیزم چطوری فدات😘

سلام عزیزم قربونت برم یلدا جون 😘😘😘هیچی دارم به روز آزمایش نزدیک میشم همش میگم خدایا با چه بتایی روبه رو میشم آخه همش صفر دیدم انشاءالله که اینبار یه عدد خوب و بالا ببینم..شما چی شد پریود شدی عزیزم؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام میخوام یه مطلبی بگم . امیدوارم که قضاوت نشم. برام خیلی سخته . سخت ترش اینه که کسی نیست درک ...

سلام عزیزم. به این کارت مطمئنی؟؟

از آیندش

از همسرت

از اینکه خدایی نکرده زبونم لال مثبت نشی و عکس العمل همسرت

نیفتتدن مهرشون به هم حتی تو همون دو هفته 

و هزار اما و اگر و شاید دیگه ....

ریکسش زیاد نیست؟؟؟

عزیزم بهت پیشنهاد می کنم از کسی بگیرید که ناشناس باشه.اون موقع هم صیغه ی محرمیت خونده میشه. اگر از ...

این خانوم کاملا غریبه اس فقط یه آشنایی کمی با خواهرم داره

خواهرم معرفی کرد برای کار ابرو

خانم سالم و زحمتکشیه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
قربونت برم ،در اوج ناباوریت اون روز هم برات میرسه و با هر تپشش شوکه میشی و اشک شوق میریزی 😍🥰😍🥰😍 ...

انشاءالله خدا اون لحظه رو نصیب همه منتظرا و منم بکنه آمین😘😘😘

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
چرا باید محرم بشه؟؟

وقتی تخمک و اسپرم لقاح پیدا مینکنن صاحب اونا باید محرم باشن

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ