2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
وای نمیدونم چرا امروز اینجوری شدم لکم خیلی کم شده گفتم فردا برم حموم واسه غسل بعد آنا جان گفتم رعایت کنم نشستن خودم رو یادم رفت حالا همش احساس میکنم البته معذرت میخوام اونجام سرده و زیر دلم درد میکنه نمیدونم واسه چی اینجوری شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای من چرا اینجوریم پریود شدم فردا میشه روز هفت اما الان ک مثل درد پری دارم و تویه تخمدانم احساس خفیفی درد میکنم بعد ب خودم میگم نکنه من حامله م نکنه خارج از رحم حامله م واقعا من چقدر امید دارم خندم میگیره 😁
سلام نسترن جون خوش اومدی پسر گلتو رو ببوس . نازی جون ببخشید من دیر می یام به سایت سر می زنم ولی الان قبول کردم در خدمتم عزیزم مامان ایدین جون خدا رو شکر همه چیز خوبه ایشالا که همه این روزای درگیری با بچه رو تجربه کنن مخصوصا اوایلش ادم خیلی احتیاج به کمک داره . دخمل منم واکسن دو ماهگی رو زده و خدارو شکر خیلی اذیت نکرد . دو روز پیش هم فیلم زایمانم رو گرفتم خیلی خوب بود من که بیهوش بودم اون لحظه بدنیا اومدن دخملم رو دیدم ایشالا قسمت تک تک دوستای گلم نگار ایشالا خیلی زود مامان بشی من یکی از دوستان تخمک اهدایی گرفت به مطب یکی از دکترها مراجعه کرد اونم واسطه معرفی کرد اون خودش دونر معرفی کرد تمام هزینه های ازمایش و ویزیت و سونو از روز اول با دوستم بود بعد دارو و پانکچر و انتقال خدار و شکر نوزده جنین تشکیل شده که چهارتا رو انتقال داد و بقیه رو فریز کرد هزینه اش حدود سیزده میلیون شد . شمام همین راه رو باید طی کنی به احتمال زیاد مامانی ایلیا اخبار این خبر رو اعلام کرد و من شنیدم دکتر عارفی داره این روش رو اجرا می کنه و احتمالا دکترهای دیگه هم می رن سراغش اگه نتیجه مثبت داده باشه انا جون خدا قوت خواهر
مانترای عزیز به جمعمون خوش اومدی.... عزیزم والا من میشه گفت اولین بارم بود تبخال میزدم و یهویی هم شد..... راستشو بخوایی خودمم نفهمیدم چی شد و چرا خانوم دکتر سلن پلاس تجویز کرد فقط یادمه گفت برا تبخالم تجویز میکنه..... نمیدونم میتونست باعث سقط یا مشکلی بشه یا نه اما برام تجویز کرد..... فقط یادمه بعدش اومدم در موردش سرچ جردم ظاهرا برا مشکلات پوستی کاربرد داشت... بازم چیزی در موردش فهمیدم میگم.... پونه جون عزیزم نه هیچ راهی جز توکل و صبر و + فکر کردن نداره..... عزیزم یه نفر تو دو بارداریش علایمش متفاوته چه برسه بخوایی علایم دو نفرو مقایسه کنی..... عزیزم منم هیچ علامتی نداشتم..... پس + فکر کن!!!!! باران جان برا مشکل انعقادی من سلکسان تجویز شد!!!! همون کار هپارینو میکنه اما ظاهرا هپارین قویتره!!!!! آوا جون ایشالله قسمت خودت و بقیه منتظرا بشه خانومی.... مامی عزیز متاسفم خانومی اما هیچ وقت امیدتو از دست نده..... عزیزم من خودم همیشه تا بتای دوم میرفتم هرچند اولی نزدیک صفر میشد!!!! پس به صبوریش میارزه!!!! اما مهم اینه نتیجه هر چی باشه امیدتو از دست ندی..... توکل کن به خدا ایشالله بهترینا در انتظارته!!!!! مامانی طاهای عزیز وقتی منفی میشه اصلا جنینا به چشم نمیان و دفع بشن هم قابل رویت نیستن..... نسترن عزیزم به سلامتی..... ایشالله خدا برات حفظش کنه عزیزم..... ایشالله از این معجزات شیرین قسمت تک تک منتظرا بشه..... مامی جون ببین عزیزم..... نسترن جان از اونایی بود که خیلی سختی کشید و چندین بار سیکلش کنسل میشد اما خدا براش سنگ تموم گذات پس هیچ وقت از رحمتش ناامید نشو عزیزم..... مامانی طاها جون یکمم شاید تلقینه!!!! فکرتو درگیر نکن مهم اینه سعی کنی رعایت کنی اما از دستت در رفت دیگه بهش فکر نکن!!!! فدات سمی جون.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامی عزیز تک و توک بودن که حتی بتای دومم منفی بوده ولی باردار بودن...... پس بسپارش به خدا..... آوا جون راستی یادم رفت در مورد ماست خوردن بگم..... عزیزم درسته دوستت با ماست خوردن + شده اما احتمالا طبعش سرد نبوده..... مثلا من برعکس بودم یه مدت طولانی کلا لبنیات رو تعطیل کرده بودم..... حتی یادمه مدتی بعد + شدن آروم آروم لبنیات رو اضافه کردم و حتی هنوزم ماست رو تک و توک میخورم...... پس یادمون باشه هیچ قانون تغذیه ای وجود نداره و تنها قانون حاکم طلب بدنمونه که چی براش خوب باشه!!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه من چند روزه دارم گریه میکنم . 10 -11 تا فولی دارم که فقط 4 تاش به سایز 20 رسیده . که معلوم نیست اینام چند تا جنین بشن . دارم دق میکنم . ازیتا بیا که همدردیم . من فردا پانکچر دارم واسم دعا کنین . من تو ماههای عادی بدون دارو 10 تا فولی داشتم . نمیدونم چرا اینطوری شد . تصمیم دارم یه دور دیگه برم توی سیکل تخمک کشی تا ببینم سر جمع چند تا جنین میشه .من خیلی درد و ترشح داشتم گفتم لابد 40 تا فولی خوب دارم ولی با این همه سختی فقط4 تا .
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
سلام دوستان من پارسال دو بار رویان برای آی وی اف اقدام کرده بودم که نشد امسال تحت نظر دکتر فدائیان بیمارستان مهر آی وی اف کردم که خداروشکر گرفت الان یک ماهمه واسه همتون مادر شدنو دعا میکنم
همیشه در لبه پرتگاه به خداونداعتماد کن.....یاتورا از پشت میگیرد ویا به تو پرواز کردن می آموزد...
سلام خانومیا من پری شدم و رفتم رویان ولی دکی من گفت لاپرا و ای یو ای و دکتر شوهر گفت میکرو بعد قرار شده بود دوباره تصمیم بگیرن که دیروز زنگ زدم رویان و گفتن میکرو باید بکنی گفتن روز دوم پری بیا برا سونو وارژینال کسی میدونه اینبار برم چی میگن؟؟؟ احتمال داره دارو بدن و وارد سیکل بشم برا میکرو یا بازم میگن برو ماه بعد بیا؟؟؟😐😐😐
دعا کن و بخواه.... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد
البته همراه با رویان از دکتر رزاقی وقت گرفتم الان توکل کردم به خدا میگم هرکدوم به صلاحمه اون زودتر وقتش برسه برام
دعا کن و بخواه.... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد