2777
2789
عنوان

قرص لاغری

1 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها 

قرص لاغری که باهاش واقعا چند کیلو کم بشه کرد سراغ دارید 

یک راه سریع میخوام برای لاغری کلی مراسم پیش رو داریم خیلی چاق شدم رژیم نمیتونم بگیرم هر کی تجربه داره بگه دعاش میکنم❤️🙏🏻

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️

به نظرم همچین قرصی نداریم. هیچ قرصی به تنهایی لاغر نمی کنه، اونم چند کیلو، مگه اینکه دور از جون مریضت کنه که وزنت کم شه

به جاش همون روش های معمولی مثل یه سری پرهیزا و رفتن به باشگاه رو جایگزین کن هرچند مراسم پیش رو داری و هرچند زمان بر باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تمام قرص های لاغری داخلشون مواد شیشه هست

والا نمیدونم ولی انقد بازارشون رنگارنگه که نمیتونی فیک و غیر فیکش رو تشخیص بدی، انگار رفته باشی هندزفری بگیری، گیج میشه آدم.

بعد تاثیرش رو همه یکسان نیست

به نظرم همچین قرصی نداریم. هیچ قرصی به تنهایی لاغر نمی کنه، اونم چند کیلو، مگه اینکه دور از جون مریض ...

نمیتونم برم باشگاه 

رژیمم نمیشه رعایت کنم یه سری دارو های خارجی هست از اونا میخوام مصرف کنم ولی دو دلم

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️
نمیتونم برم باشگاه رژیمم نمیشه رعایت کنم یه سری دارو های خارجی هست از اونا میخوام مصرف کنم ولی دو دل ...

خارحیا خیلی قابل اعتماد نیستن مگه اینکه آرم سازمان غذا و دارو رو داشته باشن...در هر صورت مواظب باش...من خودم زیر نظر یه دکتر بودم که با همین داروها داشت کلیه هام رو از کار مینداخت

انشااله برا شما پیش نیاد عزیزم♥️

خارحیا خیلی قابل اعتماد نیستن مگه اینکه آرم سازمان غذا و دارو رو داشته باشن...در هر صورت مواظب باش.. ...

از حرکت ورزشی تو خونه که باعث لاغری بشه تجربه ای داشتی؟

نه گلم ولی بستگی داره بخوای کجا رو لاغر کنی، هر قسمت بدن ورزش مخصوص خودشو داره

ممنونم 

شیشه دارن همشون‌ اگه می تونی‌ برو بدن سازی با دستگاه‌ مربی بهت  برنامه میده از رو اون ورزش می کنی از صدتا‌ قرص بهتره 

صبا‌ ام برو پیاده روی تند و بدو یا آهسته 

حلقه بگیر برا شکم و پهلو‌ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌