2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبید؟ امیدوارم پرانرژی و شاد باشید امروز رفتم خونه یکی از دوستام که ای وی اف کرده بود الانم دو قلوی دختر و پسر ناز داشت که سه ماهشون بود خیلی حس خوبی بهم دست داد اینا رو دیدم .انشالله روزی همه منتظرا کنه واقعا خیلی انتظار سخته ولی وقتی به شیرینی بودن بچه کنارم فکر میکنم یه خورده اروم میشم اول اینو بگم که دوستم برای بار اول که انتقال داده بودن براش هفته پنج سقط شده بودن نی نی هاش بهم گفت بار دوم دیگه خیلی احتیاط و مراقبت کردم و کلا استراحت مطلق بودم و اینکه بهم گفت در روز خیلی ماست می خوردم و تاکید کرد که گرمیجاتو بعد انتقال بزارم کنار . با اینکه مطالب تکراری بود ولی دوست داشتم با شما مطرح کنم به امید شادی همگی خانمای تاپیک
دیگه جنین ندارم شوهرمم نمیاد من چقدر بدبختم از ساعت هشت که دارم گریه میکنم میگم خدا هست وجود داره؟؟؟؟؟پس چرا اینهمه همه برام دعا کردن نمیشنوه برادرزادم دیروز برام روزه گرفته دعاکرده گفته روزه بگیرم دعام قبول میشه چرانشد چرا
سلام مامی جان متاسف شدم درکت میکنم واقعاا خیلییی سخته خدا خودش نمیده صبرش هم بده ، وقتی یه چیزی نمیشه بدون یه مصلحتی توش هست و خدا خیرمون رو میخواد واسه منم سخت بود با اینکه یکی داشتم منم فریز ندارم و شوهرم میگه دیگه نمیخواد بریم چون دکترش گفت خیلیی. ضعیف هستش اما نمیدونم بازم امید دارم چون خدا رو دارم خدا ان شاءالله هیچکس رو بی جواب نمیذاره و دل همه رو شاد کنه من یکی دارم ک ان شاءالله خدا حفظش کنه اما نمیتونم بیخیال درمان باشم الان نه ولی سعی میکنم راضیش کنم و برم دوباره
سلام ببخشید درگیرم دیر دیر سرمیزنم من ماه بعد انتقال منفی باردار شدم انشاءالله شما هم طبیعی باردار میشد هفته دیگه پسرم دو ماهه میشه
و من یقنط من رحمة ربه الا الضالون «جز گمراهان چه کسى از رحمت پروردگار خود ناامید مى شود؟» سوره حجر، آیه 56.