2777
2789

خسته شدم. هرچی کار به کار فامیل ندارم باز سرشون تو زندگیمه. همش پشتم حرف میزنن. طاقت دیدن خوشبختیم رو ندارن. هرچند همه بدبختی دارن اما من آدمی نیستم از بدیختیام به گسی بگم.

امروز بعد یک هفته که مریض بودم خودمو دوتا بچه هامو شوهرم به شدت تب و لرز دکتر بیمارستان اسهال استفراغ سرم آمپول و ...‌ بابابزرگ مامان بزرگم زنگ زدن به گوشیم نتونستم ج بدم بعد بلافاصله به شوهرم زنگ زدن گفتن اره فلانی گوشیش زنگ میزنیم ج نمیده و...

بعد ک میخواد حالمو بپرسه میگم اره اورژانس اومد میخواست منو ببره بیمارستان حالم خیلی بد بود فکر میکنی چی میگه ... میگه آره این اورژانسی ها قرار داد دارن با بیمارستان هرچی مریض ببرن بیش‌تر پول میگیرن و ...

بعد میگم اره حالم بد بود میگه اره ماها یاد گرفتیم تلقین هم میکنیم به جای اینکه بگیم حالمون خوبه بدتر هی تلقین میکنیم که حالمون بده و فلان بهمان‌ خیلی بهم برخورد‌ .

خب این چه زنگ زدنیه... میخوام صدسال زنگ نزنین. 

زنگ زدی حالمو بپرسی یا حالمو بگیری بدتر تو شیشه کنی؟ 

چی جواب همچین پدربزرگی رو بدم واقها من،؟ 

کلا غیر از این مورد هم همش پشتم حرف میزنن. اره اینو گفت اونو گفت. من مدتهاس تو مهموناشون نمیرم چون میدونم حرف درمیارن. سری آخر که نرفتمم باز برام حرف درآوردن. 

واقعا خستم . هرچی بیش‌تر کاری شون ندارم بیشتر اذیت میکنن. واقعا باید چیکار کنم داشتین تجربه ای؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.