2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046681 بازدید | 684536 پست
الهی آمین

😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم اصلا این جوری نیست من سیکل خودم کوتاه بود قبلش هم استرادیول داشتم روز پانکچر هم 12 نفر تو یک ...

دکتر طرازی رویان که نمیره نه؟

میخواستم یه بارم تو رویان شانسمو امتحان کنم.

خدایا شکرت  

برا منم دعا کنید بازم میخوام برم سیکل ivf😍😍

تروخدا برام حمد بخونید تا حداقل 7یا8تا جنین ازم بگیرن😢.....انشالله خدا دامن هممون سبز کنه🌸

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم روز نهم انتقال جنین 5 روزه هم ممکنه نشون نده تو IUi حداقل باید روز 15 آز بدی

من جنینام 5روزه بود بی بی چک از روز 5 انتقالم هاله انداخت روز 12 بتام 1200 بود البته من هر 3تاشون گرفته بود

برا منم دعا کنید بازم میخوام برم سیکل ivf😍😍 تروخدا برام حمد بخونید تا حداقل 7یا8تا جنین ازم بگیرن ...

من برات خوندم عزیزم انشالا خدابزودی بایه معجزه قشنگ  دلتوشادکنه

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
دکتر طرازی رویان که نمیره نه؟ میخواستم یه بارم تو رویان شانسمو امتحان کنم.

نه ابن سینا و مطب شخصی

پس گلم اگر میخوای پیش مشایخی برو خیلی قبولش دارم بیشتر از هر دکتر دیگه ایی

البته نظر شخصی خودم هست و بر اساس اینکه وضعیت پیجیده ما رو منیج کرد میگم

عزیزم دفعه قبل مرکز خصوصی بود تو جنوب سیکل کوتاه با داروهای پیورگان و پرگووریس و اچ ام جی و ستروتاید ...

من دوره قبلی گونال داشتم .۷ تا تخمک شد.ایندفعه سینال داشتم که اصلا فولیکولی نداشتم.به نظرم اگه داروهامو عوض کنن نتیجه میگیرم.

خدایا شکرت  
والا بعیده مشکلی باشه اگر فرش هم بود که قطعا جای زخم پانکچر میشد علتش فعلا اصلا اهمیت نداره تا بعد

باشه ممنون عزیزم😘

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.