2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
ممنون عزیزم پس اینطوری که گفتی گروهی کار میکنه و شاگرداش و همکاراش هم اونجا هستن و نمیشه دفعه اول خو ...

بازم دقیق نمیدونم 

خب ی درمانگاه با تخصص های مختلف 

زنگ میزنی واسه وقت گرفتن کامل دسته بندی شده اسم دکترها مخصوصا نازایی رو میگه و خودت انتخاب میکنی 

حالا یبار برو ببین چجوربه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم این جور نیست، الان هنوزم اغلب فقط بتا ساده رواج داره نه تیتر

نه منظورم اینه که یعنی من گفتم تیتر بتا باشه حتما چون من حدود ۷ یا ۸ روز تا پریودیم مونده می خوام حتما دقیق باشه که اگه چیزی هست نشون بده، گفتن خیالت راحت 😐

ماهک جون میشه بگی داروهای مکمل خودت و همسرت قبل از پانکچر چی بود و همچنین تغذیتون؟مشکلتون چی بود و د ...

مشکلی نداشتیم هردومون یه دختر ۱۰ ساله دارم برای تعیین جنسیت اینکار و کردیم 

به شوهرم فقط مولتی ویتامین داد دکتر 

خودمم فولیک اسیک ۵ با آمپول که همشون تو سیکل میدن 

والا تغذیه خاصی رعایت نکردیم ولی شوهرم خیلی اهل میوه هست و قبل سیگاری بوده ولی ۲سال شده ترک کرده می توکه اینم تاثیر بزاره 

مرکز ابن سینا با دکتر مژده ذنوبی بودم خیلی دوسش دارم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چیکار کنم مثلا؟ چاق شدم می تونم رژیم بگیرم وزنمو بیارم پایین؟

اولین و بهترین شروع ورزش ساده  ای مثل پیاده روی 

هم استرست کم میشه هم ب وزن نرمال نزدیک میشی هم صخامت رحمت اگر کم باشه گ نرمال میشه 

تغذیه

اگه برنج و ماکارونی مخصوصا شبا کم بشه وزنت میاد پایین اگرم مثل من غلظت خون داشته گ باشی وصعیتت تو این دوماه بهتر میشه 

ورزش سبزیجات تازه 

اصلا بفکر رژیم سخت و طاقت فرسا نباش 

الان موقعش نیست 

آب زیاد 

پیاده روی 

تحریم فست فود 

قرص اسی فولیک 

مصرف میوه و سبزیجات تازه 

بله خدا رو شکر ۷تا تو دو بسته

خدارو شكر عزيزم انشاالله زود زود مامان بشي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اولین و بهترین شروع ورزش ساده  ای مثل پیاده روی  هم استرست کم میشه هم ب وزن نرمال نزدیک م ...

مرسی عزیزمم اره میوه رو زیاد می کنم نون و برنج و خیلی کم با پیاده روی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
زینب جون میشه به من یگی حدود هزینه هایی که برای آی وی اف کردی از اول تا بعد انتقال چقدر شد؟ بیشتر قی ...

عزیزم پانکچر و فریز 3400 شد فکر کنم 

انتقال 1150

داروهام گونال اف و اچ ام جی، ستروتاید،استراديول و دیفرلین بود برای پانکچر که شد 1400

داروهای انتقال ال دی و بوسرلین، استرادیول، آسپرین بود، فکر کنم نهایت کلش شد 50 تومن

ولی بعد از انتقال سیکلوژست داشتم که اون بسته ایی 78 میشد برام، هر بسته 15 تا شیاف داره، چند بار هم آمپول پروژسترون گرفتم ولی خیلی ارزون شد 

ویزیت هر بار تا قبل از بارداری 33،

سونوگرافی مانیتورینگ هر بار 33،

الان ویریت بارداری 33 هست ولی 5 تومن هم فشار خون، 

سونو ها هم بستگی داره معمولا 96 میشه، فکر کنم NT و طول سرویکس شد 170،غربالگری 100، آنومالی حدود 300 شد

سرکلاژ 1200

سلفری 2300،

باز اگر چیز دیگه ایی مد نظرت هست بپرس گلم