2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
سلام خانما نظرتون راجع به دكتر عارفي چيه؟ كسي مريضش بوده اينجا؟

عزیزم بستگی داره چطوری بتونی باهاش ارتباط بگیری. مثبت داشته.منفی هم داشته. من یه بار باهاش میکرو کردم اصلا راضی نبودم، در مورد من که متعهد نبود. اما بودن کسانی هم که راضی بودن ازشون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ممنونم از جوابت ولی اخه پروژسترون باعث پریود هم میشه ، من دقیقا علایم پریود دارم 😞😞😞

استفاده از پروژسترون و بعد قطع کردنش باعث پریود میشه. شما حالا حالاها باید استفاده کنین. نگران نباشین.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم ممنونم از جوابت ولی اخه پروژسترون باعث پریود هم میشه ، من دقیقا علایم پریود دارم 😞😞😞

نه گلم قطع پروژسترون‌باعث‌پریود میشه تا وقتی داری نگران‌نباش اکرم لکه بینی بشه که اختمالا دوزش رو زیاد میکنن

شما قبلش اصلا لکه بینی نداشتی  من از اول لکه بینی را هر چند روز یه یار دارم می خوام ببینم اصلا ...

من اصلا لکه بینی نداشتم یهو افتادم به خونریزی. امروز روز ۴ هست که هنوز تبدیل به لکه نشده

استفاده از پروژسترون و بعد قطع کردنش باعث پریود میشه. شما حالا حالاها باید استفاده کنین. نگران نباشی ...

ممنونم ازت ولی من قبل پری همیشه پاهام سرد میشه زیردلم صدا میده پوست صورتم خشک میشه ،بدنم میخاره،از دیروز عصر دقیقا این مدلیم 😞😞😞

عزیزم بستگی داره چطوری بتونی باهاش ارتباط بگیری. مثبت داشته.منفی هم داشته. من یه بار باهاش میکرو کرد ...

لي لا جون عزيزم سلام خوبي؟ به كمكت احتياج دارم، ميگم ممكنه از اون آشناي جنين شناستون در مورد جنين شناسي مركز مام سوال كني؟ از دكتر شمام وقت گرفتم دكتر طاهري پناه

مرسي ك راهنمايي كردي

...

مونا جون پروژسترون زمانی باعث پریود میشه که قطعش کنی ولی بصورت مداوم زده بشه نمیذاره پریود بشی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها دکترای شمام قبل انتقال کلی مکمل و ویتامین دادن؟من فکر میکنم دکترم کلا هرچی به گوشش رسیده تجوی ...

شما ژل رویال خوردین؟ من این سری میخوام بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر افسانه فداییان میرم مطبش عملاشو بیمارستان آبان انجام میده  وقتی هم که اهداکننده م پانکچر ...

منم بعداز پانکچر خیلی دارو داشتم چون هایپر شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم بعداز پانکچر خیلی دارو داشتم چون هایپر شدم

اره کپسولشو خوردم همونکه یکی از دوستان عکسشو گذاشت

اخه اون حتی برای نفخ و یبوستم داده بود

البته خانومه سری قبل که تخمک داده بود  هایپر شده بود و یه شبم بیمارستان بستری بود که نامرد بعد از پانکچر گفت به ما،تو اتاق عمل به دکتر گفته بود دکترم گفته بود ما اینجا بستری نمیکنیم

در کل خدا رو شکر کنید خودتون تخمک میدید چون واقعا اعتماد به اونام سخته

عزیزم بستگی داره چطوری بتونی باهاش ارتباط بگیری. مثبت داشته.منفی هم داشته. من یه بار باهاش میکرو کرد ...

نكته ي منفيش چي بود عزيزم؟

ميشه بيشتر بزام توضيح بدي

من الان دكترم ذوالقدري هست 

دور از جونت عزیزم، ان شاء الله مامان میشی

سلام زینب جون

من که چهارشنبه پانچر شدم

شنبه هم انتقال دارم

ولی لکه بینی دارم

الانم دیدم دارم لکه بینی قهوه ای

این ضرر نداره بر انتقال

نگرانم کرد

روز اول لکه بینی قرمز بود