2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045860 بازدید | 684486 پست
تبریکات ویژه برا مامان شدنت😍😍😍😍

مرسی عزیزم 😍😍😍😘😘😘

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

نزدیک  موعد پریودمه و روز ۸ انتقالم، امروز همش دل درد پریودی دارم، بعضی وقتا فک میکنم اگه پروژسترون‌نداشتم الانا بود که پریود شم، خیلی نا امید میشم، برام با دلهای مهربونتون دعا کنین🙏🙏🌸🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نزدیک  موعد پریودمه و روز ۸ انتقالم، امروز همش دل درد پریودی دارم، بعضی وقتا فک میکنم اگه پروژس ...

عزیزم نگران نباش، منم دقیقاً همینجوری بودم. انشاالله شما هم مثبتی و این از علائم بارداریت هست.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بسلامتی عزیزممم حالت چطوریه الان خوبی؟

ممنون عزیزم، بعدش که بهوش اومدم یه لیوان آب آناناس خوردم، تو راه خونه گلاب به روت کلی استفراغ کردم، زنگ زدیم مرکز گفتن بخاطر مواد بیهوشیه، الانم خوبن دیگه هیج مشکلی ندارم خداروشکر

ممنون عزیزم، بعدش که بهوش اومدم یه لیوان آب آناناس خوردم، تو راه خونه گلاب به روت کلی استفراغ کردم، ...

خداروشکررر عزیزم‌مواظب خودت باش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم نگران نباش، منم دقیقاً همینجوری بودم. انشاالله شما هم مثبتی و این از علائم بارداریت هست.

خواهش میکنم هر کی بلده شما رو به هر کی قسم میدم هر کی میدونه بیاد بگه 

ببخشید من آخرین نفر رو ریپلای میکنم که جوابمو بدین 

ببینید من سیکل ای وی اف اولم دکتر گونال اف ۴۰۰ با مونوپور روزی دوتا بهم داد ( ۱۲ تا تخمک شد ۸ تاش نابالغ شد پوچ نبودااا و ۴ تا بالغ که انتقال دادن خدانخواست و نشد )

حالا الان رفتم برای سیکل بعدی چون جنین فریز ندارم 

گونال اف ۳۰۰ بهم داده با لتروزول شبی دو عدد 

حالا سوالم اینه چرا دوزهاش کم شده و اینکه واقعا قرص لتروزول اصلا تو ای وی اف تاثیر داره ؟؟؟؟؟ اخه شنیدم برای اقدام طبیعیه 

و اینکه اصلا تو این سیکل مثل سیکل قبل بهم ال دی ندادن چراااا 

خواش میکنم کسی بلده جوابامو بده 😣😣😣😣😣😣😣

خداروشکررر عزیزم‌مواظب خودت باش

ممنون عزیزم، تو این مدت رژیم یا کار خاصی باید انجام بدم، مرکز به من گفت که ورزش نرم، از طرفی من عاشق ورزش کردنم، پیلاتس و یوگا دوس دارم برم. 

سلام به خواهرای گلم ، به مهربونایی که همیشه بهم امید دادین

به امید خدا شنبه انتقال دارم بالاخره به روز موعود نزدیک شدم 🤗🤗🤗🤗🤗🤗 سوالم این هست آب و نشاسته رو تو گوگل خوندم برای ماه های اول بارداری مناسب نیست ،منتها تجربه دوستان این هست که برای بعد از انتقال عالیه ، ممنون میشم برای تغذیه بهم راهکار بدین 🥰🥰🥰❤️❤️❤️الهی دامن همه منتظرا سبز بشه 🙏🙏🙏

سلام دوستان من امروز رفتم پیش دکتر پریتانالوژیست میگه چون هم روی قلب جنین ی نمای اکوژن هست وی کلیه ه ...

عزیزم یعنی چی؟ نمای اکوژن؟یعنی چیه؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
چطور از 6 تا فولی 12 تا تخمک😲 عزیزم 3 تا جنینم عالیه عالی😍😍😍😍😍خوش حال باش یعنی بیشتر از 3 تا ...

منم شنیدم بعضی فولیکولا دوتا تخمک داخلشونه که اگه دوتاش بشه جنین میشن دوقلوهای همسان 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نفس جون چطوری؟  گل پسر چطوره؟میدونم کلافه ای مخصوصا این هفته های اخر ومنتطر زاییدنی😊 اما طبق ت ...

سلام.مریم.جون..اره خوب فهمیدی این روزا کلافه وبیقرارم..کلا هورمونام  زده بالا و حساس شدم

حالمم زیاد خوب نیس..احساس سنگینی میکنم و اکثرا درد دارم درنقاط مختلف😅

هم دوس دارم بگذره بچمو بسلامتی بغل کنم خیالم راحت شه..هم میدونم دلم واس این روزا خییلی تنگ میشه😕

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@زین    

عزیزم در چ حالی...گل پسرت چطوره بهتره انشاءالله؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

اووووف جان جواب آزمایشت چی شد؟ بیا خبر خوب و بده عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم