2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
سالم انا جون جواب سوال منو درمورد قرص سیلدنافیل ندادی اطلاعاتی در مورد قرص سیلدنافیل و نحوه استفادش داری به من بدی
آدم ها گاهی اوقات گریه میکنند نه به خاطر اینکه ضعیف هستند بلکه به این خاطر که برای مدت طولانی قوی بوده اند
پس وقتی میگه مشکل مال جنینت بوده چون یکی پوچ شده و یکی بدون قلب دوباره جنین خودما انتقال بده بازم همین مشکلا داشته باشه چی خدایا یعنی مشکل از کجاست
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ویانا جان من تجربه استفاده از سیلدنافیلو نداشتم.....
اگه درسته اومده بیرون یعنی جذب نشده؟
نمیدونم جذبش چطوره....
مثلا شیافم میذاری یه مقدارش برمیگرده اما نه درسته....
برا همین نتونستم جوابی بدم....
شاید دوستانی که تجربه دارن بهتر بتونن کمکت کنن....

ثمر جون عزیز دلم شایدم مشکل از جنینه اما میتونه از مشکلات انعقادی و ایمنیم باشه.....
مشکل از جنینم چند نوعه....
یا اساسا مشکل داشته یعنی مشکل کرومزومی.....
یا میتونه مشکلش مال این باشه که نتونسته هچینگ کنه و به مرحله بلاست برسه و لانه گزینی کنه.....
وقتی جنین بلاست انتقال داده میشه تنها امتیازش اینه میدونی به مرحله بلاست رسیده!!!!

من بهت توصیه میکنم با توجه به اینکه تجربه سقط از منفی شدن تلختر و سختتره و برای اینکه دیگه اینو تجربه نکنی تمام آزمایشهای تکمیلیو انجام بدی لااقل نود درصد مشکلاتت اگه تو این موارد ایمنی و کاریوتایپ و انعقادیه رو میشه!!!!
ترجیحا به نظرم بررسیا تا حد امکان همه انجام بشه بهتره!!!!
یعنی اینطور نباشه اینبار فقط بحث انعقادی و بلاست حل بشه و اگه نشد بعد ایمنی و کاریوتایپ و ....
چون هر چی باشه کسی که منفی شده فقط منفی رو تجربه کرده اما وقتی سقط رو تجربه میکنی درد روحی و جسمیش بیشتره!!!!
ایشالله مشکلتون هر چیه به زودی همه شون رو بشن و از سر راه هدفت کنار برن!!!!
فقط خواهشا با امید برو جلو.....
من کلکسیون مشکلات رو داشتم اما میبینی به لطف خدا مامان شدم....
پس نگران نباش با بدترین شرایطم غیر ممکن برا خدا وجود نداره!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم انا جون لطف کردید دارم توی اینترنت سرچ میکنم ببینم مطلبی پیدا میکنم اگه بود لینکشو میذارم
آدم ها گاهی اوقات گریه میکنند نه به خاطر اینکه ضعیف هستند بلکه به این خاطر که برای مدت طولانی قوی بوده اند
مهدیه و مهدیار فقط یه داروخانه رفتم همون اولی رو بیعانه گذاشتم.نزدیک مطب دکترم بود .کلی هم کلاس گذاشت گفت من خودم به مادر و کودک و.... دارو میدم .همه ا زمن دارو میگیرن. من شهرستانم اگه اونجا بودم همه جارو زیر پام میزاشتم و پیدا میکردم ولی امروز خیلی گریه کرد م شوهرم گفت اگه تا هفته دیگه خبری نشد ازشون میریم میگردیم
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
سلام دوستان عزیز من الان در پروسه آی وی اف هستم ولی امروز متوجه شدم که فقط دوتا تخمک به وجود اومده . خیلی دچار استرس شدم چون تو اینترنت خونده بودم بعضی ها ٢٠ تا حتی ٣٠ تا هم تخمک دارن خیلی به پروسه امید داشتم ولی نمیدونم چرا یهو امیدم رو از دست دادم احتیاج به همفکری و همدلیتون دارم پیشاپیش از همتون تشکر میکنم
ثمر جانشما که اصفهان میرید حتما یه نسخه پیش دکتر شرکت برید تمام آزمایش ها را خودش می نویسه متخصص سقط مکرر البته من شنیدم دکتر شاکریان هم آزمایش ها را می نویسه
این نیز بگذرد...
نازی جان منم شهرستانم منتها اول زنگ میزنم داروخانه بیمارستان مادروکودک وقتی مطمعن شدم دارن سریع راه می افتم.من دوبار از شهرستان رفتم شیراز مادروکودک دارو گرفتم و برگشتم.شنیدم یه داروخونه هم هست روبرو کلینک دکتررستمی. نگارجان کجایی؟بیا از خودت خبر بده
سلام ژینو جان تبریک میگم انشالله تا آخرش ب خیر و خوشی بگذره عزیزم ثمر جان خدا بهت صبر و قدرت بده که بتونی این شرایط و تحمل کنی منم ب امید خدا فردا پانکچر دارم دیروز رفتم سونو گفت ۱۰ تا تخمدان چپ ،۱۰ تا هم راست داشتم سایزشون ۱۸ بود دکتر گفت فردا برم پانکچر ضخامت اندومترم خوب بود اما دکتر گفت چون تخمکات زیاده جنینات فریز شن و امید حق ۲ ماه دیگه انتقال فقط برام دعا کنید انشالله جنینهای باکیفیتی درست شه .الهی آمین
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن