2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047798 بازدید | 684626 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ب همگی. ژینو جون تبریک عزیزم.انشالله ک تااخرشو بسلامتی بگذرونی ونی نی یا نی نیاتو صحیح وسالم بغل کنیی. خانما کسی اینجا بوده ک قبل ازانتقال دکتر بهش گفته باشه وزنشو کم کنه. من قدم 164 وزنم طرفای85 . میخام ماه دیگه برم دکتر واسه میکرو. بنظرتون چیکار کنم. کسی بوده بااضافه وزن باردارشده باشه بامیکرو
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
ژینو جون فکر نکنم به پردنیزولون ربطی داشته باشه.... منم گهگاه همین دردارو داشته و خصوصا فشار رو مثانه.... اما بازم به دکتر علایمتو بگی بهتره اون مطمئنا خیلی اشراف داره!!!! آرزو جون من دقیقا تا روز قبل انتقال میخوردم.... حتی به نظرم میومد بعد انتقالم میتونم بخورم اما ریسک نکردم..... همه طول ماه رو میخوردم، چه موقع پری چه مواقع عادی چون طبعش معتدله!!!!! ضد التهابه، برای عفونتهای زنانه خوبه، برا تقویت رحم و مشکل یبوست و .... برا ذات الریه و .... خلط آورم هست و .... خلاصه برا من که خیلی خوب بود.... من چون طبعم سرد بود نیمه اول هر سیکل سیاه دونه و دارچین و ....هم گهگاهی اضافه میکردم اما نیمه دوم سیکل و نزدیک پری و خود پری فقط پنیرک خالی دم میکردم!!!! شاینا جون منم همین مشکلو دارم..... عزیزم برا یبوسته و فشاریه که بهمون حین دفع وارد میشه هست..... خصوصا من که سلکسان دارم احتمالا مقدارش بیشتر از مال تو باشه..... نگران نباش چیزی نیست..... اگه فقط در حد خون در حجم کمه نگران نباش..... اما اگه چیزی زده بیرون و و علایم همورئید و .... داری به همون دکتر گوارشت بگی تشخیص میده!!!! اما تا جایی که من تجربش کردم اگه بعد از دفع با فشار و سخت بوده چیزی نیست و کافیه یبوستت رو کنترل کنی بهتر میشه!!!!! لی لی جون عزیزم به خودت استرس نده!!!!! با ذخیره ۰/۱ هم جواب گرفتن.... اما خوب برا ماهایی که ذخیرمون پایینه سریعتر جواب گرفتن اولویته!!!! راستی اگه اشتباه نکنم تو گفتی آندومتریوز تخمدانیم داری!!!! اگه اینطوره با ذخیره کمت اصلا نباید بهشون دست زد چون ذخیره رو پایین تر میاره!!!! زکریا جون عزیزم معمولا کسایی که اضافه وزن بالایی دارن یکی از رمزای موفقیتشون پایین آوردن وزنه!!!! احتمالا برات متفورمینم تجویز کنن!!!! به نظرم یه ویزیت بشی عیار دستت میاد.... به ذخیرتم بستگی داره!!!! اگه بالا باشه احتمالا بهت بگن اول وزن کم کنی بعد.... اما اگه پایین باشه که بعید میدونم باشه میگن سریع وارد سیکل بشی!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی آناجون ک جوابمو دادی. من پریودام منظمه.تقریبا. فقط ماه پیش 24 پریود شدم این ماه نشدم هنوز.بی بی چک هم زدم منفیه.نمیدونم چرااینجوری شده. گفتم شاید ازاضافه وزنه.البته میگم ماهام همه مرتبن.آبان گذشته تینجور شدمو الان.ک سری پیش باپروژسترون پری شدم.
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
آنا جون جنیناما دوروز از فیریز دربیارند تا به مرحله پلاست برسه اونایی که احتمال سقط میره رشد نمیکنند؟ دکترم یه سری آزمایش برام نوشت بعدم گفت برا انتقال آینده جنینات پلاست میکنیم
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
آزمایشم .Rub(lgG) Rub)lgm) Cmv(lgG) Cmv(lgm) Hsv(lgG Hsv Ab(lgm ANA AntiDsDNA CardioG CardioM
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
PhosphG PhisphM Lupus B2_Anti Glyco c.B.c PT PTT Fibrinogen این آزمایشا برا خودم تا بعد آزمایش برا شوهرمم بنویسه
سلام آنا جون با حوصله و دوستان گل من تو پروسه میکرو هستم چون بعد iui رحمم پر ازمیوم بزرگ و ریز شده ، واسم انتقال ندادن، الان دارم سلکسان می زنم 45 تاست، از روز 5 پری همراه با LDشروع کردم و دکتر گفت: پری بعدی از روز اول ...شروع به استرادیول ... تا 13 پری برم واسه سونو، حالا سوال : 1- می تونم این پری که میاد دوباره LD بخورم و سلکسان رو ادامه بدم تا پری سوم برم واسه سونو ؟ چون این ماه اسباب کشی دارم !!! 2- آیا مصرف 2 دوره LD پشت سر هم خطر ساز میشه؟ 3- در ضمن من 45 تا سلکسان دارم حالا حالا ها تموم نمیشه ممنون میشم اگه آنا جون یا دوستان گل اطلاعاتی دارند راهنمایی کنن، چون از قرص LD فقط 5 تا مونده می خوام واسه خوردن یا نخوردن LD بعد این پری تصمیم بگیرم؟؟
خدایا شکرت* ای که یادت از همه پیر و جوان دل می رباید* می رباید* به هوای کوی تو هر لحظه دل پر می گشاید* به هوایت* هم امید قلبی، هم پناه جانی* نور مطلق زمین و آسمانی* جلوه ی زیبایی های بیکرانی* تو شدی دنیای من، رؤیای من، ای جان جانان* جان جانان* رود از چشمان من اشکم به یادت همچو باران* جان جانان* با تو در امانم، جز تو من ندانم* بی تو بی پناه و بی نام و نشانم* بی تو در تاریکیم راهی ندانم* تا نفس در سینه دارم اسم تو ورد زبانم* مهربانم* عطر دلخواه و شمیم عشق تو آرام جانم* مهربانم*
آنا جان به نظرتوت با سری مشکلاتی که من و همسر داریم چقدر میتونم امیدوار باشم....کسانی بودن با و با وضعیت من بت ذخیره پایین باردار بشن؟شما وضعیت ذخیرتون چطور بود؟
خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
رز سفید جان ..روماتولوژ به دکترم نامه داد که مشکلی برا شروع سیکل ندارم ..فقط پردنیزول وسلسکان داشته باشم که دکتر زنانم اینو میدونه ! آنا جان در مورد مساله خونریزی از م ق ع د پرسیدم گفتن از داروهایی که بهت دادیم نیس .دارو برا معده ت هست نه روده !!! اگه باز این حالت واست پیش اومد بیا مطب ! داروهاتو هم ادامه بده !!! من که فعلا فقط امپرازول دارم وکلدنیوم ..بقیه انتی بیوتیک ها تموم شده ! یه جا خوندم نوشته اگه خونریزی قطره قطره میاد ممکنه دستگاه گوارش اسیب دیده !! با اکراه دارم داروهارو ادامه میدم :(
سلام دکترم فرص سیلدنافیل داده که داخل رحمی استفاده کنم که دیشب گذاشتم اما صبح بیدار شدم فرص به صورت سالم دفع شد کسی بود استفاده کرده باشه بیاد وتجربشو دراختیار من بذاره خیلی ممنون
آدم ها گاهی اوقات گریه میکنند نه به خاطر اینکه ضعیف هستند بلکه به این خاطر که برای مدت طولانی قوی بوده اند
سلام آنا جون گفته بودم به خاطر اینکه یه تخمک تو تخمدان چپم بود قرار شد آی یو آی کنم دیروز آمپول اچ سی جی زدم از اون موقع علاوه بر تخمدان چپ، تخمدان راست هم تیر می کشه یعنی ممکنه اونجا هم تخمک باشه؟ آخه سونو دوم دکتر دیگه تخمدان راستمو چک نکرد.
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور
زکریا جون ایشالله هر چی خیره پیش میاد.... ثمر جون ربطی نداره!!!! یعنی میتونه جنین بلاست + هم بشه - هم بشه!!!! و برعکس برا جنین دو سه روزه هم همینطوره!!!! تنها حسن جنین بلاست اینه که بیشتر از جنین دو سه روزه خودشو نشون داده!!!! بحث سقط ماورای سن جنینه و به خیلی چیزا بستگی داره!!!! به رحم، بدن مادر، کیفیت جنین و .... ما از دوستان داشتیم جنیناش همخ بلاست بودن اما مشکل کرومزومی داشتن.... پس فکرتو درگیر یه سری چیزا نکن..... مهم اینه هر کاری از دست خودت و دکترت بر میاد انجام بشه و باقیش دیگه با خداست.... ایشالله به زودی پیک شادی خواهی بود و مارم تو شادیت سهیم میکنی.... خوبه پس آزهای انعقادیو واست نوشته، کاش سی دی مارکرارم بدی و جهشهای ژنیم همینطور.... کاریوتایپم هر دوتون انجام بدین.... ایشالله دیگه این تجربه تلخ برات تکرار نشه!!!! فدات دنیز جون.... لطف داری عزیزم.... شکر خدا پس شروع کردی.... ایشالله به سلامتی پایان خوشی برات رقم خورده باشه.... عزیزم فکر نکنم موردی داشته باشه یه ماه دیگه ال دی بخوری اما توصیه میکنم تماس بگیری و به دکترت بگی که شرایط انتقالو نداری و صلاح میدونه یه ماه دیگه ال دی بخوری یا نه.... لی لی جون میدونم چه حالی داری اما برا روحیتم شده مشکلاتتون رو تو چشم خودت خیلی بزرگ نکن.... مگه ما کم مشکل داشتیم اما میبینی شد!!!! منم ذخیرم قبل میکروی دوم ۱/۱۸ بود و قبل میکروی سوم دیگه آز ندادم.... پس هی تکرار نکن مشکلاتی کع دارین زیاد و بزرگه چون امیدو ازت دور میکنه!!!! جسور باش و با اعتماد به نفس بالا و با امید به نتیجه گرفتن برو جلو..... من با اون همه انرژی و امید به + شدن جلو رفته بودم آخراش کم آورده بودم، اینطوری بخوایی شروع کنی هنوز هیچی نشده انرژیت تحلیل میره!!!! شاینا جون نگران نباش به خدا هیچی نیست.... منا جون ایشالله که هست.... مهم خواست خداست که بخواد با یه تخمک میتونه چند قلو هم باردارت کنه!!!! پس با انرژی برو جلو!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com