2777
2789

دوستان من دو سال قبل ازدواج کردم

یه عروسی خیلییی خیلی ساده گرفتن برام

من عقل نداشتم عقل الانو نداشتم وگرنه هیچوقت راضی نمیشدم عاشق شوهرم بودم بعد ۶ سال بهم رسیدیم 

وقتی از ارایشگا حرف زدم خواهرشوهر و مادرشوهرم نارحت میشدن برمیشگتن خونه شوهرمو پر میکردم ک ارایشگا چیه حیف نیست یه عالم پول ارایشگا بدین

خب راضی شدگ ی ارایشگا ارزوم سر گوچه برم 

دلم یه لباس عروس خاص خ استم اونم نبود یه پارچه خریدم بردیم آشنای خودشون دوخت برام

من کور بودم کر بودم هرچی خواهرم گفت بعدا پشیمون میشی بزار لاقل یه عروسی خوب بگیرن برات گفتم حتما خواهرم حسودیمو میکنه

بخدا یه کلبه عروس ازشون خواستم گذاشتن حیاط ورفتن برادرم خودش درستش کرد

یه عکاس نداشتم فقط ی فیلمبردار داشتم تا دقیقه نودم فک میکردم میریم آتلیه اونم نبردن

بعدا فهمیدم چقدر اشتبا کردم الان فیلم عروسیمو میبینم حالم بهم میخوره یه عکس یه عکس درست حسابی از عروسیم نداارم

امشب انقدر بغض رو دلم بود فیلم عروسی دوستمو دیدم

با گریه همه چیی ب شوهرم گفتم گفتم چراا عروسیم اینجوری بود خیلییی نارحت شد طفلی 

بخدا فک کنم گریه هم کرد هی میگفت حق دااری

چیکار کنم دست خودم نبووود اخه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره. الان اگه وضعتون خوبه یه سالکرد عروسی بگیرید دوستاتونو دعوت کنید لباسم بپوسید اتلیهدبرید ...

اینو ازش خواستگ اول اما یه دفعه بغضم ترکید همه چیووو گفتم الانم پشیمونم چون خیلیی نارحت شد

خودشم مریضه سنگ کلیه داره شنبه عملش میکنن

خب عشق قبل ازدواج چشم رو کور میکنه و باعث میشه این چیزارو نبینی 

اما گذشته رو بیخیال اگه الان حالِ زندگیت خوبه خیلی بودن با عروسی های خفن ولی زندگیشون بهم خورد برای سالگرد ازدواجت برو آرایشگاه لباس سفید خوشگل بپوش برید آتلیه عکس بگیرید مهم نیست که این چیزا

درسته که باب دلت نبوده ولی الان وقتش نیست که لحظه هایی که باید بعد ها خاطرشو تعریف کنی تبدیل کنی به خاطره گریه کردن پس تا میتونی کنار بذار این مقایسه کردن گذشته ای که برنمی‌گرده رو