2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
شاینا شیراز فکرکنم فقط دوسه تا داروخونه باشن که داروهای ناباروری رو داشته باشن.عزیزم شما که تهرانین راحت تر میتونین داروهاتونو گیر بیارین درضمن فکر نمیکنم داروهای کمیاب ونایاب تهران شیراز گیر بیاد تهران دستتون خیلی بازتره واسه دارو نگارجون و ثمین عزیز انشالله نتیجه سیکلتون اینبار دوتا نی نی گلو خوشگل. باشه واستون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هایی که شیرازی هستید نظرتون راجع به دکتر وکیلی چیه؟خواهر شوهرم شیرازه اصرار داره یه نخسه هم شده برم پیشش
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
شاینا جون داروهامو از داروخانه پردیس و قائم میخریدم . داروخانه پردیس میدان فردوسی نرسیده سمت چپ به تقاطع خیابان قرنی و طالقانی. داروخانه قائم هم هزار متر بالاتر روبروی بانک شهر.
الهی و ربی من لی غیرک.
نازی و مهدیه و همه دوستان منتظر جون ایشالله شما هم بزودی خبر بارداریتونو بدین... انا جون من سمت راست زیر شکمم از دیشب تیر میکشه طبیعیه؟به من گفتن سرم ای وی ای جی رو از اخرین بار یه ماه که گذشت بزنم اما من شهرستانم نمیدونم دکترای اینجا برام بنویسن یا نه. یه روز قبل از نوبت دکترم باید تزریق کنم مهمه سر موعدش باشه؟مثلا دو روز دیرتر مشکل ساز میشه؟ بعد مثبت شدن شما هم مولتی دیلی رو گفتن قطع کنی؟کلسی کیر چطور؟ دوستان که شیراز هستید بجز داروخانه مادر و کودک فکر میکنید کجا میتونم سرم گیر بیارم؟
الهی و ربی من لی غیرک.
سلام دوست جونا من نی نیما سقط کردم البته اونقدر که گفتند درد داره درد نداشت البته خا کنه همش دفع شده باشه چون بعداز ظهر همون روز که قرص گذاشتند تو واژنم و زیر زبونمم گذاشتند شبش سه دفعه هردفعه اندازه یه مشت ازم یه تیکه دفع شد توکل برخدا دوباره باید ای راه آی وی افا طی کنم البته استرسم ایندفعه زیادتره چون جنینام مشکل دارند که یکیش کیسه پوچ بود یکیشم بدون قلب شنبه سونو دارم که ببینم همش دفع شده باشه اگه از اول منفی میشد خیلی بهتر از این بود که یکماه الکی خوش بودم و به خیال خودم باردار بودم نی نی های نازم
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
ژینو منشی گفت بهم گفت اگه ویتامین داری قطع کن ....منم نمیدونم چرا اصلا بهش اعتماد ندارم.برا سرم هم یهو یادم اومد تماس گرفتم تاریخشو بهم گفت شک دارم میگم نکنه از خودش این چیزارو میگه
الهی و ربی من لی غیرک.
ثمر جون عزیزم نکته مثبت اینه که میدونی باردار میشی با میکرو جنین مشکل داره اونم به قول آنا جون با کاریوتایپ و ازمایش ایمنی انعقادی مشکل مشخص میشه و انشالله دفه بعد با قدمهای مطمین تر جلو میری..فقط حتماا ازمایشا رو بده.
سلام به همگی وای ثمر جان خیلی ناراحت شدم عزیزم ...خدا بهت صبر بده ..ان شااله انتقال بعدی با بررسی بیشتر مثبت بشی ..الهی امین ! مهدیه ومهدیار عزیزم من تهران نیستم وگرنه مشکلی نداشتم از بابت دارو ! ستاره جونم ممنونم بابت معرفی داروخونه ..ان شالله همه چی خوب پیش بره واست