2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
آنا جون من روزی که سونو شدم برا قلب جنینم چون فکر میکردم شکمیه خیلی آب خوردم دستشویی داشتم و سونو شدم میتونه مثانه پر موثرباشه تو اینکه قلب جنین دیده نشه؟
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من دبروز سونو شدم با خود دکتر یونسی وارومو عوص کرد کونال داد روزی 150 واحد زیر ناف و امپول منوپیور داد 2 تا پورد +1 اب هر روز باسن .از انروز امپول ستروتاید هم اضافه شد و قرار شد 5 شنبه برم سونو بعدشم سونو کرد گفت 9 تا تخمک سمت راست 5 تا چپ داشتم که همه ریر 10 بودن
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
سلام دوستای خوبم من ی بار تو مرکز امید میکروکردم جواب نگرفتم چون خصوصی هم بود هزینه هاش زیاد بود. امسال می خوام برم ابن سینا ولی اطلاعاتی ندارم که کدوم دکتر خوبه و کلا مرکزش چطور یه اگه راهنمایی کنید ممنون میشیم
لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلاّ بِاللَّهِ الْعَلِىِّ الْعَظیمِ
فاطمه سارا من برا مشاوره ایمنی و انکولوژی و چکاب اندومتریوز میرفتم ابن سینا اما برا ویزیت هام مطب دکتر طرازی میرفتم.همسرم هم برا ازمایش هاش میرفت ازمایشگاه مردان کلینیک. اما دکتر اورولوژی نزدیک مطب طرازی دکتر امیر جنتی که هر دو دکتر ابن سینا هم کار میکنن رفتیم
الهی و ربی من لی غیرک.
انا جان لطفا اینم جواب بده یادمه گفتی میکروب معده داشتی ..وقتی داروهای مربوط به باکتری رو میخوردی درد شکمی داشتی ؟! من خوب بودم اما از وقتی انتی بیوتیک ها رو شروع کردم درد قبلی شکمی اومد سراغم...نمیدونم طبیعیه یا نه ؟ دیروز رفتم مطب ..دکترم نبود !
فاطمه سارا جون منم با دکتر طرازی همینجا اشنا شدم. میدونم تهران دکتر سهیلا عارفی ودکتر رزاقی هم خوبن و دوستان میرن پیششون نمیدونم اینا ابن سینا هستن یا نه که به احتمال زیاد نیستند.خودم دفترچه تامین اجتماعی ندارم .از بیمه اطلاعی ندارم.بازم بپرس دوستان میدونن
الهی و ربی من لی غیرک.
سلام به همگی
بچه ها من آزمایش های ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ و جهش ژنی رو انجام دادم، کاریوتایپ و جهش ژنی برای هر کدوممون 400 هزار تومن شد و آزهای ایمنی و انعقادی که دکتر نوشته بود 300 هزار تومن
جوابش هم مرداد آماده میشه
باید روز دوم پریودی Amh بدم و خودم fsh و
Lh رو هم خواستم بدم،حالا مشکلم اینجاست که دیروز خونریزیم شروع شد،خیلی کمه و رنگش قرمز نیست،دیروز بیشتر از امروز بود ولی کلا کمه،حالا سوالم اینه که چیکار کنم؟ آزمایش رو بدم میترسم پری نباشم و جواب غلط بشه،ندم میترسم خود پری باشه و تموم شه و دوباره یک ماه عقب بیفتم
موندم چیکار کنم؟لطفا راهنماییم کنید حتی رفتم آزمایشگاه پول آزمایش رو هم دادم شد 187 هزار تومن ولی دیدم اینقدر دارم پول میدم نکنه روز اشتباه آز بدم جوابش غلط بشه،گفتم بهشون بزارید بپرسم عصر میام
شاینا جون عزیزم نه من این داروهارو نداشتم..... یادمه یکیش همین از خانواده امپرازول بود و یه سریم آنتی بیوتیک بود که اون آنتی بیوتیکام باعث تشدید رفلاکسم میشدن و سیستممو به هم میریختن.... دقیق یادم نیست فکر کنم دیگه آنتی بیوتیک حذف شد و عملا درمانم با رژیم غذایی ادامه پیدا کرد.... مثلا من دو ماخ تموم میشه گفت گشنگی کشیدم و به جز سوپ آبکی و بیمزه و عسل آب و نون سبوس دار هیچی نخوردم.... البته این رژیم مال رفلاکس صفرایی بود نه اسیدی.... خلاصه به مرور حالم بهتر شد.... اما آمار کامل داروهام تو ذهنم نیست الان.... ثمر جون احتمال داره پر بودن مثانه موثر باشه چون برا واژینال تاکید به خالی بودن مثانه میشه.... ایشالله این دفعه تکرار کنی میشنوی... نگار جون به سلامتی.... ایشالله به زودی زود همه اون ده تا تخمکای تپل مپل و عالی میشن واست..... فاطمه سارا جون ابن سینا دکترای خوب زیادی داره.... طرازی، رزاقی، عارفی،..... فاطمه سارا جون ایشون کلا با بیمه کار نمیکنن چه تو مطب چه موقع عمل تو آبان.... شاینا جون یادمه من اولش به خاطر ذات الریه رفتم پیش متخصص حلق و گوش و بینی و در آستانه درمان شدن بود دردای معدم شروع شدن و وقتی رقتم پیش دکتر معده گفت آنتی بیوتیکات معدتو به هم ریخته و رفلاکستم تشدید کرده و ذات الریه تم برا همین خوب نمیشه چون باکتری با رفلاکس از معدت بر میگرده به حلقت و مجدد ذات الریه عود میکنه..... خلاصه ده تا مرض با همافتاده بودن به جونم... اما با درمان رفلاکسم به مرور همه چی خوب شد..... بهار جون توکل به خدا بکن..... خدا خودش میرسونه.... منی که توانشو نداشتم بیش از یبار برا میکرو ترای کنم خدا خودش کمک کرد و تا سه بارم هزینش جور شد..... هنوزم باورم نمیشه چه جوری جور شدن اما خدا بخواد نشد نداره.... در ضمن من فقط میکروی اولم شامل بیمه شد و دو تای بعدی رو به خاطر رد جردن سقف بیمه آزاد شد برام.... باورت میشه خودمم نفهمیدم چه جوری جور شد.... پس نگران نباش و برو جلو.... ایشالله به زودی زود ثمره صبر و تلاش و توکلتو میبینی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شادی جان شروع پری و روز اول با شروع خونریزی محسوب میشه..... اگه در حد لک هست یعنی هنوز شروع نشده اما اگه خونریزی شروع شده و فقط حجمش کمه روز اولت همون خونریزی با حجم کم بوده..... و اما برا amh نگران نباش به روز انجامش ربطی نداره ونیازی نیست حتما روز دوم سوم باشه و هر روزی میتونی انجامش بدی..... پس عزیزم نهایت اگه روز اشتباهی انجامش بدی ال هاش و اف اس هاشو که هزینشون بالا نیست رو تکرار میکنی ولی amh که گرونه نیازی به تکرارش نیست چون مستقل از روز آز هست!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای حاجت روایی نماز حضرت زهرا
آموخته ام که خدا عشق است وعشق تنها خداست، آموخته ام که وقتى ناامید میشوم خدا با تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد دوباره به رحمت او امیدوار شوم، آموخته ام اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدا برایم بهترش را در نظر گرفته، آموخته ام که زندگی دشوار است ولی من از آن سختترم!
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1281922&T=%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85_%D8%A7%D9%87%D9%84_%D8%A8%DB%8C%D8%AA%D8%AF%D8%B3%D8%AA_%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C_%D8%AF%D9%84%DB%8C_%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%87_%D8%A8%DB%8C%D8%A7_&PageNumber=1134
آموخته ام که خدا عشق است وعشق تنها خداست، آموخته ام که وقتى ناامید میشوم خدا با تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد دوباره به رحمت او امیدوار شوم، آموخته ام اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدا برایم بهترش را در نظر گرفته، آموخته ام که زندگی دشوار است ولی من از آن سختترم!