2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کمک کنید دو تا جنین بیشتر ندارم وضعیت مالی انچنانی هم ندارم دوباره شروع کنم بنظرتون چرا نگرفت من مشکلی نداشتم فقط ذخیره تخمدان پایین
خدا جون ممنونم ازت شکرتتتتتتتتتتتتت🙏🏻
ژینو جون این ماه میخوام کلومفین بخورم 2 ماه پیش که لتروزول خوردم دکتر که رفتن گفتن تخمدانم تحریک شده فولی خوبی دارم و ضخامت برابر با فولی هام رشد نکرده موقعی که قرص نمیخوردم توی حالت عادی روز 12 دورم 7 بود که خوبه ولی این ماه چون میخوام دوباره قرص بخوردم میگن استرادول خوبه درسته؟میخوام سر خود بخورم اینو دسترسی به دکترم ندازم
سلام. خوبین .من امروز 16 انتقالمه صبح یه بی بی چک زدم در کمال تعجبم منفی شد میخاستم زار بزنم.ولی بازم به گفته دکتر رفتم آز بتا دادم خودنو دلداری دادم که شاید آز دقیقتر بگه .ساعت 4 ج آماده میشه .برام دعا کنید خیلی تو ذوقم خورده ناراحتم.
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
سلام دوستان من تو سیکل میکرو هستم و امروز تو سونوگرافی بهم گفتن هایپر شدید شدم کلی هم تخمک ۲۰داشتم اما برام یهازمایش استرادیول نوشتن که ازمایشم۵۰۰۰بود بعد برای دو روز هیچ دارویی بهم ندادن گفتن برای پنج شنبه یه ازمایش دیگه بده و بیا سونو کسی می دونه چرا من پانکچر نمی شم؟چرا منو سونو می کنن فقط اندازه فولیا که خوب بود یه چیز دیگه به من گفته رژیم پر پروتیین بدون نمک استفاده کنم مگه نه اینکه وقتی هایپر می شی باید رژیم پر نمک داشته باشی چرا به من گفته رژیم بی نمک؟
خدایا خستم از انتظار.....
یلدا جون عزیزم توکلت به خدا باشه..... منم ذخیرم کم بود و عملا هر بار مجبور بودم پانکچر بشم و فقط بار سوم دو تا فریز داشتم که شکر خدا بهش احتیاجی پیدا نکردم.... عزیز دلم خدا بخواد همه چی حله.... به نظرم حتما پیگیر آزهای تکمیلی باش.... برا ماها که ذخیره پایین داریم و هزینه هام به سختی میتونیم جور کنیم سعی و خطا به دردمون نمیخوره.... پس هر چه زودتر مشکلمون معلوم بشه به نفعمونه.... مثلا من اگه آزهای تکمیلیو نمیدادم ۱۰۰ بارم انتقال میدادم همچنان منفی میشدم چون هم مشکل ایمنی داشتم هم انعقادی.... وانیا جون اکثرمون استرادیولو داشتیم.... اما به نظرم سر خود استرادیول مصرف نکن چون بودن دوستانی که براشون برعکس جواب داده.... لوبیا سبزم بعضی دوستان جواب گرفتن اما بعضیام مثل شاینا جون برعکس جواب داده براشون.... مهکانجون از الام خبر ندارم ولی میدونم رزاقی و عارفی قبلا بودن و رزاقی رو روز اولین پانکچرم دیدم که برا یکی دیگه انتقال میداد..... اما اینکه الانم ابن سینا هست یا نه نمیدونم اما دکتر خیلی خوبی بود.... سبزه جون میدونم خیلی سخته.... ایشالله که جواب آزت متفاوت باشه و خوشحالت کنه.... بیخبرمون نذار عزیزم.... گلبرگ جون احتمالا سونوت میکنن ببینن پانکچر کردن برات خطرناک نباشه.... بستگی به شدتش داره.... عزیزم تا جایی که من میدونم نمک باعث آب آوردن بدنت میشه.... مثلا من شخصا چون پردنیزولون داشتم و خودش باعث ورم میشه ترجیحا باید کم نمک بخورم که تشدید نشه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام. جواب آزم منفی شد .توان نداشتم بر گردم خونه . دیگه اون چیزی که انتظار نداشتم شد. انشاله که جواب بقیه مثبت بشه
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن