2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستاره جون بستگی به بدنم داره اما بهت توصیه میکنم لااقل به هفته صبر کنی.... اما یادمه خورشید جون مثل مادو تا هاش سی جی داشت اولیو زده بود قبل زدن دومی بی بی گذاشته بوده اثرش رفته بوده..... اما خوب بودن دوستانی که دیرتر اثرش رفته.... خلاصه عجله نکم و حتی من جای تو باشم بی بی رو بیخیال میشم کلا!!!! قلب شیشخ ای عزیز برا همه انجام نمیده اما معمولا بعد یکی دو بار منفی هیسترو رو انجام میده اما برا لاپرا باید علت نیاز باشه..... اگه اشتباه نکنم یه ماه قبل شروع سیکل انجام میده و نیمه دوم پریم انجام میده.... شاینا جون عزیزم دوسته زیاده اما منم این همه قرص و حتی بیشترشم داشتم و شکر خدا به خیر گذشت.... آزه جون دلشو داشته باشی زدن آمپولای با سرنگ انسولین خیلی راحتن و خیلی از دوستان خودشون زدن..... حالامیتونی اینارو بری تزریقات اما برا پروژسترونا ترجیحا همسرت یاد بگیره خوبه چون بعد انتقال شاید برات سخت باشه هر روز بری تزریقات....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون یه سوال دارم من همیشه نزدیک پری که میشد تخمدونام تیر می کشید ولی این دفعه که امروز روز 6 پریه و دارم دارو مصرف می کنم کاهی وقتا سمت چپ یا راستم یه کوچولو تیر می کشه این خوبه یا بد؟
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور
منا جون عزیزم اینا مال داروهاست..... تا چند ماه این تیرکشیدنارو داریم.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان این سلکسانم گرون شد..... یعنی قبلا با تایید ۹۰ درصد کم میشد الان ۷۰ درصدش کردن..... مال من هر سری ۴۲ میشد این دفعه شده حدود ۱۳۰ هزار تومن....
سلام دوستان یک سئوال داشتم اگه بخوام آزمایش کاریوتایپ در بیمارستان اکبرابادی بدم باید ساعت خاصی اونجا باشم؟تا کی نمونه گیری می کنن؟
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
آنا جون هزینه داروها داره از پانکچر هم گرونتر میشه.آزی جون من زیر جلدی ها رو خودم میزنم کاری نداره.سلکسان هم که مادش درد داره و خودم میرنم بنظرم دردش کمتره برام
یه بار که بزنی ترست میریزه.پروژسترون هم همسرت بزنه راحت تری .منظورم رفت و امدش هست.
بچه ها متاسفانه یکی از بستگان نزدیکم توی شهرستان دیروز فوت کرد .من نتونستم توی مراسمش باشم.دارم سعی میکنم ذهنم رو درگیرش نکنم ..
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
سلام به همه انا جون من مشکل کمر درد و زانو درد شدید دارم من قبلا حرفه ایی ورزش شنا انجام میدادم ولی بخاطر مشکلم دیگه نمیتونم،از طرفی بخاطر غلظت خونمخیلی نگرانم، به نظرت بادکش، زالو درمانی و حجامت تا زمان انتقالم که حدودا شهریور هست میتونه کمک بکنه بهم؟ ضرری نداره؟ این کارارو بجای ورزش انجام بدم یه کوچولو هم پیاده روی میکنم حدود دو یاعت در روز پیاده روی اروم دارم نمیدونم تاثیر داره یا نه
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
آوا جون واقعا دارن دیگه بی انصافی میکنن.....
از ما گذشت دلم به حال اون دوستانی میسوزه که تازه وارد این مسیر میشن.....
وگرنه من نهایت چند ماه دیگه سلکسان دارم.....
خیلیه سرم گرون شد، سلکسان گرون شد و ....

عسلک جون عزیزم اتفاقا من مشکل اساسی زانو درد دارم.....
کمردردم دارم خصوصا سیاتیک.....
مچ دردم دارم.....
وقتی رفتم باشگاه به مربی گفتم اونم حواسش بود و میگفت مثلا کسی که مشکل زانو درد داره این حرکت رو اینجوری انجام بده.....
کمر درد اینطوری.....
خلاصه مربیا میدونن چجوری مدارا کنن....
اتفاقا اون چند ماه باعث شد عضلاتم با در نظر گرفتن ملاحظات خاص تقویت بشه و حتی دیگخ مدتها زانو درد و کمر درد و مچ درد نداشتم....
تا اینکه استراحت مطلق بازم عضلاتمو ضعیف کرد.....
بازم شکر که اون چند ماه ورزشو کردم وگرنه الان بدنم خیلی کم میاورد....
خلاصه نگران نباش اگه من تونستم ۵-۶ ماه یکسره ورزش کنم اونم با اون اوضاع و مشکلاتم مطمئن باش تو هم میتونی.....

راستی در مورد حجامت اگه طبعت بلغم باشه اصلا نمیتونی حجامت بکنی.....
بادکشم به من که گفتن خوبه اما با برنامه من جور در نیومد....
سلام دوستان یک سئوال داشتم اگه بخوام آزمایش کاریوتایپ در بیمارستان اکبرابادی بدم باید ساعت خاصی اونجا باشم؟تا کی نمونه گیری می کنن؟
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
مناجان من سری اول سینافکتا دکترم گفته بود 5خط تزریق کنم منم رفتم واسه تزریق 10واحد واسم تزریق کردن گفتن 5خط یعنی انقدر.ازاون به بعد منم 10واحد میزدم.وقتی رفتم واسه سونو گفتم 10واحد میزدم دکترم دعوام کردو گفت 5خط یعنی50واحد سیکلمم کنسل شد اینوگفتم که از دوز تزریقت مطمعن بشی نکنه خدای نکرده داستانت مثل من بشه
انا جون این داروها رو شما هم داشتی ؟ چون میکروب تو معده بود متخصص داخلی اینا رو نوشت برام من خوب بود حالم اما این سه قرص شکمم رو زیر و رو کردن ...درد دارم نمیدونم چکار کنم تاوانکس لووفلوکساسین تینیدازول کلیدنیوم c همش با خودم میگم یه بلایی سر معده م اوردم واینهمه دارو نیاز نبود