2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
بچه ها خواهشا اگه اطلاع دارید کمک کنید...من ماه قبل قرار بود وارد سیکل میکرو بشم روز دوم پری رفتم سونو گفت یه کیست داری باید ال دی بخوری دفع بشه.از شانس بد حساسیت به ال دی داشتم وبعد شش تا قطع کردم.دوباره پریود شدم ورفتم سونو گفت بزرگتر شده برو دوره ی بعدت روز اول بیا اگه دفع شده بود که بهتر اگه نه که تخلیه اش میکنیم.حالا این تخلیه کیست کسی میدونه چجوریه؟واینکه تاریخ پریودم مثه قبل میشه یا بر اساس تاریخ بعد قطع ال دی باید حساب کنم.؟دعا کنید این ماه کارم درست بشه.اگه برم وبگه کیست رو نداری مابقی کار دیگه غصه ای نیست
گر نگهدار من آن است که من میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Bestegalitarian شما بودی ک همسرت آزواسپرمی بود وقرار بود ازبیضش اسپرم برداشت کنن؟ میشه بگید کدوم شهر وکدوم مرکز میرین. قبلا پیشنهاد دوستی دادم بهتون قبول نکردی
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
مامی مرسان عزیز خدارو شکر.... ایشالله همیشه خوب باشن.... عزیزم لیلا جونم مثل من یه پرنسس مامانی داره.... مامانی مامان عزیز ایشالله معجزه خدا شامل حالت شده!!!! امید زندگی عزیز یعنی لنفوسیتهای خودشو به خودش تزریق میکنن؟ خوب این چه نقشی تو حل مشکل ناشناس بودن ژنهای پدر داره؟ بهار جون چیز خاصی نیاز نیست اما هر چی داری ببر!!!!! چون بعضی وقتا یه چیزایی اهمیت پیدا میکنن که خودمون نمیدونیم.... شاینا جون مریونال داروی خوبیه اما متاسفانه کمیابه.... عزیزم یعنی بدون نسخه میخوایی تهیشون کنی؟ داشته باشی بد،نیسا اما بدون نسخه خیلی گرون در میان.... دوست عزیز Bestegalitarian جان چند تا از دوستان تخلیه کیست تو سیکل داشتن نگران نباش....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا جون یه سوال..... این سیستم IMSI که گفتی فقط ظاهرا میتونه اسپرم رو از نظر شکل ظاهری واضحتر ببینه آیا برا مشکلات کرومزومی هم ازش استفاده میشه؟ یعنی با این بزرگ نمایی اونام قابل مشاهده هستن تا حدییا این نقصا با این روش قابل دیدن نیستن؟ اگه بود که خیلی خوب میشد و لااقل تا یه درصدی از زوجایی که مشکل کرومزومی داشتن شاید مشکلشون حل میشد اما فکر نکنم مشکلات کرومزومی با این روش قابل دیدن باشن.... اونجا برا این مشکلات روش خاصی هست؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آنا جون خدا از دهنت بشنوه اصلا جرات نمیکنم بی بی چک بگیرم تست کنک از بس که بی بی چک منفی دیدم حالا خواستم بدونم این عقب انداختن می تونه اثر داروها باشه؟دفعه قبل که انتقال فرش داشتم و منفی شد سیکلم بهم نخورد
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
مامانی مامان عزیز منم شده چند بار بعد سیکل نظم پریم به هم بریزه..... حتی تا دو هفته تاخیرم داشتم....
آره لیلا جون روش خیلی خوبیه..... لااقل مثلا برا امثال من که مشکل مورفو داریم و مثلا ده تا تخمک داشتم و میتونستم ده تا جنین عالی داشته باشم اسپرمارو بهتر انتخاب میکردن و پنج تا از تخمکام هدر نمیرفتن!!!!! چون معلومه دقتشون تو انتخاب اسپرم کم بوده که پنج تا تخمکم هدر رفتن!!!!!
لیلا جون بابت اطلاعاتی که میخوایی دنبالشو بگیریم ازت یه دنیا ممنونم..... کاش یه روشی باشه دوستانی که مشکل کرومزومی دارن هم بتونن خیلی راحتتر جواب بگیرن!!!!
زکریا جان ببخشید درخواستتو ندیدم.آره نمونه برداری کردند از یکی از بیضه ها واسپرم سالم خدا رو شکر پیدا شد و دیگه دارویی مصرف نمیشه.مرکز مشتاق اصفهان میریم.هزینه بیوپسی هم 750000شد
اگه لاپراسکوپی بشه که ترجیح میدم ادامه درمان رو نرم.چون هشت ساله ازدواج کردم تا الان سابقه ی هیچ بیماری نداشتم.الان با این کار اولش کیست اومد وخدا میدونه بعدش چی بشه