2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طرز فکر همه نووجون ها 😐

اگه خدا پدر و مادر خوبی داده بهتون شاکر باشین و اینو بدونین هرکسی که صرفا زاد و ولد بلده نمیتونه پدر و مادر خوبی هم باشه! ربطی به نوجوان ها نداره شاید درکش برای امثال شما سخت باشه حداقل میتونید قضاوت هم نکنید

وااااا🙁 
درست صحبت کن

تا حالا شده بابا جونت بهت بگه هرزه ج نده ک میخوای ب مردا بدی.

آره من میرم میگم بابا جون آره من خرابم تو حق داری من باید دست و پای تو رو بوش کنم هر چی میخوای ب من بگو

تا حالا شده بابا جونت بهت بگه هرزه ج نده ک میخوای ب مردا بدی.آره من میرم میگم بابا جون آره من خرابم ...

بابات مشکلی نداره؟

مواد مصرف نمیکنه؟ چرا این حرفارو بهت می نه قبلا چیزی بوده؟

کاربری پنجممممم

تا حالا شده بابا جونت بهت بگه هرزه ج نده ک میخوای ب مردا بدی.آره من میرم میگم بابا جون آره من خرابم ...

یعنی بی دلیل و بدون مقدمه همچنین حرفی میزنه؟ مگه بچه خودشون نیستی ؟ آدم به پاره تنش و جگر گوشش میگه ج...ه !!!!!!!؟  

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

استارتر من درکت میکنم اینجا هم جای خوبی برای درد و دل کردن نیست فقط قضاوت بیجا میکنن و مغزو افکارشون پوسیده س(البته نه همه) ..از اینایی که اعتقاد دارن چون دو شخص یک شب خوابیدن و فرداش یک بچه پس انداختن حتما لایق احترامن و پدر و مادر خوبی محسوب میشن ازشون انتظار درک و همدردی  نداشته باش

وااااا🙁 
یعنی بی دلیل و بدون مقدمه همچنین حرفی میزنه؟ مگه بچه خودشون نیستی ؟ آدم به پاره تنش و جگر گوشش میگه ...

راس میگه اسی

مامان منم زورش بیاد همینو میگه!

از خواهرش یعنی خالم که متاهله یه چیزی دیده بودم در واقع یه کار نامشروع و دیگه نگم براتون بعد اومدم واسه مامانم تعریف کنم انقد فشار خورد که به من گفت تو خودت ج... ده ای

بابات مشکلی نداره؟مواد مصرف نمیکنه؟ چرا این حرفارو بهت می نه قبلا چیزی بوده؟

اعتیاد داشته باشه که نمیگه،قربون و صدقش می‌ره میگه برو تن فروشی کن برا موادم پول بیار

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن