2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
یعنی امیدوارشم؟ازجام بلندشدم وکارهای خونه راانجام دادم ودیگه همه چی هم شروع کردم خوردن

امید به خدا باشه 

منم‌ روز پنجممه 

من خودم سری قبل که حامله بودم یه دورز پریود شدم یه  هفته داروهامو قطع کردم و بعد فهمیدم‌حاملهم 

به هرحال قلب تشکیل نشد 

ولی خواهر جون ان شاءالله لک لانه گزینی باشه برات 

دارو رو ادامه بده تا آز که ++++++

الهی مرا  آن ده که آن به 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای مبارک باشه عزیزم  باید روزی چندبار ببینمش تو ذهنم واسه خودمم ترسیم کنم 😍😍😍

😍😍😍😍😍ايشالاه بي بي چك ب همين پر رنگي نصيبتون شه الهي امين 

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
امید به خدا باشه  منم‌ روز پنجممه  من خودم سری قبل که حامله بودم یه دورز پریود شدم یه &n ...

نمیدونم تست اعصاب وروانم رابهم ریخت.الانم نشستم دیگه نخابیدم.

صلوات.

سلام دوست جونیا من ماه بعد وقت دکتر دارم که وارد سیکل میکرو بشم الان انقد در مورد هایپری خوندم ترسیدم،

من کِی رژیم هایپری رو باید شروع کنم ؟ از همین الان شروع کنم خوبه ضرر نداره این همه پروتئین؟ 

بعدم یه سوال دیگه اینکه :من هفته ای چندبار شیروموزوانبه باهم میکس می کنم هم خودم هم همسرم می خوریم(اسپرماش ضعیفه ) بنظرتون خوبه یموقع ضرر نداره ؟ آخه بعضیا میگن شیر زیاد واس اسپرم خوب نیس! 

خب پریودشدی یابارداری؟

عزيزم عكس بي بي چكم. و صفحه قبل كذاشتم 

فك كنم خودتون ريپلاي  هم زدين 

هنوز از ندادن ان شالله مثبت شم خيلي پررنكه 

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
نمیدونم تست اعصاب وروانم رابهم ریخت.الانم نشستم دیگه نخابیدم.

من استراحت نبودم 

فقط سه روز 

فقط كار سنگين نميكنم همين 

عزيزم منم روز ١١ و ١٢ لك ددماااا همراه با درد پريودي  دكتر يه استراديول اضافه كرد و امپول پرول ...

منم دیروزدلم دردگرفت امروزلک دیدم.به دکترچیزی نگفتم.

صلوات.
منم انوکسا دارم تا اخر بارداری اونم داستان شکمم همه کبود دکترم فقط می گ رو شکم بزن

منم اولاش انوکسابوداره بایدحتماشکمی باشه بعددکترگف بجاش هپارین بزن هپارین همه جامیشه بزنی شکم رون بازو

من استراحت نبودم  فقط سه روز  فقط كار سنگين نميكنم همين

ستاره جون حامله ای به سلامتی ؟

من روز پنجممه هراز گاهی پهلوهام تیر میکشه میتونه نشونه خوبی باشه یا طبیعیه ؟

الهی مرا  آن ده که آن به 
ستاره جون حامله ای به سلامتی ؟ من روز پنجممه هراز گاهی پهلوهام تیر میکشه میتونه نشونه خوبی باشه یا ...

نميدونم فاطيما😭

هفت ساله منتظرم امروز تستم مثبت شده روز ١٨ انتقالمه

٥ شش روز قبل نصف امپول هاش سي جي زدم 

اميدىارم مثبت واقعي باشه

ان شالله شما هم مثبت شي